Niiiiceeee


Nooomnom, mätt & belåten efter ett för snaskigt kvälls kalas ;-) Hela stubben som jag köpte åt vi upp. Jag orkade dock inte upp preciiis hela halva stubben jag fick. Men gott var det! Och belåten födelsedags kille vart de! ;-)

Kroppen sög verkligen åt sig smörgås biten efter konditions passet! -Vart 20 varma förjävliga svettiga ..minuter på crosstrainern uppe på actic, den nyare varianten. På en intervall på 1:5. Och att det är så jäkla varmt där uppe gör ju inte saken direkt lättare.. gick sedan över till löpbandet, 10 minuter rask gång och avslutningsvis 10 minuter i uppförs backe på 3,5 lutning. Höll nivån på ca 6.8-7.6. SVETTIGT VÄRRE! Nu avslutas kvällen ny duschad & smord av aloevera lotion i soffan m en badrock och en stor kopp the..

Axlar & smörgåstårts tisdag!




Goood eftermiddag! Körde ett riktigt dunder pass imorse på gymmet med Marre. Det var axlarnas tur, och fy jäklar vad bra det gick, mooosade var ordet tamigfan! Bästa axel passet på bra länge!

Vart en trip till Örebro under lunch & nu snart blir det födelsedags fika! -Smörgås tårta mhmmmm!

Mitt paket nr 2 från gymgrossisten kom idag! Toppen kom förra veckan och satt hint, idag kom mitr protein cookies and cream, och det var så jävla gott!! Smakar toffefi typ.. och linne från betterbodies satt som en smäck! Bästaaste träningslinnet känner jag på mig att det blir ;-)

Ska ta mig ett förbrännings & konidtions pass ikväll med.. får se om det blir före eller efter fikat..

X-tra pass!

Runt 17 så vart jag så himla sprallig och hade så mycket energi i kroppen.. så jag tog med mig Josse upp till Actic. Vart ett cross pass på tuuunga intervaller i 20 minuter. Sjukt varmt där inne.. och sen körde vi ett hårt magpass. Lagom när jag kom hem så tog jag och hundarna en 4,5 kilometers promenad med fröken Lundin. Och nu sitter jag hemma, hungrig igeeen! Har gjort av m dryga 840 kalorier idag. Och har inte ätit en ordentlig måltid.. bara massa små mellis mål.. icke bra! Men de blir så när man inte orkar laga mat hehehe.. ska ta mig en äggsmörgås nu! ciaaaoooo


BB - Ben & Bränna


Jag har nyss solat! Får ju egentligen inte sola på 6 månader.. nu har det ju gått ca 3,5 månad. Men har ju kirurg tejp på.. sen tränings top, + la för med papper.. och + att jag hade en linne dubbel vikt över. Så det kan fan inte gått igenom, och som jag har längtat att få ligga och steka i solariumet.. var helt underbart!!

Klockan ringde 07,15 idag, gick inte upp förräns halv åtta snoret. Var så himla trött alltså! Kände mig smått stressad också för att jag skulle träffa Marielle på gymmet halv 9. Vaknade as hungrig men efter en kopp kaffe vart jag as mätt. Gjorde ordning en skål gröt men orkade verkligen inte äta upp den så det vart bara några skedar.. snurrade sen om till tränings kläderna och gick.. värmde upp på cyckel - 30 minuter. Brände så sjukt i vaderna och baksida lår, ont i stjärten fick jag med.. 4 övningar ben senare drack jag upp min protte dryck illa kvickt gick hem på en promenad med hundarna. Nu sitter jag i soffan efter solariumet. Åh det var så himla skööönt! Men tiden gick så sjukt snabbt, 18 minuter kändes som 5 minuter!

Lunch idag bestod av mini keso, en kiwi, ½ banan, 1 msk oskalade sesamfrön & 1 msk solros kärnor. Ska ta en dusch nu, och byta tejpen.. 1½ vecka sen jag bytte nu. Alltid lika kul att se hur ärren förändras.. hehe konstigt va?! Blir nog en till op.... men inte förrän i höst.. eller till nästa års höst...... nice som fan att jag klarat mig utan några kompliaktioner & att det läker så fint som de gör.. perfectoo!




