Testing testing

Ligger i sängen och ska sova men Word feud håller mig vaken.. Drömmer ju bokstäver!! Har jobbat ikväll. Och har haft sååå mycke gott fika på jobbet alltså! Jag har fått mun orgasm riktigt talat!! Lätt de godaste jag ätit. En som bjöd på hemma gjord bull-kaka. Minns inte va de hette men fyfan säger jag bara !! Och inte nog med det så fick vi smörgås tårta till kvälls fikat.. Mums!!!! Testar blogga fr mob via blogg appendix.. Får se hur de går med de. Har för övrigt riiiiktigt ont i aaaset och benen alltså.. Hur jag än vänder mig & sätter mig .. Alvedon kanske? Heeheh.. Natti..


1 vecka 6 dagar


träningsvärken har jag lite över allt idag när jag vaknar. det värker i magen, i ryggen, i triceps,
fram sida & baksida lår + rumpa! och ska snart upp på ett bröst pass..
en vecka och sex dagar kvar.
+ tre veckor och två dagar kvar. ett nytt kapitel.


varmluft.

rygg passet igår gick huuur bra som helst! cyklade upp till actic m A och så körde vi rygg ihop. och det gick verkligen skita bra! körde igenom hela ryggen. och jag tyckte under passet att det gick bra också, muskelkontakt. och hade en såndär dag då jag kunde ta i från tårna på riktigt. så himla kul att se A verkligen trycka på och verkligen kämpa ut till den sista repetitionen som man knappt orkar göra klart för att man e så slut! tuuuung! och igår var första gången jag kände mig spy färdig under passet. det ver verkligen inte långt ifrån spyan i munnen.

efter passet kom ML hem till mig och vi åt en varsin sallad till idol, mys onsdag! gillar dagar man är effektivt aktiv!


idag gick jag till citygym med M. ruunt 8 tiden, det var vi två och en till kille på gymmet. jag körde ben, älskar att köra ben på citygym. dom har 2 as grymma maskiner som actic inte, har. weeelll.. och i vanlig ordning när jag kör ben & rumpa så känner jag att träningsvärken börjar komma redan nu på kvällen. bränner hårt i baken & baksida lår på mig heehhe.

förresten, maj 2010 mätte jag alla mina kroppsdelar... nu mätte jag samma delar igen. och jämförde. jag har gått upp på alla delar förutom över brösten - där jag har minskat! har mätt på de största stället, oavsett vilken kropps del..

känns ju bra att det går uppåt iallafall, träningen & kosten gör framsteg. sakta men säkert!;-)

maj 2010     /     september 2011

lår  49cm     /     lår 53 cm
under navel  75 cm     /     under navel 78 cm
vad 31,5 cm    /     vad 32 cm
bröst 88 cm     /     bröst 84 cm
rumpa 88 cm     /     rumpa 90 cm
arm 24 cm     /     27,5 cm


over and out!

det är onsdag och jag har varit ledig från jobbet. jag vaknade halv 7 imorse och gick en kortis till promenad med hundarna. (det vill säga, runt 2 hus) så dom fick göra sig en morgon pink. var inte någe hungrig imorse men jag tryckte i mig en hel portion gröt för de.. 50/50 havregryn & dinkel flingor + ½ banan & massa kanel m soja mjölk. as gott! vid halv nio mötte jag upp anna och vi bilade till spåret. hade med mig både puls klockan & puls bandet men glömde givetvis bort att sätte igång det i tid... cirkus 130 kalorier brända på första varvet, och andra varvet gick vi. mitt fel,- är så rädd att skada bena mer än att det gör gottt för mig när det värker i dom. jaaja, jag hoppas dom blir till de normala snart & att det inte stupar ännu mer nerför.. jag åkte hem och gjorde protein banan pannkakor.. och dom vart as goda! har tyvärr ingen bild på dom.. men jag gick ner till M och dela med mig & det var uppskattat. hon tyckte också, dom var skeeta goda!! ;-)

jag la mig i soffan och vilade cirkus en timme, för jag hade tvätt tid runt 13 tiden. och har äntligen tvättat mina soffkläder - det behövdes! la en lax file i ugnen och åt den ihop med en bunt ruccola & kvarg. sen laddade jag om till ett gym pass med M citygym. vart crosstrainer intervaller 1 timme för mig. och fyfasiken sicket svettigt pass! det ska gudarna veta! brände ca 750 kalorier. asssss nice! nuuu är jag hemma, och ska faktiskt ladda om till ett nytt gym pass he he he he.. uppe på actic m min chompiiiiis A. tror bestämt vi skulle köra rygg? sicken förbränning heeela dagen jag fått! det gillar jag skarpt, -då jag tänkt att lägga träningen på hyllan ett tag under nov-dec.. tro det eller ej.. eventuellet ännu längre.. vi får se när tiden är kommen så att siga! men men.. det bådar gott!! ja nu ska jag fortsätta med mitt taggelitagg tagg! en kopp kaffe protein shake & ½ äpple så är jag fit for fight igen!


axlar.

just mumsat i mig en magnum caramel & nuts. kände av grupp-trycket då john joel & linn skulle ha en varsin daim strut.. så jäkla god den är. men den är på ynka 52 g..fast typ 175 kalorier (!!) tur jag stod på löp bandet imorse och brände ca 230 kalorier, phuueee!

det vart 22 minuter på löpbandet, 6 minuter rask gång och resten löpte jag på olika nivåer. från 9,5-13. det kändes i vaderna mn faktiskt, inte lika mycket som det gjorde igår. efter det vart det ett axel pass. 5 olika övningar varav 2 utav dom var i maskin. sen hojjade jag hem på en dusch.. för att sen åka med mamma john joel och linn till överskottsbolaget för diverse hygien produkter. nu ska jag snart ta och göra lite lunch, det ekar i kistan på mig.. bliiiir... äggröra. enkelt smidigt & gott.


