höst offentligt.

imorgon, 1 september - första höst dagen. och inte nog med det så är det imorgon det gäller. imorgon är det jag som slutar röka igen. slutade röka 9 december 2010. och började nån gång av början i juli. 2-3 månader rökandes, men nu är det slut med det igen. klarade jag det i vintras klarar jag tamig fan det imorgon och hela året ut också!

var över till mikaela på sena eftermiddagen, hon & patrik skulle äta varma mackor/toast. och det gjorde mig grymt sugen på det också, så jag kilade iväg till affären och handlade lite smått & gott. det vart en toast med kalkon, mini keso & tomat. och en toast med en halv burk tonfisk och några skivor lök. as gott! en kall sallad till de gjord av isbergsallat, romansallat, rucola, röd och gul paprika & rödlök.



vaknade 06.25 idag och började jobba 07.00. snabba sig som tusan med att fylla min matburk med mina gryn till frukosten på jobbet kl 10.00. det vaaar;

¤ havregryn
¤ boveteflingor
¤ dinkel flingor
¤ psylliumfrön
¤ kruskakli

fyllde upp ½ dl mått med ungefär lika mycket av varje. mer eller mindre. det blir verkligen en mättande gröt! jag har i lite mindre än ett halv äpple upphackat & kanel i också, muuumma!

just nu sitter jag mätt framför teven - efterlyst. med ett glas osötad sojamjölk. robinson - snoppar över allt, vaaad jag garva. haha kul med snoppar tycker jag...


öh.

trött & tjock brrrrud, gaahhh! har varit trött & seg heeela veckan. Inte tränat, bara jobbat, ätit & sovit i princip. försover mig innan jobbet också, kommer i tid till jobbet men hinner inte med att äta frukost eller någon längre promenad med hundarna.. fattar inte? har ingen lust att koka ihop nå käk heller, lever typ på mackor & the..

igår eftermiddag packa jag hop heela min stora familj (stella enzo amber auqila & atlas) och åkte hem till emils föräldrar. valparna fick vara ute på gräs för första gången, och det var inget läskigt alls. dom hoppa och skutta allt vad dom hade, var inte nogot konstigt. jag trodde att dom skulle vara lite stela och rädda att gå på gräset.. eeesch då! så himla kul att se dom busa ute, dom är så himla sjuukt söta! jag tror jag dör! ska bli så himla tråkigt & tomt när dom lämnar oss :'(




fleeer bilder från pride 11




stephen & nina


jojje & sandra


alla deltagare till mr gay of sweden 2011


BB simon & sandra


transa jossan transa




bobby & nina










barda jojje bb-vanessa


jojje fick sveriges röster








jag & nina gick upp på scen och ägde lite med grabbarna














pride 2011.



hotell rummet vi hade på freys.


georg/jojje


sandra


robin




jag och marre








amanda lepore



gogo dansare på ambassadör..




hotell frukosten heeheh.. som vi bara åt 2 ggr av 4.....


svalle, mikaela kom till stockholm. även pillan var med! fridays käääk!


pillan & marret














jojje barda & jag, han var en av gogo dansare på amassadör..




stephen



en bråkdel av alla bilder ja har.. onsdag & tordag 3-4 augusti.

örebro.

just hemkommen från marieberg med mamma & ingela. vart ett par nya löpar dojjs & ett par riktiga skinn kängor! med snörning. var inte alls meningen att gå förbi scorett.. men vi gjorde det iallafall & skulle bara titta lite snabbt, och fick syn på dom kängorna. jag föll med detsamma.. och sa att vi måste gå tillbaka efter vi hade käkat.. sagt & gjort. och dom fick alltså följa med mig hem, dom är hårda & råa. precis som jag, elleeer?;-) haha! vart verkligen fast i dom så det känns skönt att ha det köpet klart, -höst/vinter skor. och löpar dojjeran känns såklart mindre än vad dom gjorde i affären.. så jag vet att jag kommer få skav sår. funderar på om jag ska skära sönder dom lite i hälen faktiskt, hahahh!! får fasen inte riskera att få skav sår nu så nära inpå loppet.. jag skulle vilja att man kunde köpa ingådda skor.. i en butik. inte att dom skulle vara begagnade.. bara ingådda & uttöjda hehehe..