Så-jäkla-segt-att-ladda-upp-bilder!


Jag har just vaknat till liv! Och jag tycker fan inte att det är okej att 2 dagar blir lidande bara för alkoholens skull! Magen är plöffsig och inte alls så nice, alkholen igårs fel! Sen att jag hade as kul i Västeråa igår kväll med massa alkohol i kroppen är ju en annan femma?! Hade riktig kul före under och efter.. västerås.

Nu laddar jag för veckan som kommer.. längtar till imorgon när jag känner mig återställd och får dra på mig träningskläderna.. Kvällen avslutas med en prom runt ö&b och sen kexchoklad framför wallander!


Tisdags fika & axlar.

Nyduschad och gymmet är avklarat, kommer dock bli ett till pass på Hällbackens gym efter lunch. Ska träna skiten ur Irene ;-) Tänkte att jag ska köra lite kondition och förbränning på trappmaskinen då.

Imorse traska jag till city gym själv, då min tränings chompis hade skola. Men det gick lika bra ändå. Körde 5 övningar för axlar och hoppa sen på crosstrainern i 40 minuter. Phuueee!! Hard work work! Nu sitter jag i soffan efter lite mellan måls fika. Colesslaw gjort utav kvarg morötter och vitkål på hårdmacka.

Läste på facebook nyss.. och jag undrar om det går någon slags trend att skämta om att man vill ha upp åt tjack?! Tycker det är många som "skojar" om att de behöver/vill ha upp åt tjack, tramadol el benzo? Fattar inte ironin i det, ser folk droger som ett skämt? Man kankse ska vara mer försiktig med vad man skriver istället.. ser inget roligt alls med det. Tycker mer det är löjligt!

Jag är trött på tjockisar!!


Host, lo loooosa'h:!

Frukost, 3 äggvitor, blåbär & hallon sörja & upp skivad kiwi. Yuuummi! Förr gjorde jag ganska ofta keso kaka i ugnen. Men det tar ca 20 minuter och ville ha något snabbt. Så blandade äggvitorna m lite vanilj protein, stekte det snabbt utan matfett. Och tinade upp 50g blåbär och hallon, blandade bären m en msh kvarg & en skopa jordgubb & vitchoklad pulvret. Och skivade sen upp kiwin och la på. Och det vart dunder gott. Ägg vitorna smaka ungefär som ost kakan av keso. Men gick snabbare. Och bären vart som en tjock sylt. Mumsmumsmums vad gott!

Var till gymmet m Marielle idag och piskade stjärt & ben med xtra övningar för just stjärten. Värmde upp på cyklen 15 minuter innan passet på nivå 8. Ösa ösa ösa!Och det brände på fint, efter gymmet la vi ner 3 tvättar i maskin och gick sen en 5,5 km promenad i vinter solen med dogsen. Ska snart ta fram soja biffarna från frysen, blir en vitkåls & morots sallad till det och sweet chili kvarg sås...

Vi lär oss oftast de viktigaste läxorna utanför klassrummet.

Juuust nu, protein smoothie & stickning. Sockorna ska vara klara innan nästa veckas slut, ska sticka ihäl mig. Sen ska jag påbörja ett par åt Marielle. Huuuh. Drycken gjorde jag utav 50 g stora blåbär, 30g blåbärs protein & 200 g ica lätt kvarg och dryga 1 dl vatten. Nommmnom. Nu åker fötterna upp på bordet, här ska det stickas!


"Arenans vilddjur."

Binais - wolf. Got damn it vilken kille! Varför finns det inte fler sånna här ögonstenar?! Fyfan vilkne kropp han har,,, im in love!

Har  just avverkat ett crosstrainer pass. 45 minuter intervaller. Ska vila lite nu..





Söndags morgon, flyg du

Goodmorgon! Sov ända till 10, blivit värsta sjusovarn när jag inte behöver gå upo?! Vaknadade runt 8 först men "skulle bara" ligga en stund och vakna till.....

