ROSES DON'T COME IN GREEN.

Min Torsdag känns som en härlig Fredag! Det gick bra och jobba idag, inge trött alls slutade kl 16! På vägen hem gick jag in på ICA & inhandla grejjer till tacos, och stötte på Anna & Mikaela. Lucky for me - slapp gå hem ;) + att jag fick smaka godis ;) Emil kom väl förbi runt en 18 tiden kanske och vi började lagat mat med detsamma, var så sjukt hungrig:) En hård & en mjuk för mig, mums mums mums! Vilade säkert en timme efter maten & efter Emil åkte. Vart plötsligt jätte trött. Och nu sitter jag här. Godis sugen, som jag har varit hela dagen! Vet inte varför.. måste varit för tårtbiten jag tog på förmiddagen på jobbet när vi satte oss & fikade.. det var ju då jag startade de söta.. jeffla skit att jag kom på det nu då! Jaja, den här veckan får ha två st Fredagar! Har ätit chili nötter också nu på kvällskvisten. Och känner på mig att sorbet glassen kommer åka fram till BB också. Det är bra gott! Ingen träning idag. Idag har det varit skönt med en så kallad vilo dag känner jag. Mycket skönt..  Är ledig från jobbet fred, lörd & sönd. Och det är också väldigt mycket skönt!


Allvarligt, Karl Lagerfeld... Fyfan vilka snygga cola light flaskor, haha måste köpa dom när de kommer ut i Juni!!


Thank God.

Morniiis! Sitter piggelin i soffan, mätt. Har ätit en skål hälsofil + pauluns müsli. Hade i 2 msk kvarg också för att få den lite surare. & en msk linfrön. Iphonen är det bästa pryl köp jag någonsin har köpt! Im soooo happy fortfarande!!gooosi..

Har sån sjuk jäkla träningvärk i bena, vill helst inte gå ner till Enzo & Stellas nivå, typ koppla dom/ sätta på mig strumpor.. det gör SÅ jäkla ont.. rumpa fram/bak lår.. fyfan! Och när ja ska sätta mig så känns det fan som jag sätter mig på nå riktigt hårt.. heehheeh. Jag har beställt en liten mp3 jäkel från cdon.com. Och jag borde få hem min lilla gummi armbands klocka snart tycker jag.. I paketet igår till min telefon var de ett band med, som man ska ha runt armen när man tränar så man kan lyssna på musik.. och det är ju såklart samma storlek till alla i och med man knäpper den.. (med kardbordbarre?) men när den ändå är förstoooor för mig.. betyder de alltså jag har väldigt små armar :( om dom inte äns är tillräckligt stora för att räcka till, till något som ska vara anpassad till alla? Träna hårdare nu då så jag växer i de :D haha! Jag ska ta & städa lite här hemma, det är en lång jobb dag framför mig & ikväll är det jag som bjuder på tacos!

Fylle-kaoz-bilder..

Hade lite fylle bilder som egentligen inte är värt att lägga ut, men tamigfan så åker dom ut ändå!!!


Yes yes yes

Wowowowo, guess whos back? ;)))

Jag har min phåååne hemma, i handen!! Och som pricken över i:et så har jag de nya grejerna till den så nu är den ny pimpad också!! :D :D Fyfan jag är übeeer lycklig!! Äntligen kan jag återgå till mina vardags rutiner!! Bästaste Emil åkte till Örebro med Oscar och hämtade min jacka & telefon. Mums!! Sitter tillochmed och firar med popcorn & cola :D wowowoo!!!


Chicken-saladaaa

Slutade jobb 12.30 idag, fick skjuts hem av en jobbar kompis som skulle åt samma håll. Väl hemma så laddade jag upp inför ett gym pass, under tiden fick jag för mig att packa ner badkläderna, sagt & gjort! Sprang 10 min på löpbandet, 15 min på crosstrainern & så fick jag till bara 5 minuter på trappmaskinen. Haha var så slut.. Körde några övningar bröst & mage sen gick jag in till omklädningsrummet & virade om till badkläder & drog en 45 minutare i plurret. Har ingen aning om hur många vänder jag kan ha simmat.. kan inte hålla räkningen när jag simmar.. får helt enkelt bli bättre på de! Skönt var det iallafall. Nu sitter jag proppmätt, jag & Denice har ätit en varsin kyckling sallad från onlinepizza. Dö lite nu..

Vanlig dag

De är en vanlig dag ;) Gäääsp. Skulle vilja ställt klockan på typ.. tjugo i sex.. men det gick inte på denna klocka. Och jag går hellre upp för tidigt än för sent.. jag börjar halv åtta idag. De kanske säger något om att de är väldigt tidigt.. Ska gå & koka en kopp te, till frukost idag blir det till att prova Verums hälsofil. Drottningbär, blåbärhallon. & Pauluns müsli - blåbär & vanilj. Hälsofil.. det ska bli kul att prova! Ska dra i min en supercap sen kanske ja kan dra ut på en löptur innan jobbet också ;) Vi får se hur det blir he he he. Höööörs..

Tjena pudding, står du här & dallrar? ;)

Slutade halv tio,  och Emil överaskade att hämta mig. Sweeeeet som fan! Så skönt att slippa gå hem på kvällarna då man jobbat, då är man bara trött & vill hem fort! Väl hemma väntade Nisse & en matdosa med kyckling wok som mamma gjort. Stark var den också, riktigt god! En liten efterrätts låda stod i kylskåpet också, guess what? Chokladpudding m grädde. I LOVE! Mums, det satt riktigt fint i kistan då jag bara ätit mellan mål till alla mål idag, det vill säga säkert 3 gånger kesogröt! En timme efter att jag tryckt en jätte portion m wok & en efterrätt så känns det inte äns som att jag har ätit:) Magen känns typ tom! Skummt dedär.. jaja. Nu är time för sängen! Jobb imorgon bitti, och jag har fått lånat Mikaela's vanliga lilla klocka till alarm. Jag vet inte hur jag ställer den.. men de ska nog gå bra får jag hoppas! Och hoppas på att den larmar imorgon så jag vaknar i tid! Annars vet jag inte hur det blir, tänk om, ooom jag skulle helt plötsligt ha en sovar dag imorgon, då kan inte mina arbets kompisar få tag på mig eftersom jag inte har en mobil?! PANIK! Jag hoppas på en vanlig dag imorgon! :D Nu tänker jag & skriver jag för mycket.. trött! Bingen! Godnatt!

Shake your body.


Sitter & har precis ätit upp en skål kesogröt. 3-4 msk mini keso, 3-4 msk kvarg, ett halvt äpple & MASSA kanel! Så jäkla gott!! Har varit uppe och tränat och det gick riktigt bra! Körde några "nya" övningar, och ville aldrig sluta & gjorde lite mer än vad jag tänkt. Så dagens pass vart rygg & bak & fram sida lår och rumpa.. Jag mår mycket bättre idag! Lätt träning & gång, sömn & lite vitaminer & käk gjorde susen igår! Vilade ca 2h igår och knapra lite vitaminskott, träna som sagt lugnt & tog mig lugna prommisar & tankade solljus. Grrreat! Har faktiskt lite träningsvärk i triceps sen igår trots att jag inte var helt nöjd med passet! Det gick alltså bättre än vad jag trodde. Grrreat!

Har fortfarande ingen mobil för er som undrar & inte fått tag på mig.. Jobbar 16-21,30 ikväll!


