Dill på sill!?

Neej va, men dillen på tonfisk har jag! Äter tonfisk hela tiden, hur som helst. På allt!
  • Tonfisk på hårt bröd + ört salt
  • Tonfisk direkt ur burken + örtsalt
  • Tonfisk, ris + sweet chili sås
  • Tonfisk på mjukbröd m sallad, ägg + örtsalt
  • Tonfisk, kvarg + örtsalt

mmmmmm love tonfisk!

Näringsvärde per 100 g

Energi: 480 kJ / 110 kcal
Protein: 25.0 g
Kolhydrat: 0.0 g
Fett: 1.0 g


Allt rullar på som det ska, DET GÅR BRA NU!


Allt går makalöst bra just nu! Har grubblat & smidit en hel del planer på sistonde och allt verkar falla på plats nu! Üüüüüber härrligt! Fyfan, nu blire andra bullar i ugnen! ;)))

Kycklingfärs biffar


  • 400g kycklingfärs
  • 1 scharlottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • curry & garam masala efter tycke och smak
  • salt & peppar
  • 1 ägg
Rör ihop till en smet och stek. Supergott & skitenkelt. Till det, bulgur som kokats med en matsked tomatpuré & lite örter. Serveras med en grönsallad! Möööömmsigt,
untz untz baby! Sommar formen skaaa framnu nu nu nu, slut spurten nu och fifan bare o kämpeeeeee boooom

Mummsa kladdkaka på fredags myset!

Använd 1 skopa choklad protein, (viktigt att det är vassleprotein) , 1 tsk kakao och ca 0,5 dl vatten.

Blanda ihop allt i en skål, blir som en tjock smet. In i micron på full fräs i ca 25-30 sekunder. Håll koll, smeten kommer att bubbla upp. Kör inte för länge, då blir det en hård klump, den ska bli brownie-liknande i kanterna och kladdig/smetig i mitten. Toppa ev med bär, och fluffa vanilj casein med elvispen (blir som grädde) Jag delade upp den till två portioner men skulle lätt kunna äta upp en port själv, rekomenderar jag vaaarmt, as god! enjoy ;)



RSS 2.0