Jag har börjat stickat igen. Den här gången ett par sockor till Mikaela. Och dom kommer blir sååå fina! Jag stickade ett par till mig själv förra året men dom vart lite små, använder dom varje kväll här hemma så dom har blivit lite slitna, små hål här och där... Så körde dubbel tråd till dom här sockorna.. Rosa och vita. Typiskt Mika ;)

Ahhh träningsvärk i magen från igår, även lite i triccarna. Och har fortfarande träningsvärk i baklåren.. Har inte blivit van med att ha träningsvärk igen så det blir ett jäkla gnällande från min sida.. Face it!

One night in italy@Freaks

Har precis kommit upp till mig. Jag Georg Marielle & Jack var käkat lite tapas @italy style. Ska ha vart mycket goda saker, själv höll jag mig till vitlöks stekta rökor i någon smörja, något kex & vindruvor.. Mina smaklökar gillar inte såndärt.. men det ser gott ut, hehe men det räcker att titta på. Mycket trevligt, jag höll mig i nyktert läge medans de andra förtärde bland annat vitt och rött vin, samt någon bärsa. Kvällens höjdpunkt var såklart Gladiatorerna. Fyfan säger jag bara.. blir alldeles galen framför teven! Smälter som ost!!

Ska ta mig en äggmacka till kvälls mål nu, och så hoppas jag att det andra dricker för mig ikväll! ;-)


Fridaynight.


Inatt jag jag verkligen sovit som en stock! Och det var sååå skönt att vakna i ett prasslande varmt dun täcke! Nu har hungern kommit i fatt och ska snart göra lite frulle! Kanel havregrynsgröt m vaniljmjölk.

Igår var det film kväll, var meningen att jag och min N skulle se Twilight 4, men tji fick vi. Det gick ju inte.. Så vi satte på "Dont let him in" Och den var så sjukt dålig, dåliga skådespelare, dåligt ljud & ljus, och dålig bild kvalite. Kändes som en film från 1900 talet ungefär... Och den varade bare 1h, stod ut den timmen.. Vart "Love ant other drogs" efter den, och den var fan aas bra tycker jag! På bordet stod det mango & annnanas sallad, 3 sortes choklad, popcorn & vitlöksbaugett. Yammi!


Happy Friday!


Sitter och mumsar på frukost! Kanel och pepperkaks kryddad havregryns gröt, ½ portion, med vanilj mjölk. Mycket gott! Och jag har fortfarande inte fått min tränings topp!! Jag är så arg! Så tröttsamt! Faan om jag inte ens kan ha den nu... böhh! Folk verkar nästan dumma i huvudet när de pratar om mat rent ut sagt, ska tydligen tipsa både irene & josefin om lite kost för deras känsliga magar.... jaajaaa kan jag väl! heehehe. Nä nu är det snaart dags att bege sig ut....

Your ego is getting old..



Biceps & konditions pass klart! Uppvärmning 7 minuter cross, och sen vart det ett pass för biccarna. Var på gymmet med Annegärd...  30 minuter, 15 minuter 2:2 stegrings intervaller i 15 minuter, och sedan bytte jag program till 4:4 stegrings intevaller. Puuuh så trött jag var efteråt alltså, spurta som en idjut dom sista 5 minutrerna..  Nu har jag precis slängt i mig en tidig lunch. Samma som de senste dagarana, kyckling & kamut vete pytt m kvarg & sweet chili sås.


In the evening, when the day is done..


Har jobbat kväll.. sitter hemma och gäspar nu. Och har träningsvärk lite här och där.. kvällsmålet vart ikväll en kvarg blandning m vanilj proteinet och hemma gjord müsli. Smakade precis som en vanlig vanilj yoghurt. Pööörfekt! Har tänk att lägga mig strax, men ska först läsa iForm tidningen som dimpte ner i lådan för några dagar sedan..

Heey & hoo! Sitter hos grannen och protein...

img_9299 (MMS)

Heey & hoo! Sitter hos grannen och proteinar efter ett rygg pass! Och det gick så jäkla bra idag!! Fan vad skönt alltså.. Brände lite kalorier på crossen före.. 111 för att va exakt. De ee niiice! Ska snart upp till mig och ta en dusch.. Idag måste min tränings top komma!!! Emils kom som sagt i fredags och vi beställde i onsdags..  Mer en 1 hel jäkla vecka ska de väl fasen inte behöva ta.. Blodkärlen, typ? sprack tydligen på gymmet här om dagen huehueeeh


love.