"Endorfinruset leder till att man upplever att man behöver mindre sömn, känner sig full av energi och att hungerkänslorna försvinner."

Runners high.


Att vara sådär löjligt kär så man nästan känner sig yr av lycka.. så känner jag när jag sätter på mig träningskläderna & vill bara köra igång! Sätta igång kroppen som en maskin, go go go. Låta den arbeta. Att ta sig ut i joggingspåret fast man egentligen inte har någon större lust, men sen plötsligt så känner man sig full av energi och att man faktiskt orkar mer än vad man tror.. Det är lycka! Två helt olika upplevelser men känslan är den samma. Jag har väldigt mycket endorfiner i kroppen!! :D -Under tränings passet släppte täppan i näsan & jag kunde för engångs skull andas normalt. Men jag kände i kroppen att jag inte var mig själv, att jag var mycket svagare än normalt. Men vi tränade biceps, triceps & mage. För att jag inte var mitt riktiga jag så tycker jag det var ett helt OK pass. Känner mig alldeles tung i ögonen, och jag har fått tillbaka min täppa, sitter i soffan och har druckit upp min protein dryck. Jag äter numer  fast jag inte är hungrig. Tappat hungern helt. Måste vara förkylningens fel. Men det är bra, för jag är aldrig sugen på nå godis eller nåt nu. Haha, så det är bra. För mat äter jag ju som sagt iallafall fast jag inte är hungrig. Jag har gått upp 3 kg sen i fjolas när jag vägde mig. Nu ska jag titta på lite träningskläder hihi, lite proetin också. Det kliar i fingrarna:)




Prosit!

Godmorgon! Vaknade klockan 7 idag, kroppen har inte hunnit ställt om sig än eftersom jag vanligen fall vaknar runt 6. ;) Vaknade med hals ont till tusen, me efter en kopp te försvann de. Har därimot en täppt näsa som rinner.. Nu ska jag snart gå ner & möta upp Anna. Det blir ett pass på gymmet! Get fit, or die trying ;)

Piece of me.

Åå jag är så himla trött! Runt 15 tiden bestämde jag mig för att gå en promenad.. men det vart bara ner för alla trapporna & upp igen, typ. Hundarna fick kissa av sig.. sen gick jag hem igen. Var på tok för trött, soffan lockade mer. Denice kom över & vi åt lite mat. Vi beställde kyckling tallrik från onlinepizza. Vi bestämde oss för en promenad så jag tog ett nytt försök att klara av en promenad.. men fyfan det blåste ju så jäkla mycket så kändes ju som man skulle blåsa iväg.. så det vart inte långt alls. 20 kalla & långa minuter dryga..

Min iphone är upphittad & inlämnad!! Är det helt otroligt eller? Helt jävla fantastiskt, min bebis. mitt allt. Det är det bästa köp jag någonsin gjort. Jag använder min phone till tamigfan allt! Piece of me. Fy bövelen vilken kärlek jag har till den! Längtar till jag får ha den i handen.. Har beställt lite fina saker till den också:) Nej nu ser jag typ inte vad jag skriver, ögonen åker i kors och har svårt att hålla ögonlocken öppna! Powernap på soffan!

Jag & Oskar.. någon som ser bajj-nödig ut?
what to say.. say nothing! uhh!


Tiiiiiight

Joggat dryga 6.5-7 km med anna i förmiddags. Det var jätte skönt, bara att jag fick håll då & då.. la mig i soffan & vilade en stund efter det. Jag & Mikaela tog oss en lång promenad runt 13, ingen speciell fart men vi gick. Säkert 4 km.. HADE JAG HAFT MIN MOBIL NU HADE JAG VETAT HUR LÅNGT VI GÅTT & JAG HADE MÅTT SÅ MYCKET BÄTTRE I SJÄLEN! Gah! Vi gick runt stan kors som tvärs.. och sedan gick vi till ICA och handlade lite käk. Vi hann vädra ur oss massvis på den prommen. Nu sitter ja i soffan med en täpp jäkla näsa. Och vet inte vad jag ska hitta på för jag får krupp av att sitta inne, sitta still, ut ut ut go go go, kör ba kör. ;) TIGHT var de ja! -and now, promenad!

(Iph)one (g)one :(

Sitter mer eller mindre i soffan och har lite smått ångest. Jag virra bort min iphone4 igår på krogen inne på strumpis. Gah! Känner mig handikappad..  glömmer bort att den är borta också.. Hade kul igår annars.. Sällskapet svajjade. Jag Marre & Jojje i början..  Sebbe Jimmy Oskar & jag mot slutet.. hehehe de va skoooj! ;) uhhh förutom min vän iphone som e gone :( ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå, nu ska jag ut och springa med Anna trotsar min hals..

allt är värt ett försök!

(F)rank!

Nu är jag så trött så trött... vill se BB & Lets dance. Men det är final & jag kan inte missa Frank. Frank har redan vunnit i mina ögon, han är lätt den som är värd glas skon mest! Han är bäst, hans höfter.. det är som att stoppa en lindorffs choklad i mun och den smölter som smör i fickan.. - Frank!

Hade besök här om dagen.. passade Linn direkt efter ett gympass då mamma skulle steka lite på solarieöarna...



'Cause baby... firework it is!

Lets dance!

Det vart lite stressigt i Örebro för vi var tvugna att vara tillbaka i Arboga 13.30. Men det var bra vilket resulterar till att vi inte kunde shoppa fööör mycket! Ikea först, handlade lite krimsktrams som man alltid gör där.. bla en fönster lampa, matskålar & två vita orkideer. Väl inne på Maribergs köpcenter så hade vi säkert en timme på oss. Jag köpte mig ett par jeans (lika som jag köpte förra gången jag var där, med jylfen i bak, lite halv höga.. ) fast den här gången ett par svarta. Och ett transparent kamelfärgat linne, lite krims inne på Kicks.. Mycket nöjd! Hjälpte Marielle med två händer & bärde upp hennes tv bänk hon köpte. Och sen virade jag om till träningskläder & hon fick skjutsa upp mig till gymmet. Jag körde 10 min gång på löpbandet & sedan framsida lår & mage. Hem till Emil på kyckling & pommes & kaffe på maten! Nu sitter jag framför postkodmiljonären och väntar på letsdance så inneeeerligt så att jag nästan blir nervös, pirr pirr i magen!! Frank måste ta hem glas skon! Sitter & äter lite chilinötter nu.. den här tallriken står brevig mig som jag snart ska hugga in i! Mumma
Mini keso, kanel & äpple


Nu ska vi tömma våra konton! Ö-ö-örebro!

img_2658 (MMS)

Nu ska vi tömma våra konton! Ö-ö-örebro!


Dogge man! Idag ska jag äta Max!

img_7021 (MMS)

Dogge man!


Morgonprom

Godmorgon, jag vaknade klockan sex och var pigg. Så jag klädde på mig och begav mig ut på en 40 minuters promenad. Nu sitter jag och äter havregurt. Och väntar på att min rostade macka ska kallna lite. Sen blir det dush & fix sen ska jag använda bankomat kortet flitigt i Örebro ;)

Keep thinkin' of me, doin' what you like.

