för fet för ett fuck!

Det e torsdags eftermiddag, och jag ligger i soffan och moffar choklad i lösgodis i muuuulton. Bra tjock?! Har man tjej veckan så har man, oavsett det är i början el slutet ;) Gott ärrreee!!!

Igår vart det tre st varv runt öob - ca 4,6 km. Första runt 7 snoret med Mikaela. Snabb promenad. Sen åkte jag och solade med Marielle senare på dagen.. på eftermiddagen tog jag med mig Enzo på en intevall runt öob..  lagade iordning en kyckling wok, en riktigt het & stark.. mums! Oooch på kvällen runt 20 tog jag med mig Enzo igen på en runda öob fast då joggade vi den. Sååå skönt! & kände att jag behövde ta igen några dagars träning.........

Idag, sovmorgon & sedan tog jag & marre oss till villa badet igen som alla andra dagar i veckan.. inte lika soligt idag dock. Mikaela kom vid 13 snoret och joinade. Vi låg kvar dryga 2 timmar och sen åkte vi och "torsdags handlade" på ICA i stan som vi alltid, gör på torsdagar. en tradition vi har. & som sagt, nu ligger jag som en strandsatt valross.. ska slänga ner huvudet på kudden en 30 minuter sen är det tänkt att ta ett löp pass...

Typ, weekend på mallis.

21-26 flydde jag mallis - magaluf. Det som händer på maggan, stannar på maggan?! Vart dock ingen som helst sol, förutom dryga 2 timmar sista dagen innan flyget gick.... Och inga bilder.. En på utsikten från hotellet och en på Kim & 2 på Koppen....  Gårdagen var jag så gott som död... var så sjukt sliten!! Vakna sliten idag med men har kommit tillbaks i form under dagen. Har fått någon riktigt dill på räkor & skaldjur överhuvudtaget.. köpte till och med hem blåmusslor idag.. har aldrig ätit musslkor hemma nån gång(?!) Haha jaja... igår lyxade jag till Måndags kvällen med räkor & annat gott på hård smörgås & chips & marabou till Johan Falk med ett gott sällskap, mycket mysigt!









Idag har jag och Marielle varit på Villa-badet & solat, och jäklar vad skönt väder det är!! Har gjort en avokado soppa idag, 2 avokado & 2 st gurkor mixade med 2 msk kvarg. Toppade hela soppan med en röra med hackas rödlök, tomat en halv avokado & massa räkor! MUUUMS!! 



Vart en jogging runda runt ö&b idag i hettan. Faan vad skönt att få komma igång igen, spurta de sista 5 minuterna och faaasen vad slut jag vart, det var så skönt!! Att få verkligen suuuper duper svettas... och ta i.. springa med dela foten, TRYCKA PÅÅÅÅ!!! Gahhhh haha blir tokig! Hann knappt hem i mellan förräns jag gick hem till Mikaela på en kvälls sallad m skitprat och swalin.. & allsång! Nu ska jag runda av kvällen med ett glas cola zero! Skönt att vara back on track igen så att siiiiga...


Ready for take off?!

Måndagmorgon, hade glömt bort att jag hade tvätt tid imorse. Var en timme sen men ingen hade tagit nycken, och sååå glad vart jag för de! Kosten har jag lyckats med riktigt bra på en vecka! Hållt mig från att äta ex en macka på eftermiddagen/kvällen. Har isåfall tagit en skål keso el kvarg. Och på jobbet har jag hållt fingrarna i styr och inte smakat en enda kaka. Till igår.. Emil kom över på kvällen med två påsar med varor till tacos i. Så det vart det till kvälls mat, huuur gott som helst då jag inte ätit det på hur länge som helst! Tre potioner åt jag!! 1 mjukt vit pannkaka, 1 hårt skal, & en portion m några salta chips som jag "doppade" i färs grönskaer & sås. Muums!! Och nte nog med det, så åt jag såklart upp resten av chipsen i påsen senare på kvällen. Med fanta till. Sååå jaaa, det känns & syns på min mage idag kan jag säga:-) Sista dagen innan jag drar, så idag måste jag ligga på hård träning & bra proteinrik mat. Slutet på dagen ska jag ligga på underskott av kalorier ;-) ahhhhh fyfan kommer bli en helt galen vecka!! Hem kommer jag, levande eller död! ;-)

Betald semester... jag njuter!

1 h promenad.