Typ min crosstrainer-musik lista, kör så att det ryker!;-)) älskar älskar älskar denna musik... man kani nte inte bli annat än peppad till 1000, jag trampar på som en jävla dåre, dom i en trans.. man ba kööör! wowowowoooohhhh


Keep this shit from me, yeh!


Landat i soffan, tog ett dopp i jacuzzin och somnade faktiskt ett tag! Hehehe.. skönt var de! Har haft choklad fika med Mika nu på kvällskvisten. Vi smakade även mitt nya protein, och jäääklar vad gott det är! Lätt det godaste jag haft hemma tror jag. Topp bästa! Mmmmm!!! Längtar till imorgon bitti.... tänkte jag skulle göra blåbärs glass utav soja mjöken med det.. mh mh mh!


So bittersweet..


Känner mig ganska trött i huvudet idag fast det är en ledig dag från jobbet. Tog mig en sovmorgon till 08,30.. och drack 3-4 koppar kaffe nere hos grannen som också vart min frukost. Vi tvättade sen 3 maskiner ihop och var klara runt 12 snoret. Så min lunch vart en seeen "frukost". En halc portion havregrynsgröt m linfrön, 2 finncrisp m 1 ägg. Gick sedan till citygym och träna axlar. 5 övningar senare gick vi till ICA och hämtade ut ett paket m protein. Och jäääklar vad gott bluberry smoothie luktar! Gudomligt! Ska bli as spännande och se hur det smakar... Vi tog med oss dogzen och gick en 5 kilometers promenad. Till middag idag vart det samma som igår. Vart riktigt gott alltså!!


Have you heard the news today?

Måndag eftermiddag, igen! Tiden rusar så fort.. redan mitten av Januari.. hallå där! Sitter hemma och as fryser om fossingarna, jaghar så sjukt kallt i min lägenhet alltså..

Min helg har varit lugn och skön, har även haft min jobb helg. Inge chirre o dirre på bordet inte! As nice.. Jag jobbade till 12,30 idag och gick till citygym på dirren med marielle. Måndag - benens dag. Och passet gick hiiint! Värmde upp på crossen 10 minuter och sen körde vi 4 set liggande & sittande benspark, och 5 set i en maskin man står upp och sparkar bakåt.. 4 set knäböj m skivstång. Hade med mig i vanlig ordning protein drycken med mig i väskan så den åkte ner i magen illa kvickt då jag inte hade ätit mer en protein dryck till frulle och en mandarin till lunch, så va var gaaanska hungrig! Vi gick hem och hämtade hundarna och tog oss sen en 5 kilometers promenad. Nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli färdig.. kamutvete & kyckling pytt. Och förrns nu slog det mig hur lite jag ätit idag. Och då har jag inte ens lagt in promenaden eller gympasset i appen, bara lagt in kosten alltså. Så skulle jag dra av kalorierna på prommen & gymmet så liggerjag väl skapligt minus hehe hehe...  weeeeell, skinny bitch sa vi?!! ;)


Bby you're a rockstar!


Biggest looser igår, fyfan vad dom är duktiga! Så himla kul att se dom vrkligen köra skiten ur sig!

Idag tog jag sovmorgon eenda till 9 snoret. Jag hade ställt klockan på 8 men jag sov som en gnu.. 2 koppar kaffe, 2 piller och en halv portion gröt så var jag redo för lite gym. Vart crosssen 45 minuter, jag har ett starkt kärleksband till crossen! Im just löööve it! Knata sen till ICA och köpte lite kvarg, the och soja mjölk! Love sojamjölk! Och det är så jäkla tråkigt att det regnar ute!!

På tal om ingenting så har jag fortfarande sååån tränings värk i bena. Just i bena brukar sitta kvar så himlans länge.. nu ska jag strax göra iordning lite lunch, blir nog samma hit som igår. Och ev inväntar jag strax Mika för lite snaaack!