Sitter och dricker blåbär soppa - vilket är det enda jag får i mig. Har precis kommit hem från en andra promenad. 3.2km + 3.8 km = 7km avklarat i två omgångar. Jag skulle vilja ut mera.. ut ut ut. Gå & jogga & löpa.. bara köra! Fyfaaan för halsont!! Så jäkla skönt väder ute! Så jäkla skönt att det äntligen är bar asfalt!! Så jäkla skönt .. !!! Jag kommer fan avlida om jag ska bli sjuk! Bort med det onda nu!! Påtal om löpning har jag en jätte bra app som mäter hur långt du sprungit, vilket tempo du har hållt.. hur många kalorier du har brännt. osv. Den är as bra! HÄR hittar du den! Och när vi ändå är inne på appar så tycker jag att ni som kan ska ta och ladda ner shapeup också! Den hittar ni HÄR. Där kan du som sagt sätta upp ett mål på hur många kalorier du ska få i dig om dagen. Och om du vill gå ner i vikt kan du sätta mål på hur många kg i veckan du ska gå ner.. du kan spara dina kropps mått, och fylla i vad du äter om dagarna & få reda på hur mycket fett/kolhydrater/protein du får i dig och osv..

Bjöd nisse på kvarg glass - blåbär & hallon toppat m valnötter!


No gunshots no ?

Uhh sitter i soffan like usual. Försökte få i mig lite kassler och ris m kvarg sås & sallad.. kan fan inte äta. Slängde hela tallriken och den mat som fanns kvar på spisen. Usch det ville sig verkligen inte i munnen.

Var ner till grannen och drack kaffe under fm, och det hjälpte att pigga upp mig! Så jag virade om till träningskläder strax efter det och gick hem till Nisse med hundarna, hjälpe henne att tvätta sen gick jag upp till gymmet och körde ett axel & tric pass. Det gick bra faktiskt. Trots min snuva & huvudvärk, & de onda i halsen! Fick braaaa pump! Haha bara älskar när det spänner i hela armen fast man inte gör något speciellt efter man tränat. Känns alldels tjock i armen liksom... ;) Åter hem till Nisse och fortsatte med tvätten.. sen gick vi på promenad. Vi gick bara 3 km i långsam takt. Så dom tre km tog 40 min haha. Men jäklarns vad det gjorde ont i min hals.. det är liksom irreterat. Fuuuck, får krupp om jag ska bli sjukare! Just nu är ett sånt läge jag vill ut o löpa/jogga/powerwalk'a !! :(

Nu kommer nisse över hit och ska äta mat.. bara att ställa sig vid spisen och laga till hon då!! Mors!

My new ear


Sjuk dröm!

Godmorgon! Uhh, när jag vaknade imorse så sov jag och samtidigt var vaken? Ni vet när man är lite halv dås.. jag "vaknade" iallafall & var stört sjuk! Kände mig alldeles febrig, kallsvettig, huvudvärk, hosta, halsont täpp i näsan...Dödssjuk liksom. Jag trodde jag hade legat i sängen hela dagen fram till em.. till jag verkligen vaknade till! Men vilken jobbig känsla! Men jag har ont i huden.. lite i huduvet ibland & de i halsen har inte riktigt släppt.. gahh! Hoppas det blir bättre under fm..

Har smakat havegurten! Precis i min smak, en sur yoghurt! Perfekt, nu ska jag köpa hem müsli! Havregurten finns i jordgubbsmak också, kan vara värt att prova. Tror inte det skiljde så mycket på innehållet. I jordgubb var det lite mer kolyhydrater & kalorier. Men jag tror det bara rörde sig om typ 1 eller 2 st. Ska ta mig en kopp the nu för att försöka starta igång kroppen. Hade inga alvedoner hemma, men hitta en Naproxen. Hehe jag är 70% säker på att det är som en alved. kan inte förstå vad det annars skulle vara, när det ligger hos mig.

Kylen?

Hehe,  någon. Här har du mitt kylskåp. vet kanskeinte direkt varför.. men här är det. haha ajaa godnatt! & hej Skönhetsömn!


Onsdagsmys


Heelow!


När jag kom hem från jobbet idag var jag helt slut, så sjukt jäkla trött. Och jag hade såklart bokat tvätt tid just idag, så gick och la i två tvättar sen däckade jag i soffan. Hämtade tvätten och sen beställde jag en kyckling rulle. Som vanligt så är det på tok för mycket bröd så äter med gaffel liksom ur, brödet. Som en tallrik. Efter min lilla powernap hade jag ont i halsen, jag hoppas verkligen det går över! Har fortfarande något som retar halsen.. uhh! Vill inte vill inte!! Jag och Mikaela gick iallafall till ICA och handlade. Inhandlade bland annat ProViva blåbär - rik med antioxidanter! Heehhh, jag SKA fan inte bli sjuk, inte nu! Och så köpte jag hem Oatly's havregurt! Nån som har provat den?! -Ska bli kul o prova.. "nya" yoghurten. Och så hämtade jag ut mitt paket. Fick en shaker med i paketet också :D Hur som haver.. har nyss beställt en adidas tröja! Tänkte köpa ett par nya löpar dojjer också men tog bort dom paren i shoppingbagen då jag redan har beställt ett par från nellys nya avdelning på tränings kläder hehehhe, storhetsvansinne... :)   stoppobbelägg - jag har slutat rökt. + jag behöver ett par nya! -Har två par nya skor står i garderobin men dom passar inte, & jag hoppas verkligen det inte blire ett tredje par som får stå o samla damm.. Jaja, whateva' ;) Hoppas både nelly & stadium har snabba fingrar så jag har det innan helgen!

Ingen träning idag! Ska vila mig, för jag tänker då fasen inte bli sjuk alltså! Ska ta mig en ProViva blåbär nu snart, först dusch. Sen mysa ner mig i soffan, med hårinpackning, ansiktsmask & nyskrubbad kropp? En kopp the & blåbärsoppan.. mmh så blir det! Guldkant i vardagen var det ja!  ..Sen är det BB om jag orkar va uppe..!


ADIDAS S COLORADO TT NB-W 759 SEK 1195, New Balance - NELLY.COM










Onsdag

Good morgon gormorgon ... lalalala

Jag vaknade hela 30 minuter idag innan alarmet. Wo! Jag undrar varför jag vaknar före mitt alarm hela tiden, det är skönt men jag sjulle vilja veta varför! Jaja, sitter & väntar på att min gröt ska kallna, & att äggen ska kallna så jag kan skala dom. Till jobbet idag tar jag med mig 2 ägg & en protein. Jag har fortfarande träningsvärk i bena & rumpa sen jag tränade i LÖRDAGS, herregud! -Magen, triceps & bröst värker dessutom också... livet leker?! Slutar strax efter lunch idag och då ska jag till ICA och hämta ut mitt & Ingelas pakeeet från prottebutiken! Jag undrar också vart mitt H&M paket är.. när kommer det till mig? Jahaaaja. Näe dags att käka lite nu, höööörs!

Kvälls macka, det bästa!

Puh! Hemma efter en jobb kväll! Började 14 & slutade 21, smet därimot hem lite tidigare. Sisådär en kvart tjugo minuter. Sitter och väntar på fullkorns bröd som ligger i ugnen & försöker bli fint gyllenbruna! Mini keso, avokado & tomat som pålägg. Har köpt hem te kapslar till kaffemaskinen så det blir det som dryck ikväll. Kan inte BB bara börja nu så jag kan få gå & lägga mig tidigare... ((!!) Tidig jobb dag imorgon! Köpte med mig en smörgåstårta till jobbet idag, alla som jobbade fick äta. Hoppade dessvärre över själv & blev kallade FEEDER ;) And i like it !! ;)

Sedärja!