"i took a walk around the world to night"

jag slog upp ögonen klockan 7, och planerade att vara på gymmet klockan 8. gick ut med hundarna och gav dom frukost, fixade iordning gröt till mig och fastnade lite vid datorn. läsandes i alla träningsbloggar.. sen råkade jag ta en linfrö smörgås.. med bregott och kalkon 3%.. vilket jag har väääldigt svårt att sluta äta haha. fyfan, grymt gott! jag älskar mackor!! det är verkligen min största last tror jag.. kan inte sluta äta. kan knappt inte hålla mig att öppna en påse bröd om jag har det hemma. därför jag egentligen inte brukar köpa hem det haha! jaajaa.. ska ta en macka till sen är det tänkt att jag ska hojja till gymmet. och få mig en dos endorfiner ;-) hoppas på en stark jäkel idag!

fick hörlurarna nedan på posten igår, as nöjd!


face to face.


jag har uppdaterat länk listan till höger.. en hel del som bytt blogg plaster osv.. och lagt till några "nya" namn, några styckna som jag har följt ett bra tag som är för jäkla grymma tränings bloggare! g-ryyyma prudar!!!

mätt & belåten sitter jag i soffan, framför idol som precis börjat. igår gick jag & la mig 20,30. bara för att jag kände att jag inte had så mycket uppe att göra, kände att jag hade städat nog i lägenheten, hade motionerat klart för dagen & hade kollat allt jag kunde kolla på nätet.. så jag gick och la mig & sov! jag skulle ju ändå upp kl 04,45.... haaa trodde jag! jag hade min iphone på ljudlöst.. det förklarar väl allt!? -det såklart jag försov mig. jag vaknade 7,30 (!!) så det vart en as snabb kissning för dogsen & jag klädde på mig, borstade tänderna samtidigt som jag satt på toan, skyndade till köket och till kylskåpet för att hämta min burk mini keso. tog på mig ytter kläderna och hojjade snabbare än blixten till jobbet! gahh! mmhmm, hur som helst så slutade jag 14, hojjade hem & rastade hundarna och gav dom en försenad lunch. sen virade jag om till tränings kläder & fyllde på med protein i flaskan & sedan tog jag hojjen upp till actic. det vart 10 minuter rask gång som uppvärmning. sen intervallade jag i 30 minuter så gott jag kunde mellan nivåerna 7,5-10. det gör fortfarande ont i vaderna/benhinnorna... när jag springer! jag fattar inte, jag har väl aldrig haft ont i dom förut..

cyklade hem med ett par värkande vader, tog en dusch och sedan gick jag och la mig i gayrosten 20 minuter. kilade till stan till ica och köpte ett paket ägg & hårfärg. så nu har jag färgat om håret. -vart myckt bättre! dagens käk vart 2 st äggtoast.. dille på toast? mjaaaa! gött som fäääään!

ett svettigt söndags pass.


har dammat & skurat hela lägenheten idag. så nu myser jag finfint hemma m lite tända ljus & en linfrö macka toast. as gott.

gym passet på city gym gick huur bra som helst. riktigt nöjd! körde 2 minuters intervaller på crosstrainern lägsta vs högsta nivån. där stod jag i 45 minuter vilket gav 520 brända kalorier. efter de körde jag 5 olika övningar mage. stretcha efter crosstrainern för ovanlighetens skull.. har blivit så sjukt stel. blir stel på en gång efter bara en promenad nu för tiden.. så måste komma ihåg o stretcha mera.. nu kollar jag på reprisen på ensam mamma.. om tre kvart blir det gustafsson 3 trappor el va det hette.... nu ska jag ta mig en till toast.....

 cepe tomaten som fanns på jobbet :-)

  



söndag - bad medicin is what i need.

enzo väckte mig klockan åtta imorse, en halv dl gröt + en linfrö macka & kaffe till frukost. sen hade det vart meningen att jag skulle åka upp och dra några längder i bassängen med en av mina vänner i det manliga könet men det vart aldrig av så jag gick en ca 4 kilometers runda med dogzen istället. svängde även förbi mamma och hämtade min laddare! nu sitter jag hemma och laddar inför ett gympass istället. mini keso m kanel + äpplen ligger i min mage. och nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och dunkar bon jovi! aktiv träning tidningen ligger uppslagen i soffan sen jag somnade i den igår kväll he he he.. läsa sig lite i den och sen dags att kila till gymmet.


lördagsmys.

uppdaterat söndag




jag glömde min laddare hos mamma tidigare idag och hatr dåligt batteri på mobilen.. -därav inga bilder. eller, min mobil försöker jag väl ha så passiv som möjligt just nu. allt för att spara på batteriet.