igår hade jag hemligt besök.. glass, popcorn & fångarna på slottet! as mysigt ju! vaknade inatt runt 03.45 av att de dundrade & hela sovrummet lystes upp, + att hundarna var oroliga & sprang runt och gnällde.. så sällskap i sängen fick jag tillslut för att kunna sova.. valparna brydde sig dessvärre inte så mycket om de.. sicket jädrands väder!!


jag klarade det.

igår i vanlig ordning hojjade jag & marre till cityg, mötte upp madde utanför gymmet & gick in tillsammans och körde ett biceps pass, hade ett bra tempo fast vi körde tre styckna ihop, likasamma övningar.. vi avlutade med 5 magövningar. det vart ett riktigt bra pass! idag, åkte vi till samma gym samma tid........ rutiner? och tränade ben & rumpa.. och min tränings värk har redan börjar kommit i äääset! hela skinkorna typ värker.. meeen det är ju så det ska va.. har jobbat till 21 idag. och ska strax gå & lägga mig. men jag klara deeet! jag klara att baaaara äta en halv påse popcorn, haha! hur länge sen var det inte min fredags kväll innehöll massvis med massa snuskiga kalorier?! alltid en ugnsbakad chips påse/blandade nötter/lös godis/choklad.. alltid verkligen. men ikväll har jag inte ens öppnat nån kexchoklad, och det ligger tre styckna i mitt "godis skåp" haha, känns för jääkla bra faktiskt!!

abborrar!

gymmet idag med marre, rygg stod på schemat. svårt  att känna om det gick bra.. fast ändå så tycker jag kunna känna mer o mer efter varje rygg pass om de går bra.. väl hemma drack jag en kopp kaffe & sedan kom emil och hämtade mig, och så åkte vi till hans sommar stuga ut i hällarna, packade väskan och alla saker och tog båten ut på sjön.. as fint väder fick vi. och lugnt på vattnet så det var as nice, solen brännde på huden.. kändes som sommar igen! VI fick upp 10 abborrar... jag tog dock upp bara 2 st utav dom, men jag fick upp den fetaste iallafall! drrrryyyga 0.5 kilo heheheheh ;)är man fiskar kun så är bar.. ba gilla lejjet ;-)

nu sitter jag i kvalet om jag ska ta nå o käka.. vila.. eller om jag ska dra på mig löpar kläderna och ta mig en runda.. känner att jag har världens press på mig just nu inför loppet! vi var så jääädrans dukriga i maj-juni, och var i riktigt topp form.. sen spåra de ut under sommaren med för mycket av de goda.. fest & ciggaretter!! plus att jag för det mesta kör stryrka inne på gymmet istället för löpning.. men det e lite så jag fungerar tror jag.. för mycket press, då struntar jag i det. så minns jag att de var i skolan med.. är det verkligen något som gäller.. och jag känner mig stressad & otillräcklig så trycker jag bort. assss drygt! men som sagt, jag ska springa loppet. men jag vet att jag kommer få en ur usel tid!! och det stör mig något så enormt.........

celsius

sov i soffan fram till kl 18, vaknade ut av stella som stod m fram tassarna på soffan precis framför mig. vart lite stessad över att jag var så trött då jag & anna skulle mötas upp 18,30. så hällde i mig en celsius citron/lemon, as god! vi bestämde oss för milen igår, men vi ändra oss i bilen idag att vi skulle ta 5 kilometers spåret uppe vid badet... men i vanlig ordning när vi springer där uppe så sprionger vi fel & hamnar åt helskotta fel.. och jag lovar att det var min sista gång jag traskar där... sjukt jobbiga backar heeela tiden, så jäkla dåligt skyltat, aldrig vart med om något vörre & kan inte tänka mig något värre. usch & fy! vi sprang ca 45 minuter.. & har som sagt egentligen ingen som helst aning om hur långt vi sprang men vi tycker att vi ändå borde ha sprungit runt 7 kilometer.. 405 kalorier brända. det regnade heeela tiden, och det var stora pölar i spåret och mot slutet var jag så blöt om fötterna så jag kände inte när jag älsgade på i pölarna.. dom var propp fyllda med vatten skorna..  en dusch på det & sedan kom denice över på en kopp vanilj the & baugette m kalkon.. göööttt!