And you, you really thought you knew.


Såådärja, mätt och belåten! Dagens lunch vart stekt tonfisk, 3 äggvitor & 1 gula med gröna ärtor. Ser inte så gott ut men mums, snabbt och enkelt. Helt i mina takter!;)  Gymmet besstog utav 45 minuter crosstrainer & ett brännande mag pass.

Har precis lagt en beställning.. på ett nytt protein som jag aldrig testat förut. Det är på rea pris nu och är helt klart att prova för endast 80kr för 750g! Det kommer från FX och gymvaruhuset är det som har kampanj pris på det just nu. Blueberry smoothie & Mint-chocolate valde jag. Båda burkarna one whey är slut. Hittade längst in i skåpet en påse m charlott perellis egna protein, så det vart dagens dryck. Det är faktiskt riktigt gott, brukar värma det och dricka som en caffe latte dryck..

Oh, Wednesday.


Gooodmorgon sexi bitches ;) Jag har en sån grym träningsvärsk i bena & rumpa så det nästan är olidligt! Och att jag bor på tredje våningen och springer i trapporna tjugoelva gånger om dagen gör inte saken bättre! Just nu sitter jag o gottar på en keso & kvarg blandning m diverse frön, kärnor & gryn.. snart dags för gymmet!

Pistol pop a pussy drop, drama never stop.

Godkväll! Jag sitter hemma, nydushad och små hungrig och tittar på Berg flyttar in! Dagen startade 7 imorse med en 5 kilometers promenad. Efter frukosten var det tänkt att gå till gymmet. Men jag fick sån jäkla mag värk och hade inga alvedon hemma. Så jag tog en citodon... tjaaa., behöver jag säga nå mer? Jag vart så jäkla trött så la mig i soffan och somnade.. och har vart seg hela dagen för det. Fattar inte att jag åt 5-6 st om dagen (!!) efter operationen...

Pallra mig till Nisse som fyller 17 barre idag. Fikade både tårta & kladdkaka som hon hade bakat iordning. Myyycket gott!

Har tagit mig ett bad i min jacuzzi i kväll... och jag fattar inte.. varje gång jag badar så blir jag så stört törstig?! Kan dricka hur mycket vatten som helst känns det som? I don't get it?! Någon som kan ha en förklaring på det? Haha,

Fokus på din stjärt!


Heeelow, dagen har gått riktigt fort idag! Jobbade till 14, och sen styrde jag kosan mot citygym m Maaarre. Vi la fokus på baken, vi totaaalt kötta ihjäl den. Hyhaan säger jag! Jag hade såå ont, det verkligen brände, uhh! Vi körde sen superset planka & bollen sen 3 gånger... avslutningsvis brännde vi kalorier på crossen i 30 minuter. Och jag kan ju inte säga att det gick lika fort och bra som det annars brukar.. för fy helsike va tungt det var av all rump & ben övningar....svettad igenom mig det iallafall! Vart hela 400g torsk när jag kom hem, var skit hungrig! Torsk och vitkålsallad m blomkål. Nu intar jag ryggläge framför teven hla kvällen!


But you won't stop, stop telling me what, what I want to know I'm ejecting the sign of you deleting the thought of you record this, or what you may call.


Det är Söndags kväll, men jag tycker ändå det är Måndagskväll i min hjärna! Jobbade även idag till halv ett. gick direkt till citygym och körde ett cross. pass. Åkte hem och dushade, och dushade även Enzo efter, snagga han kort-kort. Fint fint! Tog mig sen en powrnap på dryga 2h. Sen kom Emil och hämtade upp mig så åkte vi till ICA och handla lite.. vi åkte sen tillbaka, hem till mig igen och så la vi en beställning på gymgrossisten. Jag tog en bb träningstop bla. i militär, as sniiiigg! Och vi handlade över 3000 så vi fick välja en whey-80 gratis, peeeerfect! Den påsen fick jag, och det vart vanilj. Här ska det ätas proteinpannkakor framöver! MUMS!