Woop woop, jag har så mycket energi i kroppen helt plötsligt. Kan inte sitta still liksom, vill ut o löpa löpa löpa. Min dag började 06.33. Hade ställt klockan på 9 idag, för jag tänkte att jag skulle få en fet sov morgon. Ha, ;-) Weeeell, slängde i mig havregrynsgröt m linfrön & soja mjölk, ut med hundarna & sedan gick jag upp till gymmet & tränade bröst & biceps ca 25-30 min. Sen intervallade jag 20 minuter. Cirkus 400 kalorier. Och min frukost bestod av va 110 kalorier. Så det blir en rejäl lunch idag :-) Ska ta mig en snabb lång prom nu med dogsen innan jobbet också, så dom får sitt också! Wowowoo , go go go! Snart är det sommar och det är väl på tiden att ta tag i träning & kost för er som inte gjort det än! Inga ursäkter finns bra nog! ;-) Jag undrar vart FAN min löparklocka är?!  fit for fight!

Hört talas om fullkorns ägg?

img_2318 (MMS)

Hört talas om fullkorns ägg?


Måndag

Finns det något skönare än att ha dushat efter ett bra gym/löp pass?

Sitter nydushad i soffan & har druckit upp min proteindrink. Min dag startade upp klockan 7 idag, och då var det bara att kila ner med hundarna slänga i sig frukost och sen var jag iväg säkert strax efter åtta till gymmet. Tog min sista skål med hallon & guava yoggi idag med banan & linfrön. Den är riktigt god faktiskt.. Tränade rygg & mage idag. Tycker det är svårt att säga om det blir ett bra pass när man tränar rygg.. men jag tror ändå jag kommer få träningsvärk imorgon då jag provade på några nya övningar m tunga vikter. Magen körde jag på bra iallafall, körde några nya övningar där också. Fick en jäkla bra muskel kontakt & det brände på bra!

Nedan ser ni biff anna köra tric övning från gårdagen, jag sitter i bakgrunden o vilar ut haha;-) smygfotografen kallades jag va?



no1.

Jag har nog kört mitt bästa arm pass idag! Fyfan, så upp pumpade & utkörda armar.. Vi (jag&Anna) värmde upp med rodden, sen tränade vi både biccarna & trissarna & även några övningar axlar och jag är totalt slut körd. Orkade inte äns göra en rep utan vikter, alltså bara stången i en övning... FYFAN VAD VI ÄR BRA! Dunkdunkdunk, :D Har dragit mig en jordgubbs protte, och nu ska jag ner på en kopp kaffe hos grannen!

Måndag: 30 min löpning + mage
Tisdag: 45 min löpning + 30 promenad + styrka ben
Onsdag: 30 min löpning + styrka mage & rygg
Torsdag: 30 min rask prom (lite HIIT också) + styrka bic, tric & axlar
Fredag: VILA
Lördag: 45 min löpning + styrka ben/rumpa
Söndag: Styrka bic, tric & axlar (ska ut på en jogg/löp pass idag oxå)

Totalt: 6(7) löp/prom pass, 6 styrke pass

Lärkan

Godmorgon!

Jag ställde alarm på 08.00. - jag vaknade 05.59. Grrreat! Pigg som en lärka. Så jävla skönt att vakna av sig själv, ledig, frisk & inge alkohol i kroppen. Jag ska snart gå & göra iordning frukost. Jäädran vilken tränings värk jag har i bena & rumpan! Köttade på som fan igår, 10 min rask gång för uppvärmning. Sen löpte jag 30 min, och ca 10 min nervarv. Sen gick jag på sittande & liggade bencurlen, benpressen (som jag gjorde rekord på 1x10 100kg :D) sen körde jag utfall med vikter & "rumänskt marklyft" tror jag det heter & abductorn.. wowowow!

Jag följde med Josse i bilen när Mikaela skulle på fest! Spenderade kvällen hemma i lugn & ro. Mycket skönt! Kortade även (ÄTLIGEN) ner mina gardiner, dom har varit på tok för långa. Nu är det pokemon på teve så ska ta och göra iordning lite frukost så jag har något spännande att kolla på! haha


Jag måste lugna mina nerver med en dos Mik...

Jag måste lugna mina nerver med en dos Mikaela! & en mörk bit choklad. Mitt vuxna mogna del av mig tog över mig idag igen. Står nu och tittar på mikaelas nakna kropp! Vill egentligen bara hugga in.. Haha nytt kapitel i mitt liv och jag spelar på.. På riktigt!


Sol häng på balkongen!

img_3004 (MMS)

Sol häng på balkongen! / M & J & C


Opsy Daisy! Efter fömiddagens träningspass...

img_6235 (MMS)

Opsy Daisy! Efter fömiddagens träningspass ligger jag under. Dags att moffa lite nudå! :) fast ioförsig så låg jag över typ 400 igår kväll. Slank ner lite för mycket nötter till lets dance så att säga...


Jag gillar Doktor Mugg

img_3108 (MMS)

Har precis varit ut m hundarna & varit till källaren och bokat tvätt tid. Nu ska jag äta frukost, har hittat yoggi'n med utan tillsatser. Är inte så mycket för sötyoghurt till frukost, känns kanske mer som ett sött eftermiddags mål. -Känns ju väldigt onyttigt m yoghurt också, iallafall med arla's vanliga yoggi. Hur som haver har jag iallafall köpt hem den nya för att prova. Har haft i linfrön, och typ fyra skivor banan som ja delat på.. Köp inte hem bananer nu, kan inte va säsong för har inte ätit en god banan på länge nu.. & så har jag micrat the vattnet. Eftersom jag brände två kastruller igår em/kv , glömmer att ja har spisen på.. Men micro vatten verkar inte gå lika bra som kokt.... Ska fortsätta titta på doktor mugg nu! / kapten filling


Primo Paolo

Sitter och kollar på när Paolo står & lagar mat, jo det är sant ;) on the television! Han gör det bra tycker jag, kul att kolla på! Sitter halv degig i soffan & väntar på mat.. unna mig en räk rulle idag från onlinepizza.se .. fyfan. Så jävla mycket utav degen & såsen bara, annars är dom riktigt goda tycker jag. Alltså jag hra inte trääääänat idag! Inte äns en promenad.. jobbigt när jag vill. Hade varit en annan femma om jag inte orkat eller hade planerat in vilo dag.. gahh!! Och inte kan jag ut o gå heller när det e så pass snor halt ute som det är. :( pisssnö! Ska iallafall upp och köra lördag & söndag!!Och så ska jag inte äta så jävla mycket onyttigt som jag alltid annars brukar.. svullar på helger. Ussschhh!

Fick för övrigt hem mitt paket från gymgrossisten idag. Men glömde givetvis det i mamma bil då vi handlade mat efter.. &&& så haf jag beställt en ny burk super cap xtreme från proteinbutiken till mig & ingela la la la!

Jag ligger i vilorummet på jobbet.. Tänkte...

Liigger i vilorummet på jobbet.. Tänkte lägga mig i massage stolen men jag gillar ju typ inte äns massage så.. ? Sängen blev det. Hade tänkt sola men de va upptaget. Åhh jag längtar till ikväll när jag sitter i soffan och äter nötter och tittar på lets dance - fredags mys!! På tal om ingenting.. Har en app på min tele som alla skulle ha. Shapeup heter den. Det är ett slags verktyg där du kan skriva i allt du äter om dagen och får reda på vad allt innehåller, och du kan sätta upp mål om hur många kalorier du ska äta om dagarna. Och fylla i din träning osv. Den är kanoners!!


