But I'm still trying to make my mind up, am I free or am I tied up?

vaknade att ett morgon sms, sweet! har sovit som en stock like always. men vaknade en gång lite snabbt utav att jag kliade på ärret, det gjorde ONT! arghh, ska byta tejp & lufta idag vid dusch. jag får inte sola på ett halv år! vet faan inte hur jag ska klara av de haha, blir antingen repeterande brun-utan-sol dushar.. eller "gömma" ärrerna med massa kläder, lägga en bok ovan oxå kanske så jag kan steka i älskade solariumet?! haha, bahh vill inte vara snö vit!

sitter och laddar upp m en frukost, håller på och tvättar & så tänkte jag att jag ev skulle ta fram wii.. ledig dag m andra ord!


Harder than it looks..

Nya favorit varianten av frukost/mellis gröten.. ser inte så jävla god ut. men lovar, as god! ;) havregryn & dinkelflingor m smått hackat/mosat äpple m en stor överdos kanel & pepparkakskrydda utblandat m en skvätt minimjölk.



dagen har bestått av jobb, 25 min pw, fika, mat handling, och för engångs skull matlagning! det var inte igår.. ska strax ta mig till dushen, mhh är himla trött!!

.


I love sushi! x2




fredags mys, sushi för 2, idol & snacks, en varm dush fööör ... 2? mys till 100!

 



I eat explorers like you for breakfast.




sitter med en kopp the & små läser artiklar på nätet samt några bloggar.. med en träningsvärk i stjärten. gosh, det  var länge sen jag hade träningsvärk!! och jag fick det utav bara en pw på 4,5 kilometer! jaja, det ska väl kännas att man varit sjukskriven?! läsvärda artiklar: överträning , motverka träningsvärk och kalorier





Caught you!





cred till anders, mia, andreas jane.. älskar att höra/prata/se om sånna här människors liv. allt som har med saken att göra, så dom kämpar i body & fitness tävlingar. och alla skönhets operationer.. att man kan ändra på saker o ting på sin kropp. jag älskar. jag har svårt att argumentera ämnen med folk för jag har inte så starka åsikter.. -förutom plastik operationer, muskler & tatueringar & piercingar. och jag blir så arg när någon säger att man inte ska operera sig/ botoxa sig/ tatuera sig osv.. "du behöver inte opa dig du är fin ändå, du behöver inte större läppar/bröst/rumpa" osv.. haha vafan! det finns ju tillgänglighet till att förändra så varför inte ta möjligheten? tycker dom som säger att man ska avstå är riktiga grott människor! vi är inte i medeltiden längre! utseendet blir viktigare & viktigare. ungefär samma princip sak som dom som "hatar" datorerna....
hääär är klippet som sändes i tisdags.. Svenskars hemliga liv





Watch your step..


jag har ätit frukost. 3 koppar kaffe. igår kväll umgicks jag m dom små tjockisarna marre & jack (lille t:na) vi var hemma hos jack och bakade lussebullar & drack nya starkvins glöggen '11 ! jag tyckte inte alls den smaka något speciellt?! as god, men som vanlig glögg alltid är.. vet inte om det finns fler '11 glögg? vi delade på en sån och sedan vanliga saft glöggen från blossa. jag älskar glögg! jack gjorde äggtoddy till oss också, hade aldrig druckit det tidigare men jag tyckte de fan va as gott! vi spelade jul musik, sjöng dansade & hade mjöl krig. as mysigt! jag vann bästa bull smaken, höhö. vi fick alla smaka på varandras bullar, utan att jag & marre visste vem som var vems. det resultera i att både jack & marre & jag (såklart) tyckte min var godast!! säger ju att jag är en jävel på att vinna ;) samma lika i lördgas på biljarden ;))


An ancient dance of hokey pokey..

frukost idag blir inte mycket! ett ägg & en kiwi.. är inne på min tredje kaffe. äntligen börjar jag få tillbaka min hållning. och min mage börjar sjunka in till sitt vanliga. har inte vägt över 60 kilo nån gång, och gör jag det nu är det av heelt fel anledning så det hoppas jag att jag verkligen inte gör! haha, nefaansen.. jag tror nog inte att jag gör de, känner mig inte , degig. eh heh eh hehe. jag får börja gå ordentliga promenader nu, och cykla.. så ska bli skönt att göra sig av med lite kalorier & energi, istället för att bara få i sig en massa... är fortfarande lite förkyld så jag ska ta de lugnt någon dag till.. men nu längtaaar jag till ikväll!! myyyss....

igår provade jag den omtalande isländska yoggin skyr. -vanilj var as god!