Nu har jag avslutat första träningsveckan! Och det känns sååå skönt att va tillbaka! Och att komma mer och mer tillbaka i gamla rutiner.. gör mig så glad!

Igår var jag hos Marielle och Jack och tittade på Gladiatorerna, vi hade mys med frukt och blandade nötter! As göööttt! Och fyfan vad kul det var, sicka snygga män & prudar! Helt sjukt, got damn it! Vi sattt i soffan alla tre och dregglade... Hero, Wolf, Pansar och Prime är mina favoriter hos herrarna! Jag dog lite!!

Shaking her ass from the left to the right. Moving it round just the way that I like.

Haalo! Vart ett pass på Citygym idag med ,Murra! 30 minuter crosstrainer, med det gamla hederliga programmet. Svettades & flåsade som en gnu! Så jäkla härligt, crosstrainer passen på city går inte att jämföra med någonting annat förutom typ löpning! Ger mig ungefär samma jobbig och trött känsla,.. Tycker det är grymt tråkigt att stå på crossen utan det programmet.. Sen vart det rehab träning. Triceps idag. Och det är de som kännts bäst den här veckan.. (pga op) Det kändes lite obehagligt ibland.. men ändå OK! 4 övningar triceps.. och sedan 3 super set mage. plankan vs situps på boll. uhhhh vad det brände!! Tog det näst sista portion av hasselnöt&choklad proteinet idag. Vet inte om jag ska beställa samma igen, eller om jag ska köra på ett banan el vanilj.. det är nice att ha hemma om man ska göra pannkakor.. fast one whey är så grrymt gott!!

Mellis målet.. ägg finn crisp + ört salt. Och lätt kvarg med, solrosfrön, pauluns super flingor kanel, psyfullium frön, funlight appear, kanel & pepparkakskrydda. SÅ jäkla gott!

Twilight.


oppaaa oppaaa! Nu har jag äääntligen sett twilight 2 & 3.. och jag halv grät mig väl igenom dom båda två.. aww så bra dom är!! 4an ska jag se snaaart! Man blir ju helt inne i dom, som en i filmen.... woooza! nej nu är det time för läggdags! Zzz Zzzz..

Boy, I’m achin’, make it right My temperature is super high If I scream, if I cry It’s only ’cause I feel alive.


Jag håller på och städar & tvättar för fullt! Skönt med ledigt.. Jag Elina och Mika åkte upp till actic vid 10,30 tiden imorse. Gångbandet 30 minuter 2 super set mage, och sen körde vi 3 super set biceps med.. lite lagom lätt så där för mig, haha. Kan liksom inte köra för tungt så behöver köra lite fler reps.. och det blir ju inte alls samma trötthet mot när man kör "tungt". I ex maskinen man kör mage, brukar jag kunna köra m ca 50 kg tyng. Idag avsluta vi med den och jag fick ta 13 kilos tyngd! Meeen men. Thats life huh? Jag ska kila ner mot tvätten nu och sen blir det nog chillidill i soffan...

You got that kind of medecine that keeps me comin’



Gårdagen var en total vilodag. Jobbade till 12.30 och sen var det bara hem och vila, var så trött! Framåt kvällen träffades jag Mika & Elina och åkte till ICA och handlade lite käk.. Från början hade vi bestämt fransk fiskgratäng m potatis, broccoli och morots mos.. men väl inne i affärn ändrade vi oss till hemma gjorda köttbullar och potatis, blomkål och morots mos! Vi åkte hem till mig och hade lite Torsdags mys. Tur säger jag att vi inte köpte efterrätt som vi tänkte först, för vi alla låg i mat koma efter måltiden ;-)



Medans Elina agera kock i köket spelade jag & Mika bowling & pingis. Och jag får alltid stryk..

Mikaela jätte snygga gubbe hahaha


I'm bulletproof, nothing to lose.


Tjolahopp! Satt i soffan och vart sugen på nå gottit.. öppnade frysen och hittade kvarg glass som jag gjorde för säkert 2 månader sen.. så nu står den på upptining! Tror jag bara användt mig utav kvarg, proteinet jordgubb & vitchoklad & färska jordgubbar.. Juste, gladiatorerna startar på lördag! Får inte missas!!