Like that.





Näeeeppps nu tar jag en av mina favvo tidningar & lägger mig i sängen och läser lite innan jag släcker ner för ikväll.. Godnatt!







Jag sitter hemma, äntligen. Efter en kväll på jobbet.. vi har haft vår-fest främst för de som bor där. De verkade ha trevligt och gott att äta & dricka.. jag var dock mest inne på avdelningen. Mellis på kvällen blev mini keso med kanel för min del. Jag har fått värsta dillen på keso.. mums! Skulle äta ihjäl mig på det känns det som.. Hur som, så vart det ganska stressigt sen på kvällen när alla skulle lägga sig. Så ska bli SÅ skönt att få dusha strax alltså.. Just nu sitter jag och dricker soja mjölk <3 nu har jag ca 30 min på mig sen är börjar BB, får se om ja orkar se klart hela.. antagligen inte.. de är sängen som gäller ikväll, med min tidning som kom i brevlådan idag. Jobb imorgon bitti..


Btzbtzbtz



High intensity interval training



Jag pressade armarna uppe på gymmet tidigare idag. Till en början kändes det som ett dåligt skit pass.. hattigt. Men det tog sig under passet och armarna fick bra pump :D bic tric & axlar. Gick hem & åt tre äggvitor & en halv protte drink. Det var vad som räckte, hoooopppas mitt nya pulver kommer imorgon. Kopplade hundarna & gick sen ut på promenad. Jag joggade ungefär 2 km, sen provade jag faktiskt på att köra HIIT - Hög Intensiv Intervall Träning. För er som undrar.. I början tyckte jag att det inte alls var jobbigt, och fatta liksom inte HUR det kunde vara jobbigt.. haha, den som skrattar först skrattar bäst? Eller hur fasen man säger.. Det höll på & ta död på mig. Hehe allvarligt.. fyfasen vad jobbigt det var.. sved i näsan typ för all luft när ja stannade.. & hundarna trodde jag hade fått spader tror jag.. Gjorde bara typ 5-6 ggr, ca 30 sekunder max löpning varvat m ca 20 sekunder vila. Det ska jag fortsätta med att göra, jag ska bli duuuuktig på det. En riktig HIIT'are haha ;) Mitt paket från H&M kom i brevlådan idag! Underkläder & en svart lång klänning! Allt passa såå bra! Men nu är det slut på handlandet. Nu är det SPARA som gäller. Eller jag ska köpa mig ett par nya converse på Fredag, efter det är det hänglås på plånkan! När min promenad gick mot sitt slut sprang jag upp till lägenheten och lämnade dogsen, och gick sen upp till Aspis och inhandla lite mellan mål & grejer.. gick hem  en annan väg.. en längre väg hem, jo det var ju de här med motion gott folk ;) utnyttja läget, 2 flugor i en smäll.. he he he. Har ätit oxpytt m ägg & kvargsås. Ska lägga mig och vila lite tror jag.. sen städa lite, mellanmål, & sedan är det jobb ikväll igen! Jag gillar att jobba kväll.. det är skönt!




Just nu


Morn! Var trött imorse men nu är jag riktigt pigg, ätit frukost & ska snart dricka upp mit the. Jag har märkt flera gånger att jag gör saker som jag sen glömmer bort.. men har inte tänkt så mycket mer på det. Men alltså imorse när jag skulle slänga ner the påsen så såg jag att en tom tandkräms tub låg i sopkorgen.. & jag ingen som helst minne av att jag slänge den igår.. men ingen annan kan ju ha gjort det så måste ju vara jag.. Varför är det så för egentligen, jag kommer inte äns ihåg om ja tog mina vitaminer till gröten. Har för mig att jag öppnade burken.. hehe men inte om jag tog ut någon.. det är så jävla skumt! Man blir som man umgås? -sjuk? ;) Fint väder idag också! Fyfan vad skööönt, vår vår vår. Älskar vädret alltså..

&&& Onsdagskväll

Raaap, fyfan va mätt jag är! Jag bjöd över Mikaela på toast. Fyfan vad gott, tröck fan tre stycken.. snacka om kolhydrats bomb! Jajajaja.. magen är lagom svullen.. sweet baaalllon'

På gymmet tidigare idag löpte jag 30 min & körde några övningar mage. Nu ska jag sova.. skönhetssömn får man före 00.00. Såå, natt på er!

Början på en Onsdag

Godmoorgon! Sitter och väntar på att min gröt ska kallna. Jag äter min gröt helst kall. Jag köpte hem AlPro Soya mjölk igår. Tänkte prova mest på skojs skull. Men jävlar i gatan vad god den är!! Hällde upp lite i ett glas imorse för att svälja ner mina vitaminer.. det smakade ju som en slags vanilj dricka?! Jag var tvungen att kolla på förpackningen så jag verkligen hade tagit rätt förpackning så att säga.. jodå det är riktig god mjölk! Mums, synd att den är så dyr, som den är enligt mig. Är sugen på att prova deras alpro soya smör också men hitta inte de i affären. Och på tal om nya varor i affären när vi ändå är inne på de.. Så har jag läst att Arla kommit ut med en ny yoggi, utan tillsatser. Den vill jag också prova.. Gillar inte att äta sött till frukost, men när jag hittar på den i affären så.. Yoggi utan..

Im back, im back.. you know it. Heeeppps, tjipp tjipp!



Reload.


Jag sitter nedsjunken i soffan. Helt slut, & törstig som ett djur. Dragit några hjälmar kräftor så här på kvälls kvisten, piggar ju upp en lite.. i och med att dom är så sjukt goda! E hade kräftorna & jag tillbehören. Promenad hem med dogsen.. House är det som står på, i teven. Ska strax avnjuta en kopp cho-yung.. Känner mig alldeles tom i huvudet. Kör typ, slut på mig om dagarna. Men jag gör ju det för att jag tycker det är kul, träningen.. motionen.. men även fast jag inte orkar.. så gör jag de.. men orken till vänner & annat finns inte till lika mycket.. för att jag nästan, tar slut på sista krafterna på något jag älskar att göra? LAAAL.  Jag snurrar till det som vanligt på sista tiden, tänker för mycket i guess. Tur man är i livet & mår bra åtminstonde! Livet leker ju..

Fick ett sms om att Posten mottagit min order från H&M alldeles nyss, kuuul! Blir att hämtas imorgon. Beställde whey-100 & night-pro idag från gymgrossisten. Slank även ner en shake till Joooossss. Har för övrigt en ömmande känsla i de mesta delarna i kroppen.. speciellt i magen. Träningen går bra, jag lägger på mer & mer vikter på fler & fler övningar utan att tänka mig för, vilket känns kul!! Nu ska jag lägga huvudet på kudden i soffan & invänta BB. Sen blir det bingen på dirren!

Har föresten fått besked  om idag att jag får förlängt vikariat till mitten av Augusti, så i år är jag ingen sommarvikarie! :D

SMS-inlägg

img_1507 (MMS)


Mellan mål efter jobbet & före träningen.....

img_8681 (MMS)

Mellan mål efter jobbet & före träningen.. 40min intervall & ben-mos. Lång prom m hundarna står nu på schemat... Är så trött så fattar inte va jag ska ut & göra när soffan och teven vill ha sällskap.. Jaja.. Herr i go go go. Kör ba kör!!


Hej! Jag är på väg till jobbet & jag har e...