Mind if I hang out?


det är inte ofta jag dricker, men nu har det blivit 2 helger i rad! vad hände liksom? hade en ev planerad trip till stockholm igår med övernattning men så vart inte fallet. jag & marielle och janna gick upp till kina och skulle äta igår kväll, gjorde vi det? nej, det vart öl häng istället. jag & marre hamna på hemlig destination med 2 hemliga själar för lite groggar & biljard spel... långt in på lördags natten ramla jag hem genom min dörr, passade på att ta en prom m hundarna också.. tydligen? och min systers pizza i kylen är också borta när jag vaknade idag? hokuspokus.

mikaela lura med mig till köping idag, jag trodde jag mådde bättre än vad jag gjorde. så hela vistelsen mådde jag piss! och såg ut som nånting katten hade släpat hem.. hur som helst så kunde jag inte hålla mig från att köpa ett par jätte fina glögg muggar.. mikan köpte sig ett gäng hon med.. la mig i soffan när jag väl kom hem och har sovit bort i princip hela dagen. skönt!

weightloss.


helt imponerande att titta på extreme makeover weightloss!! har sett det några dagar nu på sjukskrivningen.. och det är tamigfan otroligt vad duktiga dom är!! han ovan gick ner 117 kg på 9 månader!! 153 kg på ett år! vilken styrka & vilja!! vill man kan man! snacka om inspiration.. galet!

 


soup.


sitter upp krupen i soffan med mitt täcke och en stor mugg m potatis & purjolök soppa & en polar macka m örtsalt. fryser som en stucken gris, mitt hals onda är över. men hostan har för dubblats. snor & hosta = dålig kombi. bah, fick skjuts till affären igår av emil, när jag kom hem vart jag galet sugen på varm glögg & lussekatter.. så idag ska nisse komma hit & baka. så jag får avnjuta en god bulle i denna sjukdoms tid. om jag äns känner smaken?!

pesten.



åh jag har ont i hela kroppen. jag har ont i ryggen för att jag enbart kan ligga på rygg, och ont i knän & armbågar för att ja sitter för mycket, jag har ont i leder & i huden, känner mig allmänt svag i hela kroppen, halva näsan rinner & den andra är täppt, blir andfådd för minsta lilla, vilket resulterar i reta i halsen i sin tur gör att jag vill hosta, och då får jag ont i halsen. hostar gör jag till jag känner mig alldles varm & svettig, & i ena sekunden fryser jag, var hemma 2½ v för open, hinner jobba 2 dagar & umgås m vänner 1 dag, sen blir jag as sjuk, och blir hemma gående igen. med ännu mer trötthet. sover dåligt gör jag på nätterna också, ååh... jag gnäller för att jag kan & vill och där med basta.

Gröten i högsta hugg.

jag gick till jobbet, och det kändes tungt. tänkte för mig själv hur tusan ska ja palla detta?? sen visa det sig att jag kom 30 minuter för tidigt, och gick hem lagom då mitt pass började. bah! fuck, gillar inte, vill int vara sjuk & sjukskriven!! jag tror jag går i taket! men som yvonne sa, det kanske är kroppens sätt att säga ifrån, allt med operationen, ingen motion, mindre bra mat.. allt är ju upp och ner för mig just nu. och att börja jobba tungt efter en stor operation ovh bla bla och hans moster. så jag hoppas kroppen njuter nu, och att jag repar mig fort! är hungrig hela tiden,  mennär ja öppnar mat garderoben el kylskåpet tappar ja hungern. och mitt te hemma är slut.. de enda jag får i mig just nu är gröt. har quinoa & havre blandning, och ett halv äpple i. åpplet lägger ja i före micron så den mosar till sig o blir ett med gröten.. sen massa kanel. men måste ta mig till affärn och köpa nytt citron te, och ingefära.. och nå mjuka bröd.. hårt gör bare ont att svälja ner.. och någon mat orkar jag inte laga.. jobbigt m disk också pga av open. allt tar så lång tid för mig, pga open. life is wonderful!!

