Slitage


Wrooooooooom, jag är sliten! Igår.. var jag till Örebro med Pierre & Kalle. Vi var hemma hos dom ett tag innan vi drog till Strömpis och förtärde. Fyfan, minnet.. det tappade jag där inne... vilken kväll! Idag hade jag ju tänkt att träna innan jobbet.. men min vilja hängde på en gren högst upp på en gran.. typ. Vart varken gym el löp idag. Gick hem i rask takt från jobbet, kan väl få räknas lite. Imorgon där i mot så ska jag upp och köra på gymmet! Funderar på kondition, löp & bad kanske?! Mhmmm... ska sova på saken!



Ändrade planer..

Woooooha ändrade planer ja, ist för en mysig hemma kväll med mig själv drar jag till örebromeeed ............. höööörs imorgon!

Run Forest, run!

Vart kyckling burgare till middag idag, använde rågkusar till bröd idag! Rödlök, ruccoloa, babyspenat, socker ärtor, haricots verts, chili, morot, ärtskott.. gjorde en dressing av kvarg, cayenne peppar, torkad chili & klippta ärtskott. Muuuummms! Det ser inte så jäkla gott ut, MEN det är de... Försökte mig ut på en promenad efter jag var över till Mickan.. men det gick inte så bra. Vände efter inte äns halva vägen.. var så sjukt trött & ville verkligen inte.. gick hem & vilade lite och läste lite kost&motion. Stängde av teven och satt bara och läste iForm tidningen, lus läst. Det var verkligen skönt!!

Just nu sitter jag svettig i soffan. Har varit på en löpningstur & jäkla sicket krut det var i mig! All energi kom från ingenstans, så jäkla skönt! Skulle kunna springa hur långt som helst kändes det som idag.. Vart inte äns flåsig, go go go! Överträffa mig själv också i att löpa hela rundan med ett stopp, och det var för att jag skulle svara på ett sms av Mickan;) Hade iochför sig en liten morot att sträva efter, jag var ute lite i sen tid till Solsidan skulle börja. Så kanske var därför?! Haha kom iallafall innanför dörren precis till det började så har stretchat igenom mig det. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag plocka fram min goda mörka choklad, iskallt vatten & äveeen lite nötter;) Kan ju säga såhär, Marabou mjölk choklad släng dig i väggen! Den mörka chokladen har fångat mitt hjärta!






Det knackade på min dörr i natt.


Känner mig riktigt utvilad & det är skönt att vakna på en söndag utan att ha förtärat alkohol på lördagen. Sitter i soffan och ska fortsätta skriva ett löpnings schema som jag hittat till mig & Anna. Vi ska springa Stockholms halv marathon i September. Så det sitter ju inte fel med ett träningsprogram. Jag ska inte sätta för höga mål på de. Men det ska bli riktigt kul! Jag ska fortsätta dricka lite te & fortsätta m skrivandet!




Let me shake!

Det blir en mysig hemma kväll ikväll! Jag känner mig som en morot.. en selleri eller en sparris.. Anti alkohol kom från ingenstans. Bara svepte förbi. Liksom, förtöra kroppen? Dricka något som man tappar kontrollen av sig själv mer eller mindre? Även om du bara dricker 4 öl så kanske du gör söker som du inte skulle gjort på samma vis nyktert? Haha näe fyfan.. jag har laddat upp med massa go saker. Tog på mig tränings brallorna och promenerade till ICA & köpte en massa guuuuttt. Har till och med bytt ut colan mot vatten ;) Näe men iallafall nåt glas..  Nötter, apelsin, passionsfrukt, 70% mörk choklad, vatten & cola. Och med min iForm tidning är kvällen räddad. Kanske får jag sällskap?!


Crazy gurl nighto out.