lördagen startade upp runt 8 tiden för mig imorse. skönt med sovmorgon! tycker dock det är lördagsmys att sitta & äta tidig lördagsfrukost till barnprogrammen på lediga lördagar & söndagar..
min frukost bestof utav gröt & två källarfranskor (tror de heter så?) as goda vita bröd.. men kalkon som pålägg + en kopp kaffe. efter frukosten satt jag vid datorn, och tagga till för ett gym pass med lite musik. väl uppe på gymmet försökte jag mig på löpbandet & löpningen. men det gick inge bra, fooortfarande ont i benhinnorna. så det vart rask gång i backe i 10 min. sen gick jag över till trapp maskinen på ett fett förbrännings program i 15 minuter.. gick sen dirkt på crosstrainern 5 minuter. gahh vad dåliga crosstrainer det är där uppe.... sen vart det 4 övningar mage varav en av dom var på pilates boll. vilket har blivit en av mina favorit mag övningar just nu. hojjade hem & tog en promenad med denice & båda hundarna i det otroligt fina höst vädret! riktigt riktigt nice väder idag alltså! då vill man inte sitta inne hemma. skönt med frisk luft också! efter promenaden gick vi hem till mig på mellis. runt 15 tiden gick jag hem till mamma. hela familjen samlad till en stark kyckling wok, as god! och jag tog iniativet till efter rätten. maräng swiss. as gott! mumsa säkert i mig halva. jag & barnen övade sen på lite sit-ups & armhävningar. vi spelade lite nintendo 64 också, -donkey kong. vilket jag är as grym på ;-) resten av kvällen har jag varit hemma, färgat håret & ätit lite lösgodis..

träffade på atlas idag med nya ägarn, innan jag kom hem till mamma. atlas heter numer "bert" haha as gulligt ju ;-) allt hade gått jätte bra, han verkar vara en social & trygg valp!







los mariscos.


just nu sitter jag och äter lösgodis.. fast jag inte är sugen på det och + att jag är protppmätt redan! trycker bit eftr bit, och kaninte sluta. snart sprängs jag..

atlas flyttade idag, han vart arboga bo han också. nu är det vi, vi den gamla familjen igen. jag stella & enzo. faktiskt ganska skönt, fast det kommer vara tomt nu i början. åkte hur som helst upp och tränade på actic med anna på em. löpbandet + rask gång 10 min. sen körde jag baksida lår rumpa & benpress. maxade på benpressen idag! var uppe på den vikten för ca ett år sen men körde bara ca 3 st då. idag gjorde jag 10 st! wooow! det måste ju tack vare allt godis jag äter på helgerna nu för tiden? skämtosido. det måste vara löpningen. kan inte hitta något bättre svar, det måste vara en fördl iallafall! bena låter man ju aldrig riktigt vila eftersom man alltid använder dom.. avslutade med ca 5 minuter trapp maskinen. känns på lite, tycker den känns & är lite svår. men det är väl ovana. ska försöka vänja mig vid den mer, den är bra!

nu i kväll har jag varit i 4 vänner goda sällskap! kräftor & räkor + tillbehör! alkohol fritt för min del. mycket trevligt har det varit, bilder kommer. trrro mig ;-)







tröttmössa.


torsdag, redan. (nästan fredag t.om!) dagarna & veckorna går så snabbt, känns som helg hela tiden. snabb spola liiite mer?! cirkus 2 veckor kvar snart!

kollar robinson utslagen i soffan. jobbat till 12,30. och så har jag tingat bort min sista valp. atlas är den enda av valparna som fortfarande är hemma. han flyttar dock imorgon, men han förblir arboga-bo. som auqila, som numer heter molly. heeehe. och amber, hon flytta till götborg. och heter numer ella. får se va atlas kommer att heta..

var upp till actic efter allt tidigare nämnt. kände mig återhämtad & "normal" i bena redan igår efter loppet.. men fick ont i benhinnorna när jag försökte mig på löpbandet tidigare ikväll. jag hade verkligen sett framemot att få ta ett hårt löp pass. men det vart knappa 10 minuter. gick över till crosstrainern efteråt, men dom maskinerna uppe på actic.. -suger enligt min mening. så där var jag bara ca 5 minuter. dock intensiva sådanna. jag gick sedan över för att kötta av lite kagge. nöjde mig med 2 övningar. -hängandes & bakvända crunches. ooooch efter deeee... sittande benspark. vilket jag maxade idag! wow va stark jag börjar bli där, haha. mer än vad jag själv väger, sätter jag på vikter. woooow!;-) vart lite abbductor & benpress efter. ett halvdant pass. men ett skönt sådant. tycker det är nice att ha några sådanna då & då med.. men åh, vad jag längtar till jag kan köra ett riktigt konditions pass!!!!


stressa långsamt.

dagen började med jobb fram till 12,30. sen åkte jag och anna upp till actic och tog ett styrke pass. det blev ett rygg pass för mig. ett hårt sådant. försöker lära mig att få till ett par snygga dips & chins.. och pull ups. dips är jag på gång att lära mig utan hjälp, pull ups kan jag göra 2 st av utan hjälp, men chins är ju så gott som omöjligt utan hjälp ännu, haha! det är nog det jag tycker är svårast hittils. men övning ger resultat och jag ska klara göra alla utan hjälp i sinom tid!