Dagens pass skulle vart bröst, meeen.. eftersom jag inte ska göra det så vart det 30 minuter gång på bandet (med 2,5 lutning) uppe på actic.. åkte hem till mika efter och snackade lite skit med elina.. den fisen åker ju till thailand om ca 1 vecka, så jäkla avis! Min livresa var i thailand.. fyfan vad underbart det var! Går inte att beskriva, skulle kunna bosätta mig där.. åh..

Till middag vart det pepparbiff m vitkål & morots sallad och en go green mexicana salsa.. mycket gott! Tog med mig hundarna på en 5 kilometers kvällsrunda efter jag smält maten..

Fyfaaan, nu kör vi! Nu ska fettet brännas!

Be my head coach So you can...you can. And never take me out Til you can taste the way. Do it again, and again til you say my name. And by the way I'm so glad!




Jag är så steeel i benen! Herrgud haha, hade glömt hur det är att ha träningverk ;) Jag & Mika har just avslutat en 5,5 kilometers promme. Och jag vart ju inte direkt smidigare av det om jag säger så..

Näe nu är det dags för ägg på hårdmacka! ..Gjorde en slät grönsaks soppa idag till lunch/middag. Broccoli, hackad spenat, gröna ärtor, purjo lök & lite krydda. Mixa mixa och toppa med persilja, guuuuttmos!

I'm alive And I will survive. Show the world that I can take it. When I hot the heights. Put my name in lights..

Åh det är såå skönt att komma upp på mornarna, och veta att man har hela dagen på sig att göra vad som än faller in. Imorse ringde klockanhalv 7. Gick ut med hundarna, gav dom frukost. Och sedan snurrade jag om till träningskläderna & gick ner till grannen på en snabb kopp kaffe. Strax efter 7 åkte jag josse & marre i svarta pärlan till citygym. Crosstrainer 45 minuter 2:2 intervaller i stegring, efter dom svettminuterna vart det några axel övningar.. det är inte många övningar jag känner att jag kan göra ännu pga bröstoperationen. Så det blir dom jag känner att jag klarar av och på lätta vikter. Idag var 3 & 4 kilos hantlarna mina vänner. Det kändes lite konstigt i början och på vissa övningar men det är väl ovant med. Armhävningar ska jag aldrig mer göra enligt min läkare, inte träna rena bröst övningar heller för den delen. Så det kommer bli lite känsligt nu i början att träna överkroppen. Man använder bröst musklerna till mycket mer än vad man tror i "vanliga livet" också, hehe.. har knappt kunna torkat av diskbänken till förrän några veckor sen. Pga att man använder bröstmusklerna i den rörelsen..

Jajaa, jäklarns vilken träningsvärk jag har i baklåren och rumpan! Sitter i soffan, ny duschad & peelad, i mysdressen under duntäcket & äter frukost. Finn Crisp m ägg & örtsalt! Mmmmh namnaam!


Baack on track!!

Huualigen vad skönt det var att komma till gymmet imorse! Åh, startade dagen som många andra gånger för snart tre månader sen! En morgon kaffe en trappa ner, och sedan gick vi till citygym i regnet. Värmde upp med 15 minuters cykling, och sedan vart det kötta beeeeen, wow! ;) Körde sedan ett super set mage 4 gånger. Avslutningsvis gamla hederliga crosstrainer programmet. Intervall stegring 1vs 10 i 30 minuter. Mh mh mh, fyfan vad tungt det var! Tappat en heeel del på konditionen. Men kämpade på & härdade ut hela programmet. Riktigt niceeeee!! Kommer bli en hel del styrka nu när jag inte får löpa än.. längtar veeerkligen till ett svettigt löp pass! Och jag har gått upp i vikt! Kan ioförsig dra bort ca 0,7 kg eftersom operationen... hehehe. Borde ju gå till så... jaaaja. Så jävla härligt att få ta i lite på gymmet igen! Ska beställa en sport top & bh.. tycker mig hittat snygga från BB.. Tjaaa.. nej nu ska det bli lite lunch, fisk soppa på ärtor & spenat!

RSS 2.0