Uppladdning för gymmet, det doftar sushi ;-)

img_6906 (MMS)

Uppladdning för gymmet, det doftar sushi ;-)


Hejsan hoppsan! Gick upp halv åtta imorse,...

img_2967 (MMS)

Hejsan hoppsan! Gick upp halv åtta imorse, rasta hundarna, åt frukost.. Och sen gick jag och la mig i sängen igen och sov enda fram till 10-snoret! Trött chey! Nu Sitter jag på tåget mot västeråås! Jag ska följa med Ingla till hennes gym och kika, ska bli as kul! & Kan inte sluta tjata om vilket jäkla skönt väder vi har! Precis som alla andra tjatar om.. Bare o njute!!


Lööpning.

Frukost idag vart Äppel & kanel Davon.  Har nog inte ätit det sen i somras tror jag! Ska försöka kommaihåg att göra det lite oftare.. Sitter nu och dricker en kopp kaffe, "efter tio"rullar på teven.. imorse - 35minuter löpning på gymmet + några övningar specifikt för rumpan var passet. Brände på bra i skinkorna! Jag ska ta och rasta dogsen nu och sedan göramig iordningför jobb! Ciaoooo

Nu äre igååång!!

img_7805 (MMS)

Nu äre igååång!!


Underbaravårväderifebuari!


På gymmet imorse vaaart det 30 min löpning på bandet,10intensiva minutrar på hojjen, och avslutningsvisnågra övningar för biccarna. Skoent pass! Svettigt pass! Imorgon hoppar jag på ett nytt upplägg..  Lunch idag, tacoooos! EFterätt, semla! Heehehe. SÅ smarrigt! Nu håller jagpå att "vår-städar" här hemma, över allt. I minsta lilla vrå kommer trasan fram i.. så himlan skönt med ett nystädat hem! I vardagsrummet står fortfarande min omonterade sängram... i lådor. Jag hoppas mannen som ska skruva upp den kommer idag.. han ligger troligtvis bakfull hela dagen OCH kvällen.. Snurrar upp den själv om inte annat om det inte blir av ikväll, och där med basta! Då får det sluta hur det vill, så jäkla drygt att ha det stå som det gör nu.. Näeee nu ska ja slurpa i mig de sista kaffet sen fortsätta med städningen! Hejpa

Lax + avokado = mmm!

I väntan på Gladiatorerna fyller jag magen med denna älskade kombo, 1 del kvarg & 2 delar mini keso & ett stooort berg m färska jordgubbar! Mmmmmm!!

Jag har i princip varit hungrig hela dagen efter löppasst imorse! Efter frullen vart det 50 min pw med fröken Lundin. Och till middag vart det detta läckerhet, lax + avokado = kärlek. Fan vilken god kombo dt är!! Skalade sesam fröns panerad lax, stekta kantareller, oliver, blandad blad sallad, kvarg & sweet chilli sås, gurka & en ½ avokado + en kantarell macka.


Lurrrdag..


Sitter ochväntar på att mina ägg ska koka klart! Är vrål hungrug på frukost nu efter ett löp pass på gymmet, 30 minuter på löpbandet & 10 intensiva min intervaller på cykeln fick avsluta passet.. Idag var det jobbigt! Fan va de sved i benenpå cykeln.. mjölksyra som jag vet inte vad i dom tunga minut intervallerna.. hyhaaan!! Nu ska det smaka såå gott med en hård linfrö macka m ägg & avokado på..

Jobbar på absen, länge Sen nu! Snaaaart så...

img_6275 (MMS)

Jobbar på absen, länge Sen nu! Snaaaart så!!!!


Rögg kött


Haha såjävla ful bild!

Gooomöörrrning! Har precisgjort i ordning en skål m havregryns gröt + mini keso, banan, kanel & en skvätt minimiiiilk. Har kommit hem från ett ryggpass, sooom gick sådär. Kändes sombrakontakt ibland och iblandknappt nå.. meeen ett okej pass ändå. Behövs väl sånna pass också ibland, i guess. Marre joina mig i gymmet idagens. Ska ta och käka min andra frulle nu alltså,  och sedan blir det nog en pw på soffan, promenad.. och ett löppass på gymmet... sen är det time för jobb ikväll!