eko i kistan.


halloj! sitter och tittar på idol och hungrig. har vart hungrig heela em & kv! fast jag ätit..

imorse på gymmt vart det bröst & biceps pass. vart ett tungt & braa arm pass, fick fasen upp pump ganska snabbt, hehe hehe. bröst vart det där imot ett lite lättare pass. avslutade med sneda "vanliga" crunches. gick till marielle på en kopp kaffe runt 13 tiden, och efter den gick och handla lite på asplunds. jag fyllde på skafferiet med lite "fågel-mat" som min mamma så fint kallar det. lite produkter från risenta.. & jag hittade stora burkarna med mini keso i affärn idag! har inte hittat dom i kyldisken på hur länge som helst så vart fasen över lycklig när jag fick syn på dom och tog 3 styckna!

väl hemma, vart jag så sjukt sugen på att röra på mig mer, jag ville faaan ut! ut och springa, jag ville få hjärtat att pumpa massor, att flåsa som en kossa & få svetten att spruta som att det ser ut som man har dushat!! meeen, jag hade ju min värk i bena.... what to do?? jag smörjde in (hela) bena med voltaren, och på med löpar brallorna. och tog med mig dogsen på en öob runda (ca 4,5km). okej, det gick inte så fort som jag ville, och som jag brukar. men jag fick åtminstone röra på mig, och med, -utan värk! jag vart sugen på att få löpa ute, i spåret igen! kände av värken i baksida lår & vader i ner förs backar.. annars gick det fint! & nu känner jag att jag måste göra något åt hungern..



På väg till g-ömmet.. Om de går fort?! -na...

img_0251 (MMS)

På väg till g-ömmet.. Om de går fort?! -naa.. Det tar sin tid o gå för fan va de värker haha, är så jävla sugen på att gymma så vill inte vänta ut värken! Nu jäklar!;-)


let it rain.

jag sitter i soffan, och det är fortfarande mörkt i lägenhet bara för att det är dåligt väder ute. hör hut dt regnar.. dt gör nog både stella & enzo också för ingen av dom har gått upp från sina sängar.. jag fick just en tanke. jag tänkte att jag skulle vara generös mot kroppen och för en gångs skull dra ut på en morgon promenad före frukost. skönt och komma hem och motionerat & äta bra frukost liksom, pch att det regna skulle inte stoppa mig. finns inga dåliga väder? .... meeeeen sen kom jag ju på att jag har så ont i benen så det går inte haha, jaajaa. fan jag som ville. tränings värk i bak & fram sida lår + vader. skönt som fasen att värken ur knä skålarna iallafall gårr bort..

you can do it.

tog en rejäl sovmorgon imorse, vaknade runt 10-snoret. väl behövt! när jag skulle gå upp så hade jag dock helt glömt bort värken. j.a.g.k.o.m.k.n.a.p.p.t.U.P.P! goooosh vilken smärta & värk! (-men lätt värt det!) arrrghh, mamma komförbi med voltaren salva efter lunch och jag trodde inte det skulle hjälpa men kors i taket! efter några rörelser m smörja på varje knä skål så var det ju så gott som borta. jag kunde gå normalt igen, thank god!

jag & syster gick till affären och köpte oss en lite godis påse till kvällen. lagade även iordning en stark kyckling wok, lagom till idol tog vi fram godiset. och när den skålen var slut högg vi in på melonen vi hade köpt. längtar till imorgon, längtar till frukosten & jag längtar till gymmet! jag.vill.svettas. nu har jag 14 oktober som mitt nästa "mål" det är det datumet,den dagen & den tidpunkten jag längtar efter just nu så jag nästan dör, värre än en 4 åring på julafton. helt.sjukt! jag dör! jag dör jag dör jag dör! bahhhh, måste sluta tänka för ja... jag som sagt dör. känns som tiden går så saaakta, men vet ändå att tiden går så sjukt fort så ska inte tänka på de. så whips så kommer dagen stå där..

neheppps, nu har jag fyllt på kistan för sista gången för ikväll. ägg & tonfisk röra. nu ska jag ta igen lite skönhets sömn! seee yahhhhh


at home.

jag är hemma igen, och det känns för jäkla bra att ha sprungit klart mitt första lopp & gjort det på en skaplig tid!