sandra jag georg & robin;) ..på ambassadör i sthlm..


utmattad.

huuua ligen vad trött jag är!! morgonen startade som vanligt runt 7 tiden, tre kvart senare hojjade jag & marre till cityg, och tränade brööööst! skynda hem, och packade om.. sen åkte vi upp till badhuset för 40 längder bröst sim med svahlin. väl hemma så var det bara att ta tvätt korgen och springa ner till tvätten... åt lunch hemma hos denice idag. lasagne & sallad. as gott! nu ska jag lägga mig i den omtalade soffan för en liten blund, ikväll ska jag & anna springa milen!

v-ila.

slutade jobbet tidigare idag för jag inte tog nån rast.. & det var lugnt annars på jobbet. så hojjade hem, umgicks lite med hundarna. mikaela & marielle kom över och hängde en stund. mötte sen upp denice för lite mat handling på ica. tvär däckade hemma sen, givetvis i soffan. haha! blev väckt av marre som kom upp med mat, gööllle!! hon och sin mr hade lagat tacos paj, och så vart det över.. gött att man har grannar som tänker på en, hiehie. sitter hemma med en skål popcorn & cola light.. fick hem "aktiv träning" tidningen för nån dag sen men har inte hunnit öppnat den än, så tänkte göra det nu.. sen blir det biiiiiiiiingen.

v-ila.

slutade jobbet tidigare idag för jag inte tog nån rast.. & det var lugnt annars på jobbet. så hojjade hem, umgicks lite med hundarna. mikaela & marielle kom över och hängde en stund. mötte sen upp denice för lite mat handling på ica. tvär däckade hemma sen, givetvis i soffan. haha! blev väckt av marre som kom upp med mat, gööllle!! hon och sin mr hade lagat tacos paj, och så vart det över.. gött att man har grannar som tänker på en, hiehie. sitter hemma med en skål popcorn & cola light.. fick hem "aktiv träning" tidningen för nån dag sen men har inte hunnit öppnat den än, så tänkte göra det nu.. sen blir det biiiiiiiiingen.

svältdiet?

efter jobbet idag drog jag & mikaela ett löp pass runt ö&b, stannade på dom två nya bänkarna som satts dit för lite armhävningar och typ dips.... mööcket bra!! och sedan spring turen har jag vart hungrig, och inget jag har hemma verkar bota det. & orkar inte gå och handlaaaa... har iallafall ätit 3 morötter och 100 g mini keso, heehehe. fast jag är hungrig fortfarande dock.. men tror jag har lite glass i frysen, kvälls mat?



fredagnatt


tänkte jag skulle unna mig en sovmorgon idag eftersom jag varit så trött alla mornar den här veckan.. men den bubblan sprack. blev väckt av marielle runt 7 snoret. "hon ville dricka morgon kaffe" !! och för ovanlighetens skulle denna vecka så var jag jätte pigg.. så det var bara & pallra sig upp. men hon fick dock gå ut m hundarna som skuld för hon väckte mig ehehehhhe. vart alltså en morgon kaffe nere hos henne, sen åkte jag upp till actic och körde ett 30 minuters löp pass & 4 övningar mage. cyklade hem och gav valparna lite mat och sen tog jag med mig enzo & stella på en stads promme med niklas. bjöd över nisse på en kaffe runt 14.. och kvart i 15 mötte jag upp anna & mikaela för ett pass i spåret. och det gick väldigt fint idag, kändes enkelt.. jag körde på i min takt och det var inte ens jobbigt idag. as skönt! har inte ätit en ordentlig maträtt alls idag... jag & emil träffades runt 18, och så åkte vi & handlade en massa gottit, fredags mys gott så att siiiga! har sen dess bara legat i soffan, tittat på ice age 2 & lirat lite poker med ca 10 euro + haha. nu -mysa med mina små odjur här hemma innan läggdags. godnatt!