Middag - lax, sojabönor, broccoli, gröna ä...

img_5252 (MMS)

Middag - lax, sojabönor, broccoli, gröna ärtor, kamut vete + avokado & kvarg röra. Muuums! Imorse när jag gick från gymmet var benen alldeles stumma.. Hård intensiv cyklande i 30minuter för sen några övningar ben.. Och det gick så jäkla bra i benpressen!  .  Jag har bakat semlor idag med! fyfaaan så gott det är!! Har inte gillat semlor förrän typ förra året.. Men nu älskar jag det! åt 1 & en halv;-)


Måndag


Middag idag vart ensallad från icas salladsbar. Har vart till Västerås, Erikslund idag.Köpte migmassa smått och gott, BEHÖVLIGT! Vart en sängstomme också! As nice, den har 2 stora lådor under sängen på varje sida också, och det behlver jag veeerkligen! Vart lite kläd-shopping också, lite tränings kläder & lite stickade kofter, tröjor/t-shirts &  underkläder. Thaaanks momiie! Grymmmt nice med lite nytt! Ska ladda för en långprom nu, keeeepin' toooouch  ciaooooo

Just nu

img_6523 (MMS)

Just nu


Booom Booom




Läser nya Runners tidningen, tänker på sthlm mara &halv mara..åh! Sitter och små surfar lite blandshoppingsidor också, hittat lite träningskläder & snyggabikinis somjag ska unna mig nu när jag inte röker!

Happy Friday.



Sitter mätt och belåten hemma efter ett pass på gymmet, och en promenad med hundarna. Vart ett bicepspass imorse, ett snabbt ich intensivt. Och sen tog jag hundarna ut på en skön lång promenad i vintersolen! Så fantastiskt skönt väder!! Jag ska taen dusch nu, och sen ska jag nog ta enpw heehe;-)


TUTTAR är nyttigt för hälsan!

hahahahh OPPAHHH klicka på -->  TUTTARNA!
pattar pattar pattar överallt, mer pattar åt folket!

och bilden är tillför dig jannice.. somjag har övat!!!!


Just nu

img_3941 (MMS)

Just nu


I've been waitin' on this my whole life, these dreams be wakin' me up at night.You sat I think I'm never wrong, You know what, maybe you're right, aight?


Life’s a bitch cause if it was a slut, it would be easy!

Passet med fröken gick bra! Vi stod på löpet först, 30 min. Varav 20 var löpning. Därefter vart det ett pass för trissarna och maggen! Vi torsdagshandlade som sagt efter, mycket skönt att ha allt hem handlat till helgen. Men jag ska inte vara hemma så mycket i helgenså vart ingen direkt stor handling av mig,heehe. Tror på fan att jag haft hög förbränning idag.. har varit hungrig princip helatiden.. gick tilloch med hungrig från fiket ikväll. Haha, vartkäk på en gång närjag kom hem, igen;) Nu är det biggest loser sverige!!Missa inte! Det blir en skål keso till det!

Torsdagsledig


Jag har just vaknat efter ett pass i powernaaap! Uh så skönt! Var på gymmet imorse och körde kondition före frullen..Nu ska jag försöka vakna med enkopp kaffe & en orange speedball sen blir det ett gympass m fröken  lundin & vår vanliga tradition torsdags-handling!tjipptjipp

En tant på jobbet sa igår; "Jag tror nog att Chris måste vara kär!? Hon ser så ut, hon ser så lycklig och glad ut! -Så, visst finns det någon du håller kär?"

Hur mycket snö ska det komma egentligen?

Gäässsp på gäsp på gäsp på gäsp.. ah ni fattar? SÅ trött hela tiden!

Idag fylller Stella mah dog år! 4 barre! Firar vi medlite extra vänlighet och med godis! Mot & till Stella alltså ;-) Och Enzo ocksåsåklart,,, orättvist annars!