uääk.


ligger hemma i soffan m mjukiskläder & täcket. åhå, va dåligt jag mår! jag har ont i halsen, snuva && tjock hosta. har tagit en alvedon & en mandarin för hopp om att piggna till. har druckit x-antal koppar m varmt vatten för att få igång halsen & rösten. hundarna hör inte vad jag vill när jag ropar på dom..

jag brukar inte längta efter något som man int kan påverka. exempelvis "kasta smuts på vintern och tänka va lång den är och blabla att man bara vill ha sommaren här nu!" brukar försöka njuta av stunden och göra saker till det bra. men idag, åhhhh vad jag längtar till sommaren nu!! köpa nya kläder.. bikinis.. bad & soldagar m picknick.. spåret vid resmatt, eller spontana vinkvällar ute i värmen på balkongen i bara ben, mycket hud...., utan - dubbla strumpor & raggsockor, vinterjacka & stickade tröjor..  bjäbbbjäbb. ååååter till verkligheten.. bah! -jag ska göra en frukt smoothie m kvarg till lunch idag. känner att ja behöver så mycket vitaminer, mineraler & antioxidanter som möjligligt just nu för att dels palla trycket för jobb ikväll. men först; en vilning i soffan m varmt täcke, tunga ögon & malou efter 10.

Fredagsmys m en go själ.


jag bjöd på fredagsmys, i fredags.. "räkröra" - mini keso, rödlök, äggvita, isbergssallad & räkor. mycket godare än vanlig räksallad/ishavsröra... en klick röra på en varsin avokado. as gott! mys framför idol, och en skål nötter, & ett uppskärt äpple.

Idol i repris.

dagens icke hunger resulterar i ett mellanmåls-lunch, grov ciabbata m kvarg + mini keso & röd paprika. & en kopp grönt the. känner att jag är lite krasslig i halsen, jag vill inte bli sjuk nu när jag äntligen kommit in i "de vanliga" igen.. bah. har precis kommit hem efter en sväng hos min kompis.


Lördagsmorgon.



slog upp ögonen 8 imorse, och fick samtidigt ett sms. "godmorgon sötis! dags att vakna, lust och göra mig en världstjänst?" självklart! det resulterade i att jag öven fick färskt bröd till frukost! mumsss, så sitter och äter ciabbata m pumpa kärnor i, m ägg & mini keso & örtsalt på. åh vad gott! gjorde mig även en liten skål havrgryn & quinoa gröt m banan & kanel. fyfan vad jag har längtat efter det, lördags frukost deluxe!

Tuttar tuttar tuttar över allt!!

jag tror jag gått och blivit tutt tokig, de enda jag pratar om, drömmer om tillochmed! så watch out girrrls! hahha. ett 5 timmars pass och sedan helg, igen. tycker det är helg hela tiden! men det är bra att tidn går fort, jag gillar det. om två veckor sätter vi upp adventsljus stakarna. whoa! tror jag slängde mina julsaker förra året.. har en tendens att göra det varje jul... nej jag ska ta & dricka upp mitt kaffe innan det är dags att pallra sig till jobbet!