Ännu en fart fylld morgon. Och lika trött ...

img_6039 (MMS)

Ännu en fart fylld morgon. Och lika trött & lila svårt att komma upp. Fattar inte...  Jag occh Marre gick till gymmet runt 8 imorse. 5 övningar bröst senare fick vi frukost hos Barbro. Protein dryck, kaffe & hårdmacka. Vi gick hem och hämtade cyklarna för att sen hojja till Hällbacken för 20minuters solariepress. Nu sitter jag hemma och  har druckit lunch.. En fryst banan mosat med en kvarg burk, en espresso & en skvätt mjölk. Mumsfilibabba! Nu ska jag ta & ge valparna lite mat. Blir spåret innan jobb.. Ev en kaffe hos emils föräldrar...


chicken.

igår kväll drog jag & mikael ut i spåret, ett bajs pass för mig. men jag tycker ju det är så skönt att smålunka ;-) skönt att få komma ut och smaka på löpningen.. vi kom runt snabbare den här gången och han höll ut myyycket bättre, blir impad av han faktiskt! haha. nästa gång kommer vi imål ännu snabbare. och då ska han även få låna mitt pulsband så vi kan pulsa han också, det ska bli kul!;-)

efter passet kom helena jessica & maria över och tittade & myste med valparna! och denice kom också över efter en stund på en kopp the. däckade i soffan like always haha!

imorse ringde klockan 7,30. en snabb kaffe & sedan på med träningskläderna och ner till marre. city gym - crosstrainer intervaller 30 min & sedan vart det 40 minuter styrka rygg. faaan vad crosstrainern tar bra i äset. och tungt & svettigt överhuvudtaget..  har träningsvärk i triceps från igår...  -har precis kommit hem från nisse, var där & hjälpte till att färga håret.. mätt & belåten sitter jag nu i soffan. dagens lunch vart en äggröra med tonfisk & tomat. ägg & tonfisk tillsammans.. smakar tamigfan kyckling! låter hel knäppt.. fisk & ägg liksom? men det är sant, och riktigt gott blir det! nu ska jag ta & vila för en gångs skull sedan drar jag till spåret och springer lite innan jobbet för ikväll!

måste det gå så jäkla fort.

igår kväll drog jag & anna ut på en kortis löprunda, sjuuukt skönt! cirkus 4 kilometer. efter löppasset vart det en dush och sedan måndags mys m nisse. baugetter m massa gott tillbehör & the.

imorse ringde klockan 06. gick ner & slängde i tvätten i maskin och sedan begav jag stella & marre på öob rundan. åt frukost, och sedan iväg till gymmet. triceps, ett intensivt pass.

emil lånade över enze igår, så idag kom han över & vi la ut valparna på blocket. uhhu, kommer ju bli jätte tomt utan dom här hemma.. imorgon blir dom redan 5 veckor. tiden har gått såå fooort!! helt sjukt..

ska snart tagga om för tredje gången idag.. löparkläder härnäst..

Frukost på jobbet, rostad form franska m o...

img_4057 (MMS)

Frukost på jobbet, rostad form franska m ost & lätt sockrad marmelad. Mums!!! Fint väder idag, rosé ligger på kylning till ikväll.....


hemma-spa

jaaps, ikväll har jag ägnat mig åt mig själv. tagit ett lååångt bad, peelat hela kroppen, filat fötterna, användt värme ansikts mask, & hårinpackning. nu känner jag mig len som en babyrumpa! men, fick precis ett sms av marielle som det stod liknande, du liknar smeagol/gollum ................  thaanks for that ;-) kvällen var tänkt som så att jag skulle sitta utan godis/chips/nötter ..... men, suget hann ifatt runt 20-slaget så jag kilade upp på stan och köpte mig en liten lösgodis påse.. har trotsallt gymmat & sprungit idag, hehehehh. ska försöka runda av kvällen snart då jag ska upp & jobba imorgon..