Har varit på gymmet och piskat ryggen lite, heeehe. Så jäkla roligt att köra rygg alltså, man får med armarnapå vissa övningar så även dom lyfter sig fram lite i speglen, hehehehe;-) Konstigt att man själv kan känna sig som en biff när man i själva verket inte är stor för femöre haha! I mina ögon ärjagiaflitestor ;-)

Varm tonfisk sallad + cross pass

img_3641 (MMS)

Varm tonfisk sallad + cross pass Tog en välbehövlig sovmorgon imorse, då jag inte fick sova mycket inatt pga kapslarna.. nice att dom funkar men jäkligt irreterande att natten blir förstörd! 40minuter cross pass + lätt axlar var dagens pass på gymmet. Till lunch/middag vart det en varm tonfisk sallad m bla ägg & ett gäng olika gröna salladsblad. Uhhh har jobbat kvällen.. och just nu sitter jag ochsmå gottar mig med lite alla hjärtansdag choklad, ur askensom jag fick av någon.... :-)))


-1400 kalorier

Sitter upp krupen i soffan med bästamjukis kläderna & nyduschad. Är alldeles slut i kroppen, så himlaskönt i soffan nu! Det vart ett 60 minuters pass på löpbandet för en stund sen. Varav 50 minuter innebar löpning. Så jäkla nice!! Vart ett gäng övningar mage också.. Var smockat med folk ikväll på citygym. Som är mitt kärasta gym just nu, fuck actic helt enkelt! eeeheheh, sska väl så småning om säga upp det, men så tråkigt att inte kunna träna med resten av tjejorna.. hmmmf! Vi får se vi får se...

Ska snart ta mig ett kvällskäk, en väl behövd äggsmörgås m kvarg smoothie! Jag blir kvar i soffan heeela kvällen! KÖTT KÖTT!


Avokados & nötter.

Det gick SÅ bra imorse, passet före jobbet. 1 timmes crosstrainer, 800 kalorier fattigare! Och det var så härligt att vara så galet pigg på jobbet och möta mina trötta jobbar kompisars ansikten ;-)HEHE. Slutade jobbet 12.30. Nu sitter jag hemma och håller på att tvättar, har ätit 12 mandlar & en avokado på finncrisp till mellis. Bra med fett & energi då jag ska till gymmet igen ikväll. Det blir ett löp pass! Lyyyycka!

Börjar ny vecka med ett crosstrainer pass ...

img_9840 (MMS)

Börjar ny vecka med ett crosstrainer pass före jobbet! Frukosten slinker ner på vägen.. Hey ho lets go!!


Wooooow, lyckligare brud får man fan leta ...

img_5028 (MMS)

Wooooow, lyckligare brud får man fan leta efter just nu!!! 1h på löpbandet, med 45 minuter löpning !!!8,5kilometer vart mittförsta pass!! Åh så jäääkla skööönt!! Fick backflash från halvmaran m Anna i somras!   Tusentals löpare i en tunnel, och de enda man hörde var folks fotsteg. Klick klick klick...  SÅ jävla härligt!! Eller mot slutet, sista 3 km.. Tagga jag och skrek på Anna att det inte var långt kvar för hon fick ont i benet, och hon var så jävla stark.. Och lyckan av att komma i mål.. Obeskrivligt!!!!


Torsdagstrött.


Trött, mitt huvud & ögon känns såå tunga efter morgonens gympass! Sitter nu och trycker lite mellanmellis.. mini keso, solroskärnor & oskalade sesam frön+en the kaka m kalkon.

Triceps + 30 min crosstrainer. Öste på som ett as på crossen och fick endel blickar på mig. De måste trott jag varhögpå nå.. Jag orkar inte skriva.Måste ta mig ensnabb pn innan jobbet..pz!

onssssdag


Dagens pass på gymmet bestod av uppvärmining på roddmaskinen 10minuter tung & intensivt. SÅ jäkla jobbigt om ni frågar mig. Körde sen igenom heeela ryggen. Varenda liten muskel del kan jag lova att  jag fått med. SÅ NICE! Kött pass idag också, känns bra! Hå¨ller på att lagar lax wok nu. Broccoli, haricort verts, vanlig & gul morot, vatten kastanjer, gröna ärtor, rödlök & oskalade sesamfrön + 1 äggvita med i woken, och sweet chilisås & kvarg, Ska nog bli mumsfilibabbaaaaa!

Benpress fest!