Hej! Jag är på väg till jobbet & jag har en nörd känsla. Vet inte varför? Well, hur som haver hoppas ja håller mig ifrån magsjukan som går!


at home.


Angående "brödet" ... jag gjorde. Så använde jag mig bara utav ägg & philadephia ost, det är sant! Nästa gång tänker jag göra det i bullformar. Blir nog bra bra! I ugnen cirkus 200 grader i typ 20-25 min. Är alltid så sugen på att äta något när jag kommer hem när jag har jobbat.. fast jag inte äns är hungrig. En ond cirkel... Nu sitter jag och väntar på att BB ska börja.. man blir ju beroende av skiten. Har varit så tung i ögonen hela dagen, verkligen dyng trött. Men kroppen har velat sprungit jorden runt.. Mitt huvud har för mycket att göra & vill bara sova. Samtidigt som kroppen har för lite och göra, och vill göra saker hela tiden. Men då blir huvudet bara ännu mer trött.. eftersom kroppen tröttar ut huvudet? ehh jag blir tokig :)

De här finnes nu i min mage.. Man ska inte...

img_1879 (MMS)

De här finnes nu i min mage.. Man ska inte jobba i vården om man vill hålla kroppen i form.. Illa!


Avokado sallad med hembakat bröd m smak av...

img_1408 (MMS)

Avokado sallad med hembakat bröd m smak av grillad paprika! Mini keso & sås av kvarg & vitlök! Mums! & i vanlig ordning känner jag mig uppjagad, speedad, uttråkad! "gogogogo" typ. Beror mycket på mina Super cap extreme, dom är sketa bra! ;)


Minnen de bygger bo!

Har precis kommit hem från gymmet. Intervall 30 min på löpbandet och sedan tre övningar mage. 4x12. Nu ska rutorna fram, bort m chocolate rutorna ;) Klockan ringde 7 imorse, gick ut m hundarna & sedan upp och drack mitt te & åt min portion gröt. Av nån anledning tycker jag en halv portion havregrynsgröt räcker gott & väl. Det är något m min nya micro, tror jag.. som gör att den halva portionen... blir något större? Hehe de låter knäppt men jag tror det!

Nu ska jag snart upp på city och inhandla soom foood. Tänkte göra iordning en sallad till lunch innan jobbet. Och sen tänkte jag även baka bröd, UTAN mjöl! De ni, och för er som inte visste så innehåller mjöl skit mycket kalorier. Fast man inte kan tro det! Kommer igen efteråt hur brödet smaka! LATER

I do this just for kicks, just for the thrill.

Kvällen är på sitt slut & jag ska ta tag i min skönhetssömn på riktigt. (har redan sovit i soffan ett tag under kvällens gång.) Denice (Nisse)min syster kom över & tittade Solsidan med mig. Våra vänner Ben & Jerry var med ;) Cookie daugh eller va den heter? Mums fyfaan va god den är! Jag stängde precis ner två shopping sidor, ska tänka över OM jag ska handla, & VAD isåfall. Gav bort en påse med kläder till Nisse när hon var här. Så himla skönt att få bort allt gammal & sånt man aldrig använder. Usch för att saker ligger o skräpar.. ut me de gamla & in me det nya! Fick nån panik mani, typ? Städmani, som om jag hade dawnsyndrom? Eller vad det heter.. jaja. Jag började iallafall att tok städa, och ställde varje liten sak på sin plats, rev ut garderob & byrå m kläder & saker för att organisera allt på sin plats. Skaka verkligen ut hela vardagsrums mattan, dammsög den, tvätta den. Tvätta alla lister jääättte noga. Jag rev ut alla luckor i köket och kastade massa saker, damma tvättade rent och ställde allt på siiin plats. Och fyfan va fint det är nu, det glänser! ;) Tvättade sofföverdraget idag också, så ja.. man kan väl säga att jag har haft en brottnings match me soffkuddarna idag också, helt otroligt hur svårt det är att få på de när man tvättat dom... Tror jag skulle kunna ta Frank i ringen nu ;) Sicken dröm... neeeext... krypa ner i min säng som är renbäddad! Godnattts!

Hihi, jockiboy gör bort sig, lite kul! :-)



Coco Chanel filmen, cho -yung "gå-ner-i-vi...

img_0127 (MMS)

Coco Chanel filmen, cho -yung "gå-ner-i-vikt-te" & blod apelsin nere hos Marielle. Senare blir de löpar tur!


Doften av en karl

Sitter i soffan, det låter ifrån munnen. Nötter som krossas. Har på mig mina mys uggs. Svarta, med vita prickar. + en baby rosa siden rosett vid hälen. Och vart jag än vänder mig i soffan.. tycker jag att jag känner doften av en karl?? Eller i princip över allt, vart ja än går. Inte bara i soffan.. sängen, köket, hallen toaletten.. alltså överallt!! Skumt.. it smells niice! & det luktar så starkt som om någon precis gått förbi mig.. jaja mums! Jag & Mikaela hitta shopping monstret i oss idag. Vi for till Örebro Marieberg och shoppade. Storhetsvansinne - we like. Jag fick mycket med mig hem tycker jag för engångs skull! Blaaand annat en promenad jacka, en vår kavaj jacka, 2 st tshirtar, 3 st baslinnen, 3 st klänningar, 1 par jeans, 1 par mys uggs, 1 björnborg trosa, och lite hårprodukter till håret..
Vi åkte till IKEA också men jag höll mina fingrar i styr och köpte bara en ny skärbräda som jag behövde! Guuuu så kul det är att shoppa:) ..Fast jag var sliten från igår kväll/natt.  Vi åt lunch på chili & wok.. tror det heter så.. Minns aldrig vad det heter.. Så jäkla gott iallafall. -Äter jag på Marieberg & det inte är donkan så blir det där. MUMS! Det är en Thai buffe för er som inte vet. Vi åkte hemifrån halv tio. Vi var nog inte klara förrän 17 tiden. Det var tok länge sen jag var ute och shoppade så länge!

Weeelll, sitter som sagt hemma på lördagmys. Var från början meningen att vi skulle gå ut i Örebro ikväll. Men jag drog mig från det och gjorde många folk ledsna & besvikna på mig. Men jag kände dåliga vibbar & samvete att lämna hundarna ensamma hemma igen. Dels var jag borta fr dom igår kväll, eller dom var ju med då & då igår kväll.. men dom var mycket ensamma. Sen fick dom vara ensamma hela dagen idag när vi shoppade, (Emil var bara ut o pinka dom) ..sen  skulle dom få vara ensamma hela kvällen/natten idag också?! Nej de håller inte.. mina små bäääädisar! Jag vet, att det skulle bli sjuukt kul ikväll..& jag vill vara med ikväll. Men känner att jag behöver ta mitt ansvar ikväll. Jag fick mitt igår. Och där med bums! Im sorry gaylords!

På tal om ingenting så är jag så sjuukt sugen på sitta och tagga, vira om de löpar kläder och sen bara känna vinden, trycka iväg foten allt man kan, ända ut till tårna. Hoppas det blir fint väder imorgon! I frysen ligger en Ben & Jerrys.. men det ser ut som bordet är fullt ändå... hmmm. Jag ska fortsätta mitt mys, har tillochmed tagit ut täcket..






SMS-inlägg

img_6795 (MMS)


BB

Har just tryckt i mig en halv portion havregrynsgröt m mjölk blandad m lite caffe latte protein. Gräten blir lite typ cola smak. Mycket gott! Ser ut som en jäkla sörja dock.. mår illa just nu. spy fördig.. uuuschh, gjort det ett bra tag nu. Fyfann.. Sova nu.. nya tag imorgon m besök & god mat!