jag mamma & denice åkte upp runt 11 tiden, och stannade i eskilstuna för en lunch, vart kyckling burgare för mig. vilket var as smarrigt! hur god som helst! ...väl uppe i sthlm mötte vi upp anna + familj i kungsträdgården. vi satt i solen där och tog det lugnt, laddade inför loppet & åt mellis. as nice! vi vinka sen av våra familjer och gick på egen hand och kollade runt bland alla stånd.. och gick sedan upp till våran start grupp. 16,30 bar det av, vi höll oss bakom 2,15 fart hållarna. men efter ca 3-4 kilometer sprang vi om dem och det kändes as bra, vi hade hur lugnt tempo som helst. kunde prata med varandra lugnt och sansat. vid cirkus 7-13 km kom vi ifatt 2,00 fart-hållarna. helt sjukt tyckte vi, för vi hade vårt lugna prat tempo fortfarande.. efter ännu några kilometer kom vi ifatt start gruppens fart hållare på 2,15 som startade före oss. och det fick vi ju bara ännu mer energi utav. vi ville springa tillsammans, -vilket vi gjorde också! heela loppet. alla 21 kilometrar! jag måste ha varit hög på socker, vet inte om man kan vara det?! jag hade hur som helst hur myckt energi som helst, allvarligt talat så fick jag aldrig riktigt upp flåset. vilket kändes bra.. på ett sätt. men ändå så väääldigt konstigt! jag vet inte, skumt iallafall haha! jag tror jag var inne i mål ca 2,08. och det är jag fan nöjd över. efter att inte ha tränat som jag skulle, rökt & festat hitt som datt under sommaren och lagt löpningen på hyllan liksom.. tänker bara på hur fin tid vi hade kunnat fått om vi hade löp-tränat hela sommaren också?! nästa år då jäklar!! ;-)

nu sitter hag hemma och har riktigt ont i knäna alltså, efter vår lilla fika påse vi fick efter loppet och en shake protin så har jag stått mig mätt, & nästan lite illamående. så börjar jag nu bli lite hungrig.. jag undrar hur många kalorier vi bränna under loppet? heheh.. nu ska jag ta mig en smörgås och sedan bara vila i soffan!

// nöööjd sluuut tjej


Lunch i bilen! Updaaaate, as god! Stoooock...

Lunch i bilen! Updaaaate, as god! Stoooockhoooolm here we come!! Faaast, det är bara en av de gånger jag ska till Stockholm inom den närmsta tiden. Ska ju dit faktiskt en hel del.. He he he heeh.. jag suger på den karamellen ett tag till ;-)


SMS-inlägg

img_8302 (MMS)


Stockholm halv marathon 2011!!

Aaaahh nu är jag tok laddad!!!

min lapp till emil så han vet vad som ska göras ;-) ritat en bild av mig själv när jag springer in i målet! ;-)


Laddad.

nu har jag laddat en brak frulle, och jag är laddad från tårna och uppåt! nu ska det väl inte kunna gå fel!! åker upp till sthlm med mamma och nisse. jag har packat ordning mellis & lite smått och gott till bilresan. tror bestämt vi köper lunch under bilresan eller när vi kommit fram? vet inte riktigt än när vi ska åka, men hur som helst så gör jag inte ordning något lunch låda. fint väder ska det bli idag, hääärliga höst dag!


fredags pirr.

i måndags var jag på actic + citygym och löpte 40 minuter + 30 min crosstrainer
i tisdags var jag på actic + city gym och löpte 35 minuter + 30 min crosstrainr & styrka bröst (fick ont i mina knän)
i onsdags, citygym 30 minuter intervall på crosstrainer + styrka axlar
i torsdags, försökte jag mig på löpbandet, men hade för ont i både knäen och benhinnorna, så ville inte riskera mer ont. vart 6 minuter konditions rodd + 6 minuter cykling + 6 minuter crosstrainer på citygym sen styrka rygg.

idag fredag, ingen träning. och har lagat liiiite mer fredags lyx käk mot min pasta resten av veckan.. egen gjord potatis klyftor m grillad lax & frisée & maches sallat. (inte den godaste sallaten, men man tager vad man haver.) + en sås på kvarg & sweet chili sås. 

jag har försökt druckit så mycket vatten som jag kunnat. & jag har ätit mer pasta den här veckan, som jag inte äns gjort på 1½ år! jag hoppas på allt i världen att jag hamnar under 3 timmar! fuck, hade en önskan att hamna under 2 timmar. men jag har verkligen inte skött min löpning den här sommaren, som jag skulle ha gjort! men det är lätt att vara efter klok! jag är så jäkla nervös inför imorgon! det är helt sjukt! 16.30 imorgon eftermiddag startar halv marathon för mig & anna i stockholm. jag har fortfarand inte riktigt bestämt mig för vilka kläder jag ska springa i , eller vad jag ska äta för lunch eller mellis heller. jag gillar att ha saker och ting planerat. men har inte bestämt nånting för imorgon alltså. det blir som det blir.

nu ska jag fortsätta dricka vatten och äta lite nötter/godis/kiwi & banan! -bra uppladdning its th shiet!;-)




Mat-muffins.

gjorde mat muffins här omdagen och dom vart as smarriga!
för 2 normal stora muffins:

  • 1 äggvita
  • 1 msk mini keso
  • 1 msk kruskakli
  • ½ dl vetmjöl (valfritt mjöl, jag tog vad jag had hemma)
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 skivor kalkon 3%

jag blandade allt i en bunke och fördelade i 2 muffins formar. lät dom stå mitten i ugnen ca 25 minuter till dom fått lit färg på 200 grader. nooomnomnom



tuttar tuttar tuttar över allt!

efter middags passet med marre på city gym, vart 30 minuter intervalls pass på crosstrainern & sedan ett bröst pass. vi avlsutade det med bänkpress, vi brukar vanligtvis börja med det. och det skulle vi ha gjort idag med. man var ganska slut när man skulle köra det som sist.. jacken kom förbi när vi lagom var klara så slapp ju gå hem, hehehe. hem och åt pasta och kassler (tredje gången på 2 dagar) och sedan vart det en kvälls & stads promenad med mikaela. stannade på ICA på vägen hem & köpte bla bananr & kanel..