Good eftermiddag.. sitter halv sliten i soffan. Är lite dagen efter så att.. säga. Igår bowlade jag med jobbet. Vi korkade upp hemma hos mig, jag och 12 brudar & kjellåke! Igår trodde jag att jag kom på sextonde plats av tretton? Whoot:) ?? Vart lite fel i hjärnan där.. Hade iallafall GRYMT kul igår!! 

Vaknade idag, like usual.. 7. Har bara varit hemma.. Emil var över och vi åt pizza. Fick nästan lite ångest efteråt haha, usch o fy. Pizza är inte äns gott & man blir på tok för mätt, och det är ju inte en dålig äckel mättnad heller.. Känns som man svalt en sten.. what'eva och han tog med sig hundarna för jag ska eventuellt till Eskilstuna ikväll på lite galej. Vet inte om jag är sugen på att förtära alkohol egentligen.. Nyktert kanske. Pfft, jag ångrade mig ang träningshandskarna. Så gav dom till Emil. Och var in på gymgrossisten.se för att beställa ett par nya. Innan jag gick in på sidan så bestämde jag för mig själv att inte handla över 500. Handskar & ev en linne typ.. Gahh... 1800 spänn gick det på! VARFÖR, vaaarför ska de vara så svårt att hålla händerna i styr. Det ÄR för enkelt att handla på nätet. Det borde inte få vara så enkelt. Jäklaskitashål. Woop.. blir åtminstonde glad när paketet kommer... Vart iallafall ett par nya BB mjukis byxor, BB handskar, BB träningslinne, mivi total & lite protein... Har fått min iform tidning också, vilket innebär att klockan snart kommer, iih!!

Haha mycket hemska bilder, men vafaan:)



Here i go again.


Gäääsp! Min andra lediga dag, haar varit hur lugn som helst. Vaknade givetvis strax före sju. (Tror jag gått och blivit ett automatiskt alarm) Låg kvar i sängen en stund & drog mig.. bara vart hemma och gjort inget speciellt ända fram till 1330 då jag åkte upp till actic med Mikaela. Det vart ett konditionspass för min del, kände knappt för att fullfölja de, har sån sjuuuk träningsvärk i benen. Kommer knappt upp om jag sitter för länge.. Och att köra på styrka gick inte då jag redan kört på alla delar.. Har träningsvärk över allt förutom just i biccen.. efter bena är det värst i ryggen.. gah! Jaja.. på kvällskvisten nu så har jag varit hos Lundin med damerna Jansson. Jag lekte kocken .. vart det vanliga till käk. Ytter file med en rolig sallad, fast vi hade iochförsig potatisgratäng också till de som ville ha. & bea sås. Mums var det iallafall! Glass & ljumna hallon & blåbär till efterrätt! Nu sitter jag hemma & tar det lugnt.. ska koka mig en kopp te. Men det är en viss herre som fått mig att vilja köpa alla sorter kaffe & te till min tassimo!! Avis ;)

Dont know what i was thinking, he's no longer living..

Ligger hungrig i soffan:( Haha, fyfaaan. Jag skulle tagit mig i kragen tidigare ikväll & laga ihop någon mat. MEN, jag pallade inte. Trodde jag skulle kunna nöja mig med nån morot & äggmacka. Men nej. Och nu sitter jag här.. HUNGRIG. Fast jag, ätit 2 morötter & två grova mackor m ägg på & en kopp te. Får svälja lite luft....

Träningen rullar på som bara den nu och det känns för jäkla kul & skönt! Kärleken till träningen är oooooääääändlig och jag verkligen längtar till gymmet! Jag förstår inte riktigt vad som har hänt med mig.. det senaste året.. men det går bara framåt och denna kontakt & detta pump i musklen.... Love it. Mh mh mh!!! Jahopp.. whats next? Ett glas vatten..