När blir motions cykeln en spinning cykel? & vice versa? Hade jag ett motionpass på cykeln imorse eller hade jag ett spinning pass? Hmmmm.

Cyklade drygt en mil, på nivå 1, 5, 7 & 9.. uhh ett  riktigt mördar pass. Sen körde jag igenom hela bena. Körde de flesta övningarna, nya som gamla. Så kan enkelt säga att jag fick med varenda liten muskel. Dom skaka när jag gick ner för trappan tillomklädnings rummet! Och herre jävla gud vad det kändes fyfaan, säger jag!Guuuuutttmos!! Heheeeeh

Har precis kommit upp frångrannen, vart bjuden på lunch. Guttgutt. Och ska jag städa & plocka undan litte här hemma snaaart...


Sitter på cykeln på gymmet! Här ska de sve...

img_0875 (MMS)

Sitter på cykeln på gymmet! Här ska de svettas! Efter cykel passet blir de att mörda bena ytterligare med några ben övningar!! Nu jäklar;-)


Frukost på jobbet, mini keso + kvarg.. Osk...

img_7132 (MMS)

Frukost på jobbet, mini keso + kvarg.. Oskalade sesam frön, linfrön, solros kärnor & pauluns dinkel flingor. Laddad till tusen, och rökfri är jag sen några dagar tillbaka! Kan och ska unna mig ett o annat tränings plagg.....


Rygg Fredag.


Uhh jag är så sjukt trött! Klockan ringde 7 imorse, var på gymmet 8. Och tränade hela ryggen idag. Så jäkla kul att träna rygg! Avslutade passet med 10 minuter gång i lutning på nivå 5,5, med hastigheten 6,5. -Bara för att. Ville inte köra något större  konditions/förbränningspass efteråt, så tyckte att det passade bra att avsluta det hela på.

Nu har jag ätit frukost, och powernap'at. Uhhh, jag är så jäkla trött alltså. Ögonen vill slå igen hela tiden, sitter och typ håller på och somnar hela tiden nu när jag skriver också. Vet inte varflr det är så.. Har sovit hela natten och var någerlunda pigg imorse, har ätit mat. Och kolhydrater... bjääbbb. Kommer väl igång snart,,


Torsdaaag

Går kvällen var as nice! Och gott käk var det med! Dans, spel & skratt var det gott om igår! Jag drack bara 3 st flirt cider, så jag höll inte takterna lika bra som de andra ;-) Men jag hade trevligt ändå!

Dagens gym pass är avklarat. Biccar, mage & satans jobbiga 30 minuter på crossen. Det var såå jobbigt att stå där på crosstrainern idag för psyket. Tänkte hela tiden att det räckte, att jag hade vart duktig ändå, och kom med dåliga ursäkter till mig själv att det blev så sent igår, och blabla.. men jag härda ut alla minuterna ändå, så nöjd! Det gick lite segare men jag gjorde klart, nådde målet.

Ska snart ta en prom med hundarna hade jag tänkt, släppa dpm fria så de får springa av sig & busa i snön. Till lunch blir det en tonfisk, ägg & avokado sallad m kvarg sås! mmmm

Salladsbar@Ica stan



Triceps & cross pass, done! Kötta 40 minuter idag på crossen på citygym. Såklart med mitt älsklings prog. Vi bjöd in oss själva på frukost hos Marres farmor efter..

Köpte sallad idag på ICA i salladsbaren, och fan vad bra tycker jag att dom införskaffat sig det! Helt as bra! Det vart en sallad på, räkor, kräftstjärtar, krabbsticks bitar, sojabönor, kidney bönor & vita bönor, lite morötter, rödlök, ruccola, blandade grön sallad.. och så la jag till ägg, kikärtor & avokado hemma. Gjorde en dressing på kvarg, sweet chili & vitlök hemma. As gott! Kosta runt 40-50 spänn på affärn.

Har prcis kommit hem från solariumet.. tog rummet med nya rör, och det skulle jag då inte ha gjort!! Fuuuck så bränd jag vart i ansiktet haha! Hoppas det går bort lite till jag ska sätta på mig spackel för kvällen! Ikväll är det personal fest!

RSS 2.0