Faaaasen en semel tårta till igen på jobbe...

img_7100 (MMS)

Faaaasen en semel tårta till igen på jobbet.. Som sagt.. Dra in magen så ja kommer förbi o fram...


Jag hade just passerat

Gahh, fyfan va mina ben & rumpa är sööönderköttade. Åkte upp till gymmet m Swaaaalin. Och gick hem.. kom inte ihåg vilken tid vi bestämde att träffas efter i ochmed att han simmar & jag gymmade idag.. Vart helt slut inne på gymmet alltså, var tvungen att sätta mig ner och tappa efter luft och få tillbaka synen. Kändes som ja fick lite astma och hade lågt blodtryck/socker. Hehehehh. Körde på så hårt jag kunde idag, och det känns för jäkla bra just nu! Fast de känns mer på vänster stjärt & ben, ojämn träning.. Kommer garanterat ha träningvärk imorgon. Tur jag är ledig! :D Sitter och dricker nån gratisprov proteindryck jag fick med i senaste paketet jag fick hem, smakart gooott. Lite för söt kanske.. jordgubb milkshake typ. Nu ska jag ta mig vila i soffan sen ska jag laga ihop nå krubb.. köpte färsk broccoli här om dagen så ska väl kokla ihop nå med det.... Ikväll är det jobb!

Föresten, Ben & Jerrys lullar mig i munnen! ;) Cookie dough! MUMS, jag har blivit kär. Det kommer bli min vän på helgerna!

En kärleksfull lek utan säkerhetslinor eller bindande band.


Sitter proppmätt i soffan.. gah. Marielle var upp på en morgon kaffe. ½ portion havregrynsgröt m caffelatte protte blandat m mjölken.. en apelsin & en caffelatte dryck. Rullar upp till gymmet idag:) Ska ta o byta om aaaallldeles strax till träningskläder.. men först; koniditons städa! Heheh hehe ;)

En magisk flagg som vajar stolt!

Jag är vaken, jag glömmer för stunden och låter tystnaden vara otyst med cajsa stina åkerström! Har gått bra att jobba men är sjuuukt trött! Fick ingen redig sömn inatt!!  Vilket innbär trött & sötsugen chris! Illa! Sitter och dricker de där te'et som ska göra en smal ... igen. Men faan vad det rinner ner bra i halsen. Riktigt gott te som jag kan dricka utan mjölk tillochmed! Cho-yung tea!

Jag satt på stans konditori, tog semla med...

Jag satt på stans konditori, tog semla med mandelmassa i. Grädden var vispad vit och tjock. På toppen låg ett pudrat lock. Locket på semlans topp, var det första jag åt opp. Sen följde grädden på kullen, sist mandelmassan och bullen! Nog är det lätt att förstå, varför jag åt två. När jag satt på stans konditori, tog semla med mandelmassa i.


Mmmm APT på jobbet - vilket innebar fika ;)

img_2138 (MMS)

Mmmm APT på jobbet - vilket innebar fika ;)


Livet tur & retur.

Ligger i soffan som en klubbad säl unge & just moffat i mig lite mörk choklad, fasen vad illa! På en tisdag! Vart alltså 40 min simning tidigare, gick upp till gymmet efter att ha ätit lite mat, och det vart 30 min intervall & 10 min crosstrainer. Gick hem, jag & emil åkte till öob & sedan till donkan för lite käk. Varit hungrig som ett djur idag! Tog en långis prommis och sedan till Mikaela och vi gick och tittade på en lägenhet som visade sig vara en internet-kompis till mig ;) OCH, efter det. Så ringer Helena min jobbar kompis och frågar vart jag är & att "dom" väntar på mig... jag bara, whaaat? fattar nada. DÅ har jag heelt glömt bort att vi skulle till resturang Athena och äta ihop! Lite avsked för en annan jobbar kompis som inte jobbar kvar hos oss.. awww, förstår inte hur jag kunde glömma :(  Hur som haver... mina ögon är tunga. Så tunga... ska dricka te nu!

Super X-treme

Vi simmade i 40 minuter, jag försökte hålla räkningar av hur många längder.. men det var ju som tappat. Sluta nånstans runt 7 haha, men blir fan irret på de äldre damerna som simmar. De håller en takt som ja jag vet inte vad.. dom skulle behöva en raket där bak... Bubbel & ång bastu på det! Va säger du om det Mickan? ;) Nu jäklar har jag en bikini ;) Vilket innebär att jag antagligen måste bada i sommar.. Är en riktig badkruka... Weeeelll.. 40 min motion i plurret, hoppade över frukosten imorse. Så närjag kom hem var jag huuuur hungrig som helst. Gjorde ägg röra på 4 vitor, lite mini mjölk, rödlök, tomat & svart peppar. Och fortfarande hungrig efter de.. så nu sitter jag mätt i soffan utav en tallrik oxpyttipanna m 4 äggvitor och en sås av kvarg vitlök & vitpeppar. MUMS! Nu ska jag bara ladda om sedan ska jag ta mig upp till gymmet....


Oh my God!

Godmorgon! Jag sitter och dricker ett "smal" te.. hehe hehe, det är ett såndärt magiskt te som gör en smal... *Poff till din tjänst* ;) Nej, men jag kan därimot tro att det är örter & blad som sätter igång ämnesomsättningen & förbränningen... cho-yung tea var namnet! Ska snart upp o simma några längder med Swalin.

Ååååh,.. jag drömde att jag var gravid inatt! Det var så hemskt! Jag hade redan fått lite put mage när jag förstod att jag var gravid..
Jag kände mig verkligen så tung & fet & så äcklig. Och sprang och fråga folk hur jag kunde göra under graviditeten för att inte blir tjockare. Träna hemma & svälta mig själv lite så att bebben inte skulle bli tjock i magen haha, neee uuuh fyfan hemska känsla alltså.. och det var ju så verkligt, uhh ne  fyfan säger jag bara!!




Fettis dagen.. Fet tisdagen? Det är semel dagen! Får se om jag blir bjuden på semla ikväll!

Som ett hav som aldrig ligger still

STRIKE A POSE.

Gymmet 45 min intervall löp, sten hård körning på mage. Torsk & grönsaker lunch hos Marielle. Kaffe hos Barbro på em & även lite tvätt av sängkläder. Fått hem ett H&M paket nu, eller två st... lite bikini lite under kläder.. lite mys kläder... ett paket kvar! Wooza, hur var det med att klicka hem kläder.. nästa månad ska jag spendera på inredning. Samtidigt som jag känner att det kliar i fingrarna att handla lite vardags & fest kläder.. Spara VS slösa. På tal om ingenting så är det snart SOMMAR! VÅR.. mums! Var och kollade på lägenheter idag........ 4 st ettor på ca 50 kvd & en tvåa..mmmm. Need 2 move my slap as! Oooch, det är måndag idag. Ikväll tar jag enkel resan från allt & går in i.....

Mums

Just varit &  blivit upp hånglad av denna goding. Inte alltid man får sånna snygga mans pussar!!