Jag hoppade över ett löp pass med Johanna & Anna.. ett löp pass jag skulle behövt vara med på. Var ett tag sen jag sprang milen. Men vädret tryckte ner mig, och jag var inte alls sugen. Men sen lyste solen upp nu på kvälls kvisten. Så jag fick lite dåligt samvete av att ligga inne när jag BORDE ha varit med på milen.. så jag tog med mig hundarna på en dryg timmes promenad. Kan inte jämföras med löpning. Men det är alltid något. Har inte gjort alls mycket idag heller! Jobbade till 12,30. Kyckling sallad till mat. Var på stan m Marielle och hämtade ut ett paket från H&M och ett paket från Gymgrossisten. kläder, halsband & protein. fintfintfint. Sen hojjade vi till Ö&B och inhandla lite smått & gott! För övrigt; måste kööö steen hårt m kost & träning till tiiiisdaag azzååååå heehehehh. KBK!

Det är bara så det är.

Har precis vinkat av Mikaela till jobbet! Vi åkte till gymmet 07,15 imorse, det vart löpbandet 25 minuter & sedan 2 övningar mage. 10x3..... x 2.. så att siiiiga. Hade så ont i ryggen när jag körde, så de hängande st upsen vart sådär.. har haft ont i nedre ryggen/svanken i flera veckor nu. Förstår inte varför det inte försvinner.. Vi åkte hem till mig för dusch & fix.. balkong häng. Sedan vart det en frukost. Grova tekakor med kvarg kalkon gurka & tomat. En skål med blandade gryn-gröt. Jag sitter & dricker en kopp kaffe nu. Och ska snart ta med mig hundarna på lång promme, eller ett löp pass i skogen. Har inte riktigt bestämt mig än. Och det gick bra på löp bandet för halsen. Den är något bättre idag.

Utanför vårt fönster går folk förbi, i varsin bubbla & värld. Nu packar vi, nu drar i!! Långt långt här ifrån! Inget avskeds brev och inga blommor att vattna! På tisdag på tisdag.... ;)


Sensation.

Idag har det inte hänt mycket det ska Gudarna veta!! Har varit hemma hela dagen. Till lunch lagade jag linssoppa, jätte jätte god!! 1 liter vatten, 1 dl röda linser. Koka i några min. Medans det kokar steker man 2 gula lökar med 2 st vitlöksklyftor lite lätt. 2 grönsaks buljongs tärningar & 1 tomatkross tillsätts i soppan. Och även löken. Sen kryddas med lite vitlökspulver. Jag hade även i 2 tsk sambal & 1 chilli.  Och till mellan mål gjorde jag iordning "hallon bollar". Jag mixade 1 dl mandlar, 1 dl hasselnötter med 1 dl hallon. Och rullade de till bollar i kokos. In i frysen och muuuums s gott:))





Har inte vetat hur jag skulle ha gjort med träningen & min hals.. kan jag träna, ska jag träna går det träna? Med min hals.. är det BRA att träna när min hals är så här? Har inte ont för fem öre & har inte jobbigt att andas.. inget slem el torr hosta. Men ljudet, min ton. Är så gott som borta. Idag har det verierat från högt ljud till inget ljud, till viskande.. väldigt mycket & snabbt. Så lite ordentliga ljud har jag åtminstonde fått fram. Så det känns som det är på bättringsvägen..

Varit på tippen idag med mamma & nisse. Slängt massa skit fr garderob & balkong.. En kvälls sallad hemma hos fröken lundin & en kvälls promenad med fröken Persson.

Min mage när den e cepe & helt plötslig jääätte svullen.. & när den e vanlig. Är fan skit jobbigt när den blir så, och jag förstår inte varför den bli så ibland? Av en liten rackarns smörgås kan den bli jätte svullen & se ut som ja ätit en hel jätte måltid! :(


Söndag.

I fredags - Jag mikaela anna jim & chrille grillade på mikaelas balkong. Kyckling hemma gjord potatis sallad & en grön sallad gjord utav Jim. Jätte gott men jag var inte så hungrig, för vi hade tagit nåt glas rosé innan och det mättar iallfall min mage väldigt mycket. Jag avslutade kvällen hos Hannah m Elin Peter & Jonas....