Swedish apples.

mmm rumpor rumpor rumpor!!


jag var så lycklig när jag kom till jobbet imorse, kände hur jag lös med glädje haha! så jäkla kul att vara tillbaka! men klockan tre på eftermiddagen gäspade jag, fy bövelen så trött man kan vara!! och jag måste säga att jag tyckte det kändes bra att arbeta också, kände att jag inte kunde arbeta på "som vanligt" jag brukar köra mitt race, och jobba på fort.. men de gick "normalt sakta" om jag säger så haha! kände mig ite seg men.. ja som i "vanlig" takt som de flesta kände jag mig ändå som..  ahhh flum skriver lite nu känner jag.. bah! sitter på tal om ingenting.. i min soffa och försöker lära mig att tycka om ett svenskt äpple. det finner mig inte i smaken alls.. svenska äpplen? det måste ju vara något fel på dom.. de ser ju inte äns goda ut.. inte änd goda med kanel på! ja.. jag ska tycka om dom. övning ger färdighet säger man väl? öva på smaken .. på ett ungefär..

Godmorgon Torsdag.

uppe med tuppen idag, det är jobb dags! som jag har längtat. jag hoppas att de går bra! men det ska de väl göra... får se upp med att inte slita o dra med armarna föör mycket. inte stressa & klumpa mig hehehe. som sagt, det kommer nog gå bra! ska slurpa upp mitt kaffe här, sen ska jag ut & rasta dogsen.. ha en bra dag! för det ska jag!

Gårdagens middag tilllagat med Nisse.


första maten jag lagat hemma på ca 3 veckor? jag har visst blivit en mellanmåls-ätare....
färska brysselkål & morötter, frysta ärter - kokades, 5%iga nötfärs biffar m brunsås & frysta lingon.

! wanna be the guy.

haha huur cool gubbe??

har precis kommit hem efter en frukost kaffe hos grannen. hon pyste iväg till gymmet nu, och jag skulle ju ha följt med.. egentligen. well det ska bli as kul att få träna igen sen. nu ska jag äta lite frulle... tänkte jag skulle koka gröt först, eftersom det var sjuukt länge sen jag åt de.. men orka inte göra på spisen. tycker det blir godare i micro dessutom så då fick de va.. vart istället -

mini keso
lätt kvarg,
psylliumfrön
solrosfrön
pumpakärnor
krossade linfrön
pauluns superflingor dinkel
+ en ½ kork appear fun light.

..ska ta mig ut på en promenad efter lunch har jag tänkt, och tror jag klarar av att ta med mig en av hundarna nu faktiskt.. skönt!!







gårdagens fika i köping, vansinnigt gott! kalorierna vill jag inte ens veta av! haha

Minnen bygger bo.

ställde klockan på 7,30 idag - jag har verkligen blivit en sömntuta & latmask nu handikappad som jag har varit!! men gik inte upp förrän 8 snoret..  gick ner till grannen på en morgon kaffe & sedan gick jag upp till mig och fixade lite. runt halv tio åkte jag marielle & jack till köping. jacken skulle tatuera sig, och jag & marielle gick runt i köping och strosade.. tog en frukost fika bl.a. as mysigt och mumsigt!

fyfaaaasen vad jag saknar att träna alltså! jag vill verkligen till spåret & till gymmet och svettas tuungt!;-) bah, måste hålla mig ifrån gymmet ca en hel jäkla månad till! 4 veckor! men jag tänkte att jag faktiskt skulle dit lite tidigare.. jag borde ju kunna gå på löpbandet lite grann.. och köra lite ben kanske.. lite lätt sådär.... eller?!  ska fråga calle, (the kirurg ffs) om möjligtvis det skulle gå för sig...

Kanel typ protein scones?

lekte lite i köket.. och det vart 3 jätte goda bröd bullar! lite julstämning över dom!