Tar igen mig hos Mikaela efter ett (hör & ...

img_6228 (MMS)

Tar igen mig hos Mikaela efter ett (hör & häpna!!) löppass. & inte vilket löppass som helst utan med Micke! As bra!  Lunkade på nästan, hela varvet. Jag anpassade mig efter hans takt & kondis.. Han var totalt slut efter men fan va duktig han var! Och för min del var det as skönt att få komma ut & svettas i skogen! Nu ska jag göra Mikaela fin i håret och sedan upp på stan ... // Jag & mamma var till wah to & käkade buffén där, baota gott!!;)


fridays.

tog en reeejäl sovmorgon efter en spännande & mysig & treeevlig kväll/natt igår ;) åt frukost, och kanske den mest onyttigaste ever, en skål m tomtegröt + kanel. kan fasen inte ha något sånt där gottgott hemma, då äter jag upp det på en gång. och det är ju inte ens mina korvar haha, mammas som barnen skulle få... hmmm. undra vad hon säger när jag snart ätit upp alla TRE ?!;) naee da, det är iallafall en korv kvar, heehehh. snurrade om till träningskläder och sedan drog jag & marielle till citygym och tränade biiiceps. tog en portion jodgubb/kiwi protein pulver utav henne, och det smakade.. jordgubb. det var gott men smakade inget annorlunda, lite men inte mycket. tränade utan handskar och faaasen vad ont i handflatorna jag har just nu, förhårdnader i händerna kan vara det ondaste. nu ska jag hoppa in i dushen och sen fixa lite.. sen bär det upp på stan med mamma för lunch.

hungrig som en varg som vanligt.

nydushad och nytränad. love life liksom. tog en promenad upp till actic imorse då jag lämnade kvar hojjen på jobbet igår eftermiddag. vart en lagom uppvärmning, så väl däruppe körde jag ett 30 minuters intervalls 1:1 pass på löpbandet. plant vs uppförsbacke. svettigt! och dom sista 7 minuterna fick jag håll i sidan av magen så då vart de rask gång vs gång istället... varavade ner 5 minuter & sedan körde jag 4 set baksida lår & 4 set i abbduction. sen fick det vara nog! nu sitter jag hemma och gör inte ett skvatt, ska plocka lite här hemma sen blir det en lunch med maaamma. är hungrig som ett as redan så får bli ett mellis nu...

tomtegröt

aaack så gott även på sommaren, heeheh. marre ville komma upp i lagom tid då jag skulle äta tomtegröt, risgrynsgröt med andra ord. så vi delade på en korv gröt. mumssss! de var just det jag behövde, var så sjuukt trött efter träningen. för lite kolhydrater kankse jaa.  nu är jag ioförsig pigg.. när jag strax ska sova.. meeen... det dunkar från ågården. hör därimot inte nordman?! kan det ha vart så som jag trodde att han inte kom? hmmm. mikaela kom och gjorde mig sällskap lagom till marre gick ner till sig. nu har jag faktiskt oxå druckit en nattdrink. så himmelns gott, smakar ungefär som choklad pudding heeeh! dushade av enzo nu ikväll precis.. så han kan gå & lägga sig fin & fräsh för i natt..


ska bli mycket skönt att vakna pigg imorgon, äta frulle & dra till gymmet. faaast, nu kom jag på mig själv att jag egentligen skulle ha skrivit löpning...... mhmmmmm. men jag håller iallafall igång konditionen fast jag inte löper...  nu är det dags för mig att säga tack & godnatt & stänga av datorn..


medeltidsdagarna.

.. har börjat i arboga. med start med nordman på scen på källar'n. lite patetiskt om ni frågar mig. vet inte.. men är totalt ointresserad utav det just nu. absolut inget sug av att gå ut, eller festa till det. vädret är inte på topp heller, men känns inte som om solen skulle göra mig mer fest glad.

jobbade till 13, sen åkte jag & mamma och handla mat. köpte bla kantareller, ruskigt gott! packade upp allt hemma och sen cyklade jag & josse till actic och körde ett pass. rygg, bic & tric.. var så jädrans hungrig när vi väl kom upp till gymmet. trodde nästan jag skulle avlida men jag glömde bort hungern snabbt, vi avslutade passet med 2 övningar mage. hade med mig protein drycken upp & drack upp den illa kvick efteråt. nu, är jag trött som ett as. skulle kunna somna vilken sekund som helst känns det som.



marre jag bb-sara & bb-vanessa ...... som jag fick höra, låg vi på saras blogg.. i fredags på opera terassen.. innan jojjes tävlings.. r-olig bild................


next up; en kopp the, kexchoklad, iform tidning & mikaela med en cigarett. bra avslut på kvällen.