Intense

Slutade jobba 16.30, två timmar senare sitter jag hemma i soffan. Trött & illamående.. När jag kom hem efter jobbet tog jag med mig hundarna och gick en promenad, jag var så trött & en så jäkla träningsvärk i ben och rumpa, efter inte ens halva vägen tänkte jag vända. Men tog mig hårt i kragen pch fortsatte. Och sen gjorde inte  det bättre av att jag var ursinnig på Enzo som hade bitit sönder min iphone laddare :( Jäkla hund.. men jag försökte tänka på bra-saker och allt äckligt jag ätit under helgen.. och ingen träning/löp/styrka alls utfört i helgen.. så faktiskt, så behövde jag komma ut. Efter drygt halva vägen så började mina vrister & knän värka.. så tänkte sakta ner & vända.. men kom på mig själv att de var typ lika långt tillbaka hem som att forstätta.. så det var bara att trampa på, och kunde lika gärn göra det ordentligt så försökte så gott jag kunde ha högt tempo.. Och det var ju, skönt. -Så småningom.. förutom värken.. Antar att jag har ont i vrist&knä pga ingen uppvärmingen och dålig stretchning. Så stretcha åtminstonde ordentligt efter prommen idag.. tog mig sen en vaaarm & lång dusch. Nu tänker jag bara ligga i soffan hela kvällen & ta de lugnt. Ska äta en god sallad.. räkor, crabfish.. avokado... muuummms! Skulle jääättte gärna vilja ut på en löp tur ikväll utan mina dogs.. om vristerna & knäna går med på de så tar jag tag i kragen igen... annars blir jag däckad valross i soffan...

Fika på jobbet like usual, mums! Men illa....

img_2105 (MMS)

Fika på jobbet like usual, mums! Men illa.. Magen är alltid lika fluffig o go på måndagar...


Utangränser, C & J. Okontrollerade kvällar. Oändlig kärlek. Förlångt avstånd..





Nu är de lördags mys på jobbet! Räkor m go...

img_9087 (MMS)

Nu är de lördags mys på jobbet! Räkor m goooa röror & ostar! Vilken gourmé ätar dag ;) fläskar på över helgerna.. Ikväll sitter jag framför teven m kexchoklad & annat gott ;) kan inbilla mig att jag har nån slags "ätar/bulkar" - dag haha:) jajajajjj....


Mobilbloggar lite medans jag har tråkigt ;...

Mobilbloggar lite medans jag har tråkigt ;) Jag & Nisse står och väntar på mamma & Ingla. Vi ska till Köping & äta thai food! Mums! Kommer sitta fint i kistan! Har för övrigt en sjuk träningsvärk sen i fredags fm. Kan bero på att jag inte köttat varken ben/rumpa på länge. & dels för att jag var upp och intervall löpte senare på em. Heeppp.. Nu styr ja kosan mot söööping!


Hela dagen, hela natten.


Passet uppe på gymmet gick utomordentligt bra!! Fyfan va vi köttade, riktigt piskade armarna haha! Vart en lite konstig uppvärmning.. 5 min löpis & fem min rodd. MEN när vi väl var igång så jäklar.. vi gick därifrån med svullna tighta armar! Kände oss på riktigt som arnold look-a-like ;) Ligger hemma i mysisar och bara tar de lugnt så att säääääga!

My day off.



Moorning! Jag har precis vaknat av 2 gubbar som stod o plinga på min dörr, hörde emellan plingningarna att dom sa något i stil med "Men de är nog inte här... C.. de skulle ju börja på K & inte C din nöt!" Så¨tog mig inte upp i sängen halv naken för att öppna för den saken.. Sitter i soffan nu och ska äta frukost. Mina vanliga vitaminer har blivit mindre pga mivi totalen som jag fick hem igår. Den smaka urk i turk-burk! Meeen jag vänjer mig väl..  Ska luncha med mamma & syster på stadsgården runt 12 slaget, runt 14 ska jag upp och träna på gymmet m Mikaela. Min ääälskade vän! Sen är min dag oplanerad, jag ska ta mig ut på en lång promme innan lunch är det tänkt iallafall! Jogga aset lite liks...

Igåår beställde jag lite saker från H&M.. bland annat en bikini, har ju ingen så att säga... men den kommer inte förrän v. 16 :s Hinner förmodligen få hem någon bikini innan dess...



Den här låten, kom den vidare?? Hahh tycker den e skit bra & låter som MIKA som gjort den! :D Mums!





Slap ass!

Jobbade till 15, sen har jag faan bara varit hemma hela dagen & kvällen, inte äns en lång promenad! Förutom till jobbet imorse på en 20-25 minutare... Slö jag vart då! Och godis sugen har jag varit idag också.. inte ätit en kaka på jobbet på säkert en vecka, och det är verkligen kors i taket för att vara mig! Äter alltid kakor på jobbet.. men så idag kom det. Så de slank ner 2, kanske 3 peppar kakor hah. Ahh, det gör inget.. eller? Måste varit för jag sov så oroligt inatt!    Har hämtat ut mitt gymgrossisten paket, med mina tränings myyyysisr! Grå bb byxor & linne. Linnet har jag i khaki grönt, och det är verkligen super skötn så köpte ett grått också. Och nya träningshandskar.. & ett par svarta RÖHNISCH shorts  & mivi total. Sen fick jag några gratis saker också haha! Typiskt mig att gå på sånna där saker, handla för minst det här... & du får det här, GRATIS! Whooow ;) Vart så jäkla sugen på choklad så här på kvällskvisten, som tur var hade jag lite mörkchoklad här hemma så sitter o äter de & dricker vatten förtillfället. Sjukt att man bara behöver ta en liten liten ruta mörkt choklad och man blir nöjd, det skulle man ju aldrig bli med vanlig mjölkchoklad... dåligt skit;) Ledigt från jobbet imorgon, sköööönt! Nu ska jag lägga mig och kolla om det finns nå bra på teve...


Du sitter som en fjäril i natten.

Men morn!! Jag har inte fått många sov timmar inatt inte. Kändes som jag låg och blundade hela natten bara, och typ hört Stella små snarkat lite.. men jag e pigg ändå! go go go! Ska springa till jobbet idag, halva vägen iallfall så jag inte får håll.. Igår kväll efter jobbet kom min lille syster Denice (Nisse) och mätte mig och vi passade på att gå en lite halv lång promenad. Mycket skönt att gå på kvällarna om man klär sig ordentligt. Heeep, nu ska jag gå & små plocka lite här hemma sen ska jag ut på löp! Hejpa

Shake your body!


Jag har fått hem min shake från BODY. Tycker den e så fin, texten gör hela burken. "Shake you BODY shaker" vitsig & riktig. Fan, det vart inge bad. Rumpan stack ut för mycket alltså haha. Hoppade över frukosten och gick upp till gymmet och körde 30 min på löpbandet, svettades som en gris. Men det gick riktigt bra, börjar känns bra också.. kan snart springa jorden runt ;) Körde lite mag övningar efteråt. Sen fick de vara nog, drog mig hemmåt och gjorde en kalkon sallad. Gjorde en dressing av kvarg, vitlök & vitpeppar. Åt dock inte upp hela.. bamse portion. Nu snart är de dags för jobbelijobb..



S(L)iiiiiim

Morn! Har precis kommit upp till mig igen efter att ha varit en trappa ner & druckit en morgon kaffe & snackat lite skit med Persson. Ska strax vira om till en för liten bikini, synd att den inte var för liten runt pattarna & dom va gjorda av silikon, kan ju snyggt? Dom e såklart försmå över stjärten, smider åt.. Funderar på om ja orkar packa väskan & dra en löptur innan på löpbandet också.. måste iallafall ha väska om ja ska bada iochförsig..

RSS 2.0