Lördagen startade jag & Marielle upp med en shopping tur till Örebro - Marieberg. Dusch & fix hos Marielle & ett glas rosé innan vi gick upp till Kina resturangens ute servering och tog en öl. För pärla hemma hos Marielle & vi bestämde oss för att gå till Källan. Dåligt med folk men det var kul ändå. Kvällen avslutades med kebbab hemma hos mig med Marre ida & fredrik.








Idag har det inte hänt mycket. Lunchade med mamma & nisse. Det vart en kebab pizza. & har jobbat från kl 16 till 20.30. En riktig smör tur! & just de.. något hände med mina stämband i fredags.. jag har tappat tonläget. Har ingen röst. Låter som jag viskar när jag förösker säga något. Och det har hållt  sig, är fortafarande super hes..


Fredag


Goodmorgon!! Fasen, de onda i halsen är tillbaka! Och min röst.. låter som en kille i målbrottet. Från as lus röst till as mörk, för att sen inte ens få fram ett ljud. Ska börja morgonen med en koppt the, och se om de mjukar upp halsen lite. Och hinner jag fortfarande efter så blir det en promenad, och sedan grööööt! Göttmos med helg.. tråkigt att det inte skulle vara så fint väder bara!?

Back on track?!

Vilken dag! Skippade morgon pw för hals ont, jobbade till 15 m galna jobbar kompisar. Har ju utislutit gröt & smörgåsar dom 2 senaste dagarna, vilket har resulterat o en väääldgt sugen chris på massa gott, nästan hets äta i hjärnan... bara trycka massa gott. Men hålllt mig väääldigt bra, första dagen tror jag att jag höll mig.. åt nån frukt på dagen istället. Men idag.. näe det gick fasen inte. Höll mig till lunch, sedan vart det 2 pannkakor m sylt & grädde. Sen rullade det bara på... 2-3 kakor.. 1 bullskiva, 3 kex, 1 banan.. Mhhmmm!! Haha fyfaan va äckliiigt!!! Fattar då fan inte alltså=) Inte konstigt att jag inte får bort det sista på kroppen va?!! Haha LOL ;) Senaste 2 veckorna har kosten veeerkligen vart hel usel, vill inte äns kalla det kost. mat. nej .. godis portioner... Hur somhaver.. Jag & Marre hojjade till spåret och sprang ett varv. Jag sprang utan bröst bälte & klocka, och utan musik. Jag vart ett med skogen så att siiga. Hehhh. Skönt att springa bara för sprimgandets skull ibland.. Känndes bra. Svettigt & dannt.. Kändes något i halsen. Men inte så farligt.. Färgade håret till en mörkare nyans efter passet. Gjorde lite hemma spa, under tiden/efter. Peelade knopp & kropp, och tappade upp ett örtbad m Rosmarin. & lite salt med lavendel & eucalypthus. Filade fötterna, och gjorde ansikts mask. Men känner sig såå fräsch efter en peeling!:-) Ooooch sen bakade jag  bland det godaste brödet ever annars ikväll, jäklar vad gott! På fri hand.. Tog med mig en till Mikaela som för rätt. -Hon bjöd mig på maräng schwiss ;-) Fyfaaan vilken dag jag haft va!! Mums.. Svulle tjockis here i come typ. Fyfan, jag får skämmas!! Ska starta morgon dagen med en jäkla power wlk innan jobbet! För på eftermiddagen intalar jag mig själv att jag vet att mamma bakat tårta då Denice slutar 9an...

& gissa vad, nu längtrar jag till frukostn - havregryns grööööt!!! <3







a happy juice.

Sov med bakkong dörren öppen. Och de var betydligt mycket skönare inne nu! Värken i halsen håller i sig dock:( Gick upp lite tidigare idag för att kunna ta något varv i spåret vid Resmatt. Så bra iochmed att det ligge så nära jobbet. Då hade jag kunnat dushat där.. Meeen eftersom halsen inte är helt OK så får jag ta och hoppa över det passet.. Tog samma blandning på kvargen idag, som igår. Väldigt gott. Ska ta med mig en blandning till min andra frukost på jobbet... Näee nu ska jag fixa lite här hemma.

Sweat baby..