No.2

En fullspäckad dag må jag säga, fick åka upp till badet med Swallin imorse. Skulle ha kört kondition, men både löpbanden & crosstrainerna var upptagna. Så jag skippade mitt upplägg. Vart ett lite halvt konstigt pass.. men full följde ett pass med mage & rygg kan jag väl säga, vart lite annat också men inte värt att nämna.. och iochmed att det inte vart någon kondition så skippade jag att åka med Swalin hem, tog mig en rask promenad hem & drack en protein, sen for jag ut med dogsen igen på promenad. Avslutades hemma hos mamma, där sk "låtsas mormor" (morfars 'nya' fru) var på besök med min kusin Emily, vilket resulterar givetvis i FIKA. Så efter en bulle & kaka begav jag mig på en halvkort promenad igen, hem och återhämta mig lite, jag gjorde även iordning en tonfisk röra, bestående av kvarg, tonfisk, rödlök & svart peppar. SKIT GOTT! Sen for jag upp till gymmet med Anna. Woooza. Vi körde ett arm pass, med det menar jag axlar, bic & tric och även lite bröst iochförsig... Och det gick så jäkla bra, fyfan vad duktiga vi är! Mosade verkligen.. tomt med folk också. Nu sitter jag med min vanliga cafelatte protein..



Uppladdning.

Hej hopp galopp! Sitter och äter en passions frukt, har precis varit till ICA & hämtat ut mitt paket från proteinbutiken.se. Handskarna var något stora men det bryr jag mig inte om, SÅ ofta kommer jag inte använda dom. Det är när jag ska träna med fria vikter, det är så sjukt jobbigt att ha förhårdnander i händerna. och FULT! & obekvämt! Min nya shake & mina handskar. Längtar till min andra shake från BODY kommer! Nu ska jag dricka upp min espresso sen ska jag vira om till träningskläder & kila upp till gymmet för ett konditions pass!


Fortfarande tisdag

Startade upp morgonen med en skål havregrynsgröt, begav mig sen till gymmet. Crosstrainern 15 min, och sedan 20 min på löpbandet. Löpte 10 min & intervallade resten. Körde sen på ett axel, tric & lite bic. Promenerade hem, och väl hemma gjorde jag iordning en cafe latte protein drink.. & sedan ut på 25 min promme med hundarna. Nu sitter jag i soffan, ny dushad & propp mätt. Jag tog tag i mina skills och gjorde i ordning en riktigt god kyckling burgare! ;)

Använde mig av
  • Rödlök
  • Sockerärtor
  • Säsongen salladsmix
  • Ägg
  • Mini keso
  • Kvarg
  • Morot
  • Torkad chili & cayenne krydda
  • Fullkorns bröd
  • Kycklingburgar kött


Bilden och burgaren säger väl inte så mycket, men roligare med nån slags bild än ingen alls, mums säger jag bara! Dricker oftast vatten till all mat jag äter, när jag äter själv. Äter jag med någon annan blir det oftast cola el mjölk. Vet inte varför det är så, bara blir så.. Mina saker från proteinbutiken har kommit till ICA som jag beställde igår, snabb leverans! Beställde nya super cap extreme, (dom är skit bra!) sen beställde jag ett par träningshandskar från BetterBodies, & en Smartshake. Var inne på BODY & kollade, och råkade hamna i webshopen, och där hade dom en sån fin shake som det stod, "Shake your body" på burken, och tyckte den va så söt så beställde den oxå, så väntar på den avi'n oxå. Men det från prottebutiken ska jag hämta ut idag! Nu ska jag ta och röjja undan här hemma..





MUMS, det här åt jag gjorde jag iordning igår kväll. Det får bli mitt mellanmål innan jobbet.
1 burk 500g kvarg & saft fr 2 apelsiner, 1 apelsin hackad & lite rivet apelsinskal.


Tidsag

Hej! Känns ju ganska konstigt att starta en ny blogg.. nytt ställe, nya saker att lära sig.. Men det tar sig väl.. Metrobloggen ska läggas ner, därav "flytten". NU ska jag tagga till och sedan bege mig till gymmet!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0