Emil kom förbi runt halv åtta tiden. vi hade ett litet "eventullt-hejdå-fika" till atlas. denice kom över lite snare på en kopp the och en smörgås till halva idol.. oooch nu, ligger jag i soffan och dricker natt protein - chooklad. som jag ibland gör chokladpudding på. men ikväll vart det "pucko" ;-) snart blir det bingen, måste vila mina ben. det värker i mina knän...



pasta?

hungrrrrig! har ätit en portion pasta & kassler. (igen) vet inte hur jag ska komprimera en pasta rätt?? haha. är hur som helst fortfarand hungrig. åt mig mätt, men efter ca 20 min kom hungrn igen :-) hur myckt pasta ska/kan man äta egentligen?!

imorse vart det en frukost på 50/50 a-fil & 0,01% kvarg. med egen gjord müsli m bla goji & solrosfrön. efter dryga timmen åkte jag och anna upp till actic och spran på löpis. 10 min gång upprävmingen och sedan 30 minuter löp intrvaller. lite stretching på det så var vi klara. håller på och tvättar så ska strax springa ner & ut i blås vädret!! blir till att ta en power nap efter tvätten så jag är laddad på nytt till ett gym pass m marielle i m.


kondition & uthållighet.

var inte nå hungrig imorse när jag vaknade så det vart en kopp kaffe & en special lingon grova med kalkon. 2-3 koppar kaffe till senare cyklade jag upp till actic och löpte 55 minuter. varav 5 minuter upp värmning & 10 minuter nedvarvning. as skönt! avslutade passet med 3 st olika magövningar med 3 set på varje - hängande crunches,omvända crunches & sidböj m viktskiva. cyklade hem och åt lunch, pasta & kassler. pasta, hela veckan ska jag pasta ladda. har bott i min lägenhet nu ungefär 1 år. och jag har inte kokat pasta en endaste gång, till idag. åch ska göra det heela veckan. hehe he. på lördag smäller det! äntligen kommer jag & anna stå på startlinjen, och tillslut också ha gjort vårt, - i halv marathon sthlm. shit! n-e-r-v-ö-s!! haha är i såå jäkla dålig form!! har haft sån jäkla prestations ångest och har inte och kan fortfarande inte ta mig ut i spåret.. har små sprungit på löp bandet i ca 2 veckor. idag var det längsta jag löpt på väääldigt länge,  mmm, hur ska detta gå?!

pasta, det smakar inget speciellt? så fattar verkligen inte varför folk har så svårt tycke att göra sig av med det i sin vardags mat?

runt 17 tiden mötte jag upp marielle och vi gick till city gym och tog ett crosstrainer intervalls pass på 30 minuter. och idag när jag klev in på gymmet så fick jag någon bra känsla, kan inte förklara det men det var en härlig känsla helt enkelt. något gjorde så jag kände mig.. typ "hemma känsla" och något som rusa genom kroppen som när man är ny kär? haha nej jag kan verkligen inte förklara men något jätte bra var det!

nu på kvälls kvisten har jag bjudit över denice på en kopp kaffe, och ätit gröt som kvälls mål -

¤ dinkelgryn
¤ bovete flingor
¤ liiite havregryn
¤ psyfylliumfrön
¤ linfrön
¤ hallon och mango (+ liiite jordgubbsprotein)
¤ mini keso



söndagskväller.

har jobbat hela helgen, vilket i sin tur sa; ingen träning. så 2 dagar vila. delad tur igår på jobbet.. tiden hemma spenderade jag med hundarna, vilade 40 minuter, rensade tratt kantareller, gula kantareller & några tagg svampar.. plockade undan lite stök. mamma skjutsade mig tillbaka till jobbet runt 16. till kvälls fikat åt vi personalen tacos, myspys! & gottgott! alltid roligare att mysa till det lite när det är helg, att göra skillnad på vardag & på just helg. sen att man alltid äter för mycket är ju en annan femma, den sista portionen ska man aldrig ta. man mår ju bara dåligt utav det, he he he.

till kvällen vart det lite glass & lite myspys hemma också om jag säger så.........


tjock-fest!

jobbade till 16 idag, mamma kom och hämtade mig så min cykel står kvar på jobbet. blir till att gå till jobbet imorgon. tänkte eventuellt ta tillfället i akt och ta en löp tur, till.. jobbet. kankse? vi får se hur pigg jag är imorgon & hur viljan står sig.. både denice & emil har vart till mig idag medans jag jobbat. umgåtts med hundarna..  j

mikaela kom över runt 18-tiden. jag hade varma höst solen låg på, på balkongen. och det var så pass varmt så vi satt ute och åt. vi åt räkor på toast'ad bröd. istället för i en rost, så i en toast. josse kom över lagom till vi hade ätit klart & vi hjälptes åt med att skriva ceeve! och så har vi ätit gb päronsplitt/piggelin smak på glass, as god! och popcorn, och cola.. min mage är så svullen & full just nu!! dom har lämnat mig och jag sitter med en halv tom popcorn skål, ett tomt cola glas, och funderar på att ännu en gång fylla upp cola glaset.. medans ändå fångarna på fortet rullar på teven?

fredags frukost.