Jisses vad varmt det är, ute inne.. över allt. Men det är betydligt varmare inne hos mig än vad det är ute.. Har solen ligger på både vardagsrum, sovrum & kök.....  Det vart ett armpass med Anna idag på gymmer. Tycker att det gick bra, bättre pump & kontakt i tric än bic nästan jämt nu för tiden... Avslutade med 45 st hängande sit ups & 45 omvända... Jobbade till 21 taget.. hojjade hem & gick en prom med dogsen. Och jag har inte ätit en bröd bit, eller godis/ kak bit idag (!!!) Helt sjukt för att vara mig. Allvarligt. Var så sjukt sugen när jag kom hem, och jag var trött & grinig efter jobbet och var som sagt sugen på något gott. På den tiden jag har varit hemma nu, så har jag ätit en skål m kvarg + fun light wild berries + gojibär + linfrön + pauluns osötad müsli.  & en skål m natt protein. Jag tog lite mindre vatten, och ställde in i kylen. Då tjocknar den till & eftersom jag har i choklad smak. -Så blir det exakt som chokladpudding. Aningen lite mer ihålig smak, liksom vattning smak. Men annars så.. Fast det det skulle såklart smakat bättre med en smörgås el godisbit..



Trrröött!


Morn! Jag vaknade 04,30 imorse. Och var huur pigg som helst. Trodde verkligen aldrig att jag skulle somna om, men låg kvar och efter en stund så somnade jag.. vaknade igen 06,20. As trött! Men då var Enzo vaken och ville pinka.. då var de bara att pallra sig upp. Var så trött och ögonen ville inte vakna. Fick liksom ingen klar syn för fem öre.. jobbigt! Har precis ätit en skål protein yoggi, + fun light wild berries + jordgubbar + passions frukt! Skit gott är det!! Har lite ont i halsen, eller känningar är det väl.. så ska ta mig en kopp the nu för en gångs skull. Länge sen jag drack de...


Lunch m mamma, dagens ....

Lunch m mamma, dagens kost planer höll ju inte särskilt långt! :-) Från och med nu.. Är för övrigt så sjukt törstig hela tiden?! Var så jääkla trött imorse när jag vaknade..  Jag & Enzo ett varv i spåret efter frukosten. Dryga 3 kilometer på 14,40.. stannade och knöt skorna 2 gånger också.  men det kändes skönt efter passet.. Var något trött i benen från gårdagen. Har röjjt undan här hemma i värmen.. blir som ett aerobics pass! & ikväll vankas det jooobbb..


Luncha m mamma.. Dagens kost planer sprack...

img_6924 (MMS)

Luncha m mamma.. Dagens kost planer sprack ju med detsamma. Men från och med nuuu!:)


Nu ska det bort!!

Nej ju jäklar ska allt fladder fett bort! Nu måste jag fan sluta med allt godis & kakor!! Haha blir tokig, frukost idag blev kavrg + fun light wild berries + jordgubbar! & en shake vatten. Ska exprimentera m dagens kost & utesluta så mycke kolhydrater som möjligt, bara idag. Kommer antagligen vara helt slut, men de får jag vara idag isåfall! Nu ska jag snart ut & löpa!




Bilderna från min & marres picknick igår!














10 km.

Dagen har varit minst lika bra som helgen varit. Satan vilka nice'iga dagar jag haft på sistone. Känner på mig att det här kommer bli en bra sommar!! Jag Anna & Mikaela åkte till Säby slussen för sol & bad. Sebastian kom förbi en stund & hejjade.. När vi åke hem så bytte jag bara käder, sen hojjade jag till Marre som var hemma hos hennes päron. Stekte lite där och drack kaffe.. sen cycklade jag & M till donkan & åt en cheese burgare & mc flurry m balerina kaka + choklad sås, fyfaaan vad gott det är!! Vi packade picknick väskan väl hemma igen & satte oss på bryggan vid Herrgårsbron. Där satt vi säkert 2 timmar. Så sköööönt! Jordgubbar, vindruvor & kiwi. Halv åtta mötte jag upp Anna igen, och vi åkte till mil spåret. Vi sprang fel igen, kom ut på samma jäkla ställe. Men det vart en mil.. på 1 timme.. 632 kalorier. Kändes att det vart en hård helg ;-)





































Nationaldagen.



Tog sovmorgon idag. Helgen har slitit på mig, heehe. Har haft en as bra helg, promenader, sol, umgänge, fest & dans.. Nu är det måndag idag, och självaste Nationaldagen. Vakndade hungrig, vilket betyder att jag inte åt så mycket gott igår kväll ;-) Nu ska jag ta & plocka undan frukosten sedan får vi se vad den här dagen bjuder på!





Sjukt rolig kväll!!