Jag blandade i burk 1 :
¤ 2 dl sojamjöl
¤ 1½ tsk bakpulver
¤ 1 tsk kanel
¤ 1 msk psylliumfrön
¤ ca 100 g kvarg
¤ ca 100 g mini keso

Burk 2:
¤ 1 helt ägg
¤ 2 äggvitor

Vispade äggen luftigt innan jag hällde över dom till burk 1. blandade allt och klickade ut 3 st klet bullar på plåten och la på lite solrosfrön ovanpå. skjutsade dom in i ugnen i ca 25 min på 200 grader! sen gjorde jag äppel mos och klickade på sconesen innan jag åt dom till en kopp the.


söndag


igår kväll tillbringa jag halva kvällen med goooa vänner! vart inte som jag hade planerat min lördags kväll - det vart bättre! anna, elin, johanna, elina och ola & niklas bjöd mig & mikaela på fint sällskap & för jäkla god pizza.. frossade lite godis både i bilen & i deras rök pauser. hehee.. as trevligt verkligen!

sov länge idag.. tror jag vaknade halv nio ..  typ socker bakis! ha! ska städa undan så mycket jag klarar av här hemma nu.. sen är jag sugen på att baka ett protein bröd.. men behöver ha vetegluten till de här receptet, vilket jag inte har hemma.. hmmm, vet inte riktigt hur, jag löser det än!







i torsdags var jag i västerås, jag och denice tog tåget och ingla mötte upp oss på station, vi tog oss till en sushi bar & köpte med oss två tallrikar och tog oss hem till ingla och mumsa i oss de. så jävla gott! sen åkte vi till erikslund & ikea.. jag höll i plånkan! hitta en fräsh jacka på h&m och ett par as fräska klackar på scorett, och var såå nära att köpa dom. men tog mig sunda förnuft till fånga. ska försöka detoxa mig på shopping fram till våren! haha, sååå länge vet jag att jag inte kommer hålla mig från att köpa ett endaste plagg men ska verkligen försöka påminna mig själv att hålla hårt på det ändå! var på lite konstigt humör, lite pilimarisk & busig.. barnslig & fjantig.. skrattig! haha, mmm det var kul!

Jag älskar.


lördag, tänkte ta det super lugnt idag, så lite som möjligt. det har vart så mycket rörelser för mina nya vänner och vill såklart inte riskera något! idag ligger jag hemma & jäser med andra ord! vi åt givetvis inte upp allt gott igår så jag tar på mig uppdraget att tjocka på mig ännu mer idag/kväll! får iallafall inte dricka alkohol, vill inte heller för den delen. haha alltså jag älskar mitt liv!!! precis som det är nu, jag behöver inte förklara för något för någon! jag är får göra precis vad jag vill hur jag & när jag vill! jag är en fågel som flyger fritt numer! och det känns så himla skönt.. så skönt! jag flyger söder ut nu under de kommande månaderna och kommer tillbaka till våren! ;) halloween är en ursäkt nu för tiden, för typ alla tjejer. att kunna få gå ut i näst in till underkläder. det är okej att klä sig som en mer eller mindre slampa. ett sökande efter bekräftelse. och lekandet med fantasin att leka/retas m killar. och titta ner på andra tjejer som är mer eller mindre snygga/slampiga? haha, jag älskar halloween, det är riktigt kul att få klä ut sig precis hur man vill. man får, det finns inga regler som ger en dåligt rykte efter helgen. och det blir roliga minnen & bilder... så rock on duuudes, rocka för mig ikväll också! ;-)


Crispbread

nya favorit knäcket i hyllan! Ryvita Multi-grain. ååå vad god dom är! kan verkligen äta hur många som helst av dom, endast kvarg + örtsalt! mmm nomnom! min syster har vart här idag och hjälpt mig med massa saker.. bland annat dammsugit & färgat mitt hår! as nice!

 

annars har jag inte gjort så mycket idag tror jag.. jag & emil har varit och handlat mat. passade även på att handla mat till hundarna. de fick även ett varsit lyx tuggben, heehee. just nu sitter jag och pimplar kaffe, som "vanligt". och ikväll kommer karin och joinar mig i soffan. hehehe. fredags mys ska vi ha, myyycket fredags mys! det står tre skålar; ( lösgodis, blandade saltade & rostade nötter, och m&m's ) i mitt godis skåp & väntar på att bli upp ätna, plus popcorn & kexchoklad.. vi ska göra fruktsallad också, och vi ska göra en sak till... till själva fruktsalladen.  bestående av bland annat socker & ägg.. jag tror det kommer bli as gott! fyfan va tjocka vi ska bli ikväll!!!