06.20 vaknade jag, och tog upp mina små valp bebisar i sängen för lite mys. dom blir så himla glada när vi vart ifrån varandra heela långa netten, heheh. aww va de pussas & myser på mornarna! &.. busiga..

dagens frukost vart 50/50 a-fil och lätt kvarg, toppat med kanel, halv tinade blåbär & pauluns müsli - blåbär & vanilj. (utan tillsatser & socker). kvarg mixen ligger redan i magen, och ska snart hugga in på en lingon grova special m kalkon & en kopp kaffe.

igår kväll innan kvälls passet tog jag två kapslar för uthållighet & 1 supercap extreme. klockan kan ha vart runt 19,40 tiden.. jag tänkte inte så mycket mer på de.. men när jag väl skulle sova, kunde jag det?! klart jag inte kunde.. låg hur pigg som helst ett bra tag...




torsdag


efter frukosten imorse cyklade jag upp till actic och körde ett konditions pass. löpte intervaller på 10, 11, 12 & 13 i 30 minuter. avslutade med 2 övningar mage. tog en promenad med hundarna när jag kom hem, och tonfisk biffar fick stå som lunch. strax efter 12 åkte jag till jobbet med valparna  visade upp för hela personal styrkan! uppskattat, för dom är ju sååå söta!! jag & mikaela åkte & torsdags handlade i vanlig ordning efter det.

jag bjöd över nisse på lite kvälls käk, kassler, stekt ägg vita + vitkåls sallad. hur gott som helst, och hur simpelt som helst! efter måltiden vart jag så jäkla gym sugen.. så cyklade upp till actic igen för ett till 30 minuters pass på löpbandet. när jag kom hem så åt vi lite frukt & ko0llade klart på robinson. torsdags mys.


morgonbus & morgonmys

vaknade 06,30 imorse. tog upp mina små bebisar i sängen och myste lite innan jag gick upp.. gav alla 5 dogs mat.. gick ut. och sedan till min älskade gröt! dagens gröt vart en :

¤ dinkel gryn
¤ bovete flingor
¤ havregryn
¤ blåbär &  hallon
¤ jordgubbsprotein

as gott! hade ca 30 g protein i gröten. och fyller upp ett halv-deciliters mått som vanligt med alla gryn.






igår förstod jag på riktigt att valparna ska flytta ifrån mig.. usch va sorgligt. jag kände hur tårarna höll på att komma. jag kommer ju bli jätte ledsen, mina små valpar!! atlas - huuuur gullig som helst, älskar att pussas & mysa. han kan busa & va knäpp också men största sidan är nog hans puss-sida. amber - den valpen som har mest mod, är framfusig. snäll & är typ "stora syster" till dom andra valparna. det är hon som busar med "pappa enzo". hon ligger för övrigt i min famn o sover nu.:) aw... och så har vi lilla auqila - den minsta i kullen, mest busig tror jag också, hon kan vara lite kaxig men sen kan hon vända snabbt och bli lite rädd. hon har också sin jätte härliga mys-sida.. possinosspossposss.. böhööö, tråkigt att dom ska lämna mig!




tonfiskbiffar


precis, igår gjorde jag tonfiskbiffar! och jäklar i gatan vad gott det var.. kommer jag definitivt göra fler gånger. och enkelt, och nyttigt.. billigt. inget dåligt, plus att man inte behöver ha nån sås till för biffarna blir så saftiga ändå!

¤ 1 tonfisk i vatten burk
¤ ½ gul lök
¤ 1 helt ägg + 1 äggvita
¤ lite kruskakli

det går att göra biffarna utan kruskakli också.. jag åt biffarna till en vitkåls sallad & stekta kantareller. nomnoomnomm!! det vart 6 st biffar av en burk.


go & gla


sitter och tar mig en kopp kaffe, och en bit kexchoklad! gymmet imorse, gick fint! löpte på bandet 20 minuter på nivå 11. sen gick jag in i lilla rummet och körde 5 övningar axlar...

en nyttigare variant på falukorv i ugn. hehehe.. jag skämdes ihjäl när jag la upp falukorven på bandet till kassörskan, jag, köper inte sånt. haha, löjligt att jag kände så.. men kan inte komma ifrån det. ville knappt lägga det i min korg! hahahh... men weell... så gjorde jag ju iallafall det..

ugnsfalukorv med mos.. skårade korven & la den i formen. hackade lök, tomat och blomkål & la i. tog en tacosås burk och hällde över blandat m en burk mini keso & en skvätt vatten. en klick kesella & en klick senap. och potatismoset gjorde jag bara av att mosa potatisen med en skvätt osockrad sojamjölk & psufyllium frön.


Kantareller & lingon.


För nån dag sen var jag & mikaela ute i skogen och plockade kantareller & lingon! nomnomnommmm





I love gröt!


