Sista advent!


när jag vankande imorse visst jag inte vilken dag det var, fick panik och försökte tänka efter men kom inte på det och var tvungen att gå in på kalendern på phånen. uhhaaa!

jag jack & marre tog en sväng runt stan igår m bilen, vägen mellan statoil - badet höll vi på o åka av vägen,haha fan, det var läskigt! jack kunde inte styra ratten i några sekunder.. & vi höll på att köra en spontan utgång i västerås men som tur är slog vi våra kloka huvuden ihop & stannade hemma ;) och idag är det fjäääärde advent! helt sjukt!


Happy ending.

Idag verkar det verkligen som alla, ska festa?! Sista rycket innan julafton eller vaddå?:)
Jag intar ryggläge i soffan hela kvällen med en gottpåse! Ev granne på besök, och ev en film till!
Min mage liknar väl sisådär.. bilden från en svullen sommar dag hahh


Don't lose your grip on the dreams of the past, You must fight just to keep them alive.


Fredag kväll - känns som Torsdag kväll! Dagen har bestått utav kaffe, i princip hela dagen faktiskt! Skulle bli rädd om jag räknat kopparna! Morgon prom & kvälls prom, gjort! Blir så jäkla motiverad av att läsa tränings bloggar! Om tre veckoooor är det min tur, kommer säkert vara på ruta 1 igen, men det blir en kul utmaning så att siiiga. Löpningen får jag dessvärre vänta ännu längre med. uhu! Min mage kurrar, känns som den ska vända sig ut & in och äta upp sig själv. Ni förstår vad jag menar, huh? Nu ska jag strax ta mig ett vört bröd med stekt ägg på. Kvällen kommer bestå sittandes i soffan, och pina mig med att läsa om hälsa/träning /kost & löpning & kolla nya tränings kläder som ska inhandlas.... Ska skriva ner lite saker till mig och Marielle till 2012 också;-) Ahhhhh


Dom visslar och ler trugar och ber!


Hade klockan på 07,30 idag. fick ännu ett mysigt morgon sms, how sweet?! Gick ner till grannen på en morgon kaffe. Snackade lite om 2012,  & det kommer bli sååå bra!! wooow!! Tog oss sedan en morgon prom m hundarna. Äggvita + finncrisp till frulle. mhmmmm!! Påtal om inget speciellt.. så börjar min mage platta till sig igen! Haha, minns hur den såg ut när jag kom hem efter operationen & hur jag gick.. såg ut som jag hade en bebbe där inne. Gick med böjd rygg, kunde inte sträcka ut mig. Fyfan vilket helvete det var de första dagarna, men jag skulle (ska?;) göra om det 100 gånger om, <3 Det tog mig över 30 min att komma upp ur sängen på mornarna, och när jag väl satt på sängen, så var det inte smärtfritt om jag säger så.. woooza !


Jag tror det ekar i bloggvärlden.


Frukosten ligger i magen, & idag är jag fit for fight! Hade klockan på 07,00. Drack en kopp kaffe hos grannen och provade en ny kapsel som jag ska börja med i januari. Och jag tycker den fungerar bra! Ungefär som super cap xtreme. Efter kaffe tog vo oss en 5 kilometers promenad. Frukosten smakar som allra bäst efter en runda.


So we no longer wear the same uniform..


Jag är så trött på att leva utan riktiga rutiner vad de gäller allt! sova hur länge som helst, äta på det jag är sugen på, sitta i soffan hur länge som helst, jag gör ju tamigfan inte av med någon energi! jag vill skippa jul & nyår, ge mig 2012 nu! är så trött på det här nuuu! uuuusch! åh.. är trött på att vara så här mörk i håret, att vara så här blek, vill inte! trött är ordet! uhhhh!


Find a beautiful place and get lost!


I fredags bjöd Marielle & Jack ner mig på middag. Marielle stod för matlagning, och herregud vad gott det var! Feta ost, basilika & soltorkade tomater som fyllning i kyckling fileer + potatisgratäng & sallad. Det bjöds på rödtjut, öl, och kapten morgan! Viktor.S kom förbi efter maten. Och jag gick upp till mig runt 4 på morgonen.. Lördags vart jag även då bjuden på käk av grannen, smörddegs rullar fyllda m matvete, bacon, vitlök gorgonzola.. jag vet inte vad det var i men mums på det också! Blivit riktigt bort skämd hela helgen.. moffade godis hela lördagskvällen & tittade på Pearl Harbor. Ooooch i Söndags hade vi pepparkaks hus tävling ;) & klädde deras julgran. Jag och Marielle köpte de klassiska huset medans Jackieboy skulle göra World Trade center.. men flyget kom tydligen innan det vart riktigt klart och krashade de haha, vart en ägg toddy på kvällen med wii spel... bowling, golf, boxning & pilbåge...





Har precis kommit hem från en promenad, konstigt hur en promenad kan vara så stärkande! Har varit en jobbig dag, allt har vart jobbigt. Skönt att de snart är en ny dag!

SMS-inlägg

img_6598 (MMS)


New one! Oh la la ;-)

img_4650 (MMS)

New one! Oh la la ;-)


I play my part, and you play your game.

äntligen måndag! tycker det känns som det är helg hela tiden! och i lördags vart det visst utgång!! 22,30 fick jag sms som övertalade mig att gå ner till grannen. väl där nere vart jag övertalad att ta en grogg och sedan tagga vi till tillsammans. marielle & josse.. dom där två alltså!! ;) hade kul ute ändå trotsallt, och vart natt käk hos svahlin innan läggdags. jobbade söndagskvällen och efter jobbet gick jag hem till marielle, på en kvälls cigg. hon & jack hade köpt fiskar igår!! haha, as fint var det! en liten fisk familj..


You think you're something else.

kesella + pepparkakskrydda = kärlek! förbannat vad gott det är! för dom som gillar pepparkakor uppmanar jag verkligen att prova! idag & igår åt jag kesella, funlight appear, solroskärnor, pauluns dinkel flingor, pepparkaks krydda & kanel. aaass gott!!!!!!

mitt liv är totalt upp och ner vänt just nu! längtar till jag kan komma in till det "riktiga vanliga" !! har räknat.. och det blir precis lagom till nyårs skiftet.. 1 januari kör jag igång igen. men allt som berör mitt "gamla" liv, haha. jag vill vakna kl 06 pigg av mig själv, äta hälsosamt, sova före kl 22, kunna träna, kunna springa! åhå vad jag vill springa med min vän i spåret.. men det får jag nog vänta längst med.. vi som hade ev planering att springaa sthlm marathon 12. kanske kan gå ändå.. vi får se hur löpträningen blir..

 

honungsmelon & mörk choklad gör min kväll, denna lööördag! har btw börjat rökt igen på hel tid! bah, säger ju att min liv är upp och ner! haha, men som sagt. 1 jan så är det slut med det också. nu ska jag sluta sitta och depp skriva om "mitt-liv-just-nu". "häääär vaaare flääääsk!!!!!" (internt skämt;) ska ta mig ett glas cola light och gå ut och röka nu ;-)


RSS 2.0