 


citodon + alvedon = bantnings metod?!

jag hittar ingen hunger!! jag har funderat nu på förmiddagen... och jag undrar om det kan vara citodonen som gör att jag inte blir hungrig eller inte har något sug efter mat? och sen dels för att jag inte gör av med så mycket energi såklart.. men igår rörde jag på mig mycket men var iallfall inge hungrig... hmmm... jaja, jag blir ju iallafall en skinny bitch då!! ;-) face it! ska ta & lägga på lite smink nu och, tro det eller ej.. ta en kopp kaffe! sen tar jag kosan mot västerås!

Whenever I delete an App on my iPhone, The shaking icons make me feel like they're all panicked over who's getting deleted!



torsken på kaffe funnen!


jag har kommit in i en väldigt ful & konstig frukost-vana! det började efter op:en... eftersom jag inte kunde ta armarna uppåt, nådde jag inte min micro som står väldigt högt upp. vilket resultera i mkt davon-gröt & kvarg-yoghurts frukostar.. men av någon anledning tappa jag sedan hungern & orken... eller något(?) så nu har jag så gott som tappat frukosten! de flesta dagar numer ser ut som så; 5 koppar kaffe, 1 st hårdmacka. vad hände?! jag som alltid älskat mina frukost stunder.. dagens frukost har bestått av 3 koppar kaffe.. nu ska jag snart hugga in i 2 st surdeg & quinoa knäckemackor m kvarg & örtsalt.. + en till kopp kaffe! kaffe torsk? -helt klart!!

bad time. good time.

hualigen!! idag har det vart mycket! imorse tog jag mig en promenad till mi madre på en frukost fika! gott med nybakta bullar, heeheheh. sen gick jag hem igen, jag & marielle hade tvätt tid ihop. så tvätta tvätta.. och medans tvätten höll igång gick jag hem till henne och dushade.. för hon skulle nämligen byta kirurg tejpen på mig! bahh, haha fyfan det var läskigt!! uscha uscha! det gick bra, och det såg "fint" ut. tog bild.. heheeh..  jag gick sen vidare till jobbet. och lämnade sjuk intyget, och hälsa på mina bästa arbetskompisar! så kul! och så gick jag hem.. + på hemvägen mötte jag upp marielle igen.. tog oss en sen lunch (15.00) på stadsgården, och sedan en ica handling på det, och sen traska jag äntligen hem!! så ja.. och tog endast en alvedon imorse, så har klarat mig bra ändå med så lite smärtlindring menar jag.. men tog en citodon när jag kom hem......... det känns, som en riktigt tung tränings värk just nu kan man säga. inte så skönt vanligen skulle jag tycka men nu är det skönt! skönt att slippa smärtan jag hade förra veckan. nu sitter jag & väntar på att mikaela ska komma, vi ska äta en kvälls sallad. så får vi se om emme kommer förbi ikväll med.....

hehehehe ärret ;-)
det svarta är blandannat färgen från pennan när han ritade....


Destruktiv blues.


och så har även den här dagen snart gått i mål. sitter hemma & har druckit en kopp the & smockat i mig 3 hembakta bullar från mi madre. ruskigt gött! jag har även idag gått 2 kilometers promenaden. jag avlider ju av att bara vara hemma hela dagarna!! jag kan ju inte ens göra nånting hemma.. diska kan jag göra.. men tillexempel dammsuga.. kan jag ju inte göra. inte gå runt & plocka för tunga saker, heller inte använda armarna i full rörelse.. jag har ju tillochmed börjat fått ont i kroppen för att jag är hemma för mycket & gör alldeles för lite, haha! ont i ryggen & skuldrorna för att jag ligger för mycket på rygg! ont i armbågar & knän för att jag sitter för mycket vid datorn och/eller film på dvd. bahh, haha jag måååste få klaga lite! fast det är självförvållat...... jag längtar tillbaka till jobbet & träningen... och bahh! snart snart snaaart!! böh!

RSS 2.0