Jag har kommit in i rutinen att vakna av mig själv runt 6-7 snoret om mornarna igen. vilket känns så himla skönt, är så mycket piggare hela dagen!! frukost imorse,

¤ bovete flingor
¤ dinkel gryn
¤ havre gryn
¤ linfrön
¤ psufylliumfrön

toppade gröten med goji bär & osockrad sojamjölk. goji bär är fan aas bra bär! GOJIBÄR IS THA SHIIT ;)

~ 6 ggr mer betakaroten än i morötter
~ bästa medicinen för ögonen
~ det enda livmedlet hittils som stimulerar produktionen av mänskligt tillväxthormon
~ komplett proetin källa
~ innehåller 18 aminosyror
~ rikligt med vitaminer, a-vitamin, b1. b2 & b6 vitamin, c-vitamin samt e-vitamin
~ viktiga fettsyror beta-sitosterol som anses sänka koesterolhalten & motverka prostata förstoring.
~ mkr hög andel antioxidanter, 100 ggr mer än blåbär, som räknar som en mycket bra källa till antioxidanter.





gympasset igår förmiddag, gick kalas bra! löpte 15 minuter på 3 olika nivår. starta på 10, sedan 11 & sist 12. 5 minuter på varje nivå. sen körde jag 6 olika övningar rygg. fick nig med hela ryggen tror jag, och igår kändes det riktigt bra i ryggen! och kunde maxa på många utav övningarna, var as kul! på em gick jag & mikaela ö&b rundan i rask takt.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe, mysa med alla hundar & sedan blir det att hojja upp till actic i regnet!



back on track.

imorse vaknade jag riiiktigt utvilad runt 8 snoret, var riktigt skönt att vakna på det viset. och utan stress & utan "måste" göra-saker. var till och med sugen på träning! jag & josse åkte upp till actic och körde ett pass.. vart biceps, triceps, axlar & mage.  "ett riktigt söndags pass". just nu sitter jag i soffan med en påse natur godis hehehe..


protein scones.


jag gjorde 4 kakor protein scones nu på kvällskvisten & fikade med ett glas the! dom vart riktigt goda!
jag gjorde enligt följande..  blandade i skål 1;

¤1 helt ägg
¤ 150 g mini keso
¤ 100 g A-fil

I skål 2 blandade jag;

¤ ½ dl med blandade gryn, jag använde mig utav; dinkel gryn, havregryn & bovete flingor.
¤ 2 dl mjöl, valfri sort. jag använde mig utav 1 dl soja mjöl & 1 dl kruskakli
¤ 2 tsk bakpulver (och så ska man ha ½ dl bake-pro, men det hade jag  inte hemma, går bra utan men protein halten sänks lite.)

efter att ha blandat skålarna var för sig blandade jag ihop dom och la sedan ut fyra plättar på en plåt & toppade med solros frön. Dom fick sen stå i ugnen ca 15 minuter på 250 grader.


20x2

vaknade halv åtta imorse alldeles utvilad & kände mig pigg. men tröttheten hann ikapp mig lagom till lunch tiden och jag sov en stund i soffan med atlas & amber i famnen. var fortfarande lika trött & dåsig. & har fortfarande ingen fantasi eller motivation, inspiration av att laga ihop någon maträtt. så den här dagen har också bara betsått utav mackor..  efter 4 mini baugetter mellan lunch/middag.. så tog jag mig själv i kragen och försökte göra nånting bra utav dagen, det är linte likt mig att bara sitta inne äta fett och sova.. (något fel måste de va) så jag tog med mig hundarna ut till gräsplan vid gäddgårds skolan och dom fick springa lite lösa, vi gick sen halva öob rundan, tog en kaffe hemma.. och nån stans hitta jag glädjen och energin av att ut o röra på mig mer.. så efter kaffet så tog jag med mig enzo på en till liten, runda. skönt att ha uträttat nånting idag(!!) 
rökeriet går bra inte rökt nånting sen onsdags. ger jag mig fan på något så fixar jag det! ;-) heehheh.. finns inget annat!!  jag åt huuur mycket godis som helt hela torsdagen & hela fredagen och att inte tala om fredags kvällen!!! men jag visste, jag visste att det skulle bli så. och jag tillät det. hellre lägga på sig något hekto som jag sen kan träna bort än att röka!! kvällsmat 2 st fullkorns toast m en hel burk tonfisk & några skivor lök + en vitkåls sallad. + ett glas iskallt vatten. för övrigt; lösgodis ;-)


17 septemper är det dags för halv maran! 14 oktober är mitt livs  drömdag!!! 2 saker som just nu står vääldigt nära hjärtat och bara längtar till dom 2 dagarna just nu!!

pip, gnäll & skäll.

fy bövelen vad vad valparna är morgon pigga! det har kommit fram mer o mer fär varje dag som gått. - att dom blir mer busiga speciellt påmornarna tycker jag. nu lever dom sjö rövare! såg nyss min dörr matta åka förbi in till sovrummet? haha, sööötisar! & idag var dom hungriga som vargar efter uppblött foder. alltid roligare & ge det när dom e sugna på det. piiiiiip.

vaknade as pigg jag med idag, för en gångs skull! har varit så jäkla trött hela veckan.. men idag känner jag mig riktigt utvilad. vaknade as hungrig, sitter och knaprar på min andra hårda vecka. vill inte 'ta någon större frukost nu för jag ska ta med davon gröt till jobb-frukosten.  har pauluns super juice hemma, typ röda vinbär/granat äpple. sjukt god!! nehe jag ska ta & plocka lite här hemma, och valp mysa lite..



RSS 2.0