bröst.

soffan, min kära soffa. som jag alltid lyckar somna i om nätterna.. poff säger der bara från att sitta vaken till att sova.. fattar inte?! gick o la mig i sängen runt 1-2 tiden inatt, och vaknade inte förrän halv tio.. frukost på de, lingrongrova & två äggvitor. sen bäsa jag till affären med mamma & handla lite till kylskåpet som typ ekade... men inte längre. skoeeent! sen åkte jag till city gym med marre, vi körde bröst, tuuungt pass. & avslutade med 10 minuter intervall på crosstrainern. palla fan inte mer, skulle göra 20 men när det stod på 7 minuter så avrundade vi till att vi skulle göra 10 istället....... och nu sitter jag hemma i min kära soffa igen. har just ätit lunch, en ägg röra på 4 äggvitor, en halv burk tonfisk & en näve spenat. mumsssss!!

dagarna går helt plötsligt jätte fort, hinner inte med de jag ska göra om dagarna.. ?? ändå så gör jag "ingenting" ... fattar inte........


freak.

städade & tvättade hela förmiddagen, känns så skönt att komma hem till ett väl doftande/ & städat hem. gick upp halv åtta imorse, hade ställt klockan & jag hoppade upp ur sängen precis som jag hade försovit mig.. runt lunch tiden åkte jag upp till actic på hojjen, löpte 10 minuter & sedan körde jag styrkan i benen & rumpan.. känns lite som tränings värken börjat smyga sig på.. det bränner lite extra när jag går i trapporna eller när jag cyklar.. fasen, jag är inne i en period där jag verkligen känner suget för att hellre träna styrka än löpningen, vilket inte, inte alls.. är bra! fan, dryga månaden kvar nu till loppet. måste hitta löpet.. måste måste måste!! men varenda kväll så längtar jag vara till frukosten för att sen dra till gymmet & "pumpa"... he he heee. men jag vet samtidigt att, tar jag mig bara i kragen och kommer ut i spåret så kommer jag ju tycka de är fär jäkla kul.. bara det att jag är gaaanska så seg på att ta mig ut. känner att jag behöver lite anna-power som pushar mig ;-)

söndag är min lördag.

vaknade hemma i min säng, vilket var såå skönt!! jag & marre åkte hem en dag tidigare än väntat. + att vi missade hela pride tåget. -vi sov. lördag morgon knatade vi hem till hotell rummet runt 06 tiden, vi tänkte att vi bara skulle sova 2 timmar, gå och äta frukost buffen, för att sen sova till 11-tiden & sen ladda om till pridetåget... meeen vi vaknade runt 14, slitna brudar AB. och det tog inte lång stund innan vi bestämde oss för att ta tåget hem med nina & angelica.

fred: nina kom upp till sthlm & jag gick & mötte upp henne på t-cantralen. sen gick vi upp till vårt rum och för festa lite med sandra marre & steffen innan vi gick till opera terassen. knökat med folk, och det var så jäääkla kul!! har säkert 300 bilder från pride veckan och ska lägga upp några här, inte nu. men kanske imorgon. jag filmade hela showen.. jojje vann inte första priset & titeln "mr gay of swed" men han vann folkets röster! så jäkla galet bra är han!!!!

har haft en as bra vecka. skit kul, men det svider i plånkan nu, när man levt som en kung i sthlm några dagar... men pengar e papper?

jag mötte upp mikaela imorse & gick öob rundan med enzo. strax efter det åkte jag & marielle till citygym och sprutade svett på crosstrainern i en timme, fyfan va vi körde! 2 minuters intervaller, lägsta vs högsta nivån. så jäkla skönt! marre stod för lunchen, äggröra på tonfisk & tomat. muuums! har städa undan lite här hemma, myst m valparna enzp & stella.. valparna har blivit sååå stora, fyfan, nu kan de typ springa.. vifta på svansen.. och de är nyfikna på händer, ljus & ljud....

jag & nisse wokade egen wok, till middag, och nu sitter vi & väntar på söndags filmen på trean & ska mya m lite glass & ugnsbakade chips + cola light. det är lördags mys på hög nivå! faast det e söndag.......






Fläsk! Här var det fläsk!! Fläsk för hela ...

Fläsk! Här var det fläsk!! Fläsk för hela året, dee blirrr jul mat härrr inte;) fyfaan vad vi inte har ätit bra dom här dagarna, blir hamburgare efter hamburgare hela dagarna/nätterna.. Förutom frukosten... Herregud vad jag känner mig svullen. Eller känner.. Lovar att jag gått upp ett x-antal kilo nu.. Längtar till måndag, då ska jag svettas på crosstrainern, och köra såå hårt i styrka... Ut och löpa om jag hinner innan jobbet. Jag o Marre sitter på terassen o lyssnar på musik, dricker cola och njuter av solen. Laddar upp för veckans kväll.. Vi väntar in nina, Sandra & steffen.. Sen styr vi för pärla på hotell rummet innan vi drar oss mot opera terassen.. Och möter upp jojjes familj & Co... Ikväll kör vi som om morgon dagen inte fanns ;-)


Kvällen igår var heeelt crazy!!! Amanda le...

img_3105 (MMS)

Kvällen igår var heeelt crazy!!! Amanda lepore, Bobby, Vanessa fr BB & Jean Pierre barda träffa vi på.. Hah Amanda stört skön!! Jag & Marre ligger på hotell rummet mätta o belåtna efter frukosten som satt gudomligt i kistan!! Jojje hade borta match igår,  typ;) han har inte kommit hem än.. Ska vila lite nu och sedan blir det ev resa t djurgården för sol & bad..


Vadan detta?? Chips öl på hotellrummet nu ...

img_4138 (MMS)

Vadan detta?? Chips öl på hotellrummet nu innan vi möter upp boysen på Josefinas....


Whaat à beautiful beautiful liiife!!!!! Vi...

Whaat à beautiful beautiful liiife!!!!! Vi sitter på tåget till estockholmooo.. Tre påsar fulla med "cola" öl... De ser ut som color så vi kan dricka på tåget.... våra res bags och gogogogogooo, inget saknas ! Nu vill jag bara till hotellet, lämna av alla saker. Sen ska vi till uteservering och ta en goding... Träningen ligger på hyllan heeeela veckan. För nu är det FESSSssT! Pride here we come;-))))) fjärilar i magen!!!!


mondaynight.

smekmånaden rullar på fyran, sitter & dricker en kopp te. & njuter utav ledigheten. skulle behöva städa men det har jag veerkligen inte tid med just nu.... har haft denice & malin på kvällsbesök. baugett, ägg & peppar salami muuummms + en kopp the!!!

jag & marre var tidigare och tränade rygg, vart ett riktigt bra, tung pass! tog öob rundan efter..
dagarna bara schvissar förbi.. det går så fort allting nu. redan första augusti.  & på onsdag gör vi (jag, marre & george) stockholm osäkert, vi ska bo på freys ons-sönd. & det kommer bli så jäkla grymt, prrrrride!!! george/jojje kommer delta som en utav deltagarna till "mr gay of sweden" det kommer rocka så in i helsike!!! bjääääbbb!! annars då?! tjaaa, det e som vanligt. tränar, äter, sover.. och tyvärr så har det ju blivit lite för mycket fest.. och väldigt mycket för lite löpning. i träningen.. så blir det för det mesta styrka/crosstrainern i gymmet... eller promenader eller simningen.. det skulle behöva vara mycket mycket mer löpning, då loppet faktiskt är om ca 6 veckor.. och ska jag får en bra tid.. skulle jag tagit löptärningen på allvar lite mer.. heehe. hamnar jag under 2 timmar kommer jag fan inte hem, haha. jag ska & måste.. men är alltså rädd för att det forstätter i det gamla dåliga spåret, som hela sommarn.. men ska försöka hitta "det".. & sen gör det ju inte saken bättre att min spring kompis har gått och haft en stukad fot i några veckor nu! suuuck! jag hoppas verrkligen att den är i form igen efter pride-veckan.. & efter medeltidveckan. för då jääklar är det snart dags, och då måste jag verkligen lägga ett krut i brallan...

naee, i vanlig ordning så längtar jag till frukost & ska strax gå och lägga mig. gymmet väntar efter frullen.. yeees! tack & godnatt;-)

RSS 2.0