Trodde Björn Rosenström var en gammal tjock vithårig gubbe m skägg. Men det bevisade han ju igår att så var inte fallet... Hade rrriktigt kul igår kväll!!


en gång e ingen gång, två är lika med noll!!!!!











































Here we fucking go!:) coola chicks!

img_5773 (MMS)

Here we fucking go!:) coola chicks!


Det är sommar!!

Åh så jäkla skönt att kunna gå ut 05,30 på mornarna i bara linne & shorts och känna värmen i luften... Åh det är sommar!! Vaknade 10-15 minuter före alarmet. Nice. Ska nu ta & äta lite frukost, blandade gryn - gröt. Får se om jag orkar en macka också kanskeee? Skit hungrig men gröten är för varm fortfarande för att äta..  Hade för överigt en jätte bra dag igår, hela dagen var verkligen bra!

Gå och lägg dig....

Dagen börjades med en power walk runt Ö&B imorse strax efter 7 snoret.. åt lite frukost sen åkte jag hem till emils föräldrar & solade.. Runt 13 tiden åkte jag & Mikaela till Villabadet och stekte lite, därefter kom Swalin Kalle & Dennis dit också och joinade. Jag och Mikaela åkte hem till henne för att flytt städa med Josse... Och slutligen hamnade vi i hennes nya lya på balkongen med en kall öl & Bastås & Macke komförbi.. Kvällen slutade på Ågården... Nu blir det sängen & jobb imorgon bitti!












































Nattprom.

Och nu är jag fylld i ny energi, har precis kommit hem efter en rask promenad som egentligen var tänkt bli en löprunda runt Ö&B. Men det vart alltså halvvägs till Ö&B, runt stan.. halvvägs till Aspis.. & sedan hem. Skulle tippa på 4 km kanske? HHar ingen direkt koll.. men 166 kalorier. Stenkoll.. he he he.. Min puls klocka visar inte i uret nån distans.. & det suger! Trodde att den gjorde det när jag köpte den. Men ska köpa till en grunka som kirrar det., Om jag inte köper en Nike sko och använder deras prog... Men nu är klockan så pass mycket för mig så jag måste skynda mig till dushen nu och sedan sängen på dirren! Upp tidigt imorgon & tvätta.. Godnatts!

Orkeslös men full av energi.

Skulle jobbat delad tur idag men bytte tll ett dags pass istället. Har inte gjort nånting, sen jag kom hem. Legat i soffan & grubblat, beställt en sallad. Tittat igenom iForm tidningen, då jag somnade i den igår.. fanns några övningar mage & ben jag tänkte skulle prova ikväll, så jag får någon slags motion.. Stryka hemma med min egna kroppsvikt.. alltid något. Skulle vilja ta mig ut på en rask promme/löpning ikväll också, får se om jag orkar. Trött idag.. men.. jag mår ju inte sämre utav det ...

MONGÅS

Dagen startade inte, som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt.. gå upp en timme tidigare för att hinna med en jogg tur.. Men på riktigt... snoozade jag nästan 30 minuter så det hanns inte med. Hojjade till jobbet & slutade redan vid 12. Ett riktigt smör-pass. Åkte hem och åt lite lunch & rastade hundarna.. Runt 13.30 tiden åkte jag upp med Anna & tränade på gymmet. Vart ett triceps pass med nåt liiiitet inslag biceps i början av passet. Avslutade med 45 hängande sit ups & 40 bakvända sit ups. Vi började prata om de fettet som sitter på magen. De sista fettet som är så svårt att ta bort.. eller de sista fettet över allt.. men just på magen syns det ju så väl.. den lilla bullen som inte, ska vara där. Som andra folk inte bryr sig om men man själv vill verkligen få bort det.  - ....... det fettet. Så vi tog en dryg 5 km promenad efter. Ingen föds perfekt, för att få en perfekt kropp, krävs hårt arbete. -Helt enkelt! Tuta och köra så att säga... En perfekt mage.. -när man inte får tag i skinnet & kan dra upp typ.. När jag kom hem hade jag fortfarande orken & viljan och suget.. efter att röra på mig mer. Ville springa. Så jag ringde upp Denice och frågade om hon skulle med till spåret vid badet och springa lite.. Och det ville hon. Så vi promenerade upp dit, och gick raskt först ett varv. Sen Sprang jag två varv. Så det vart ca 3 kilometer i spåret och allt som allt till & från passet 5 kilometer. Har blivit en kvälls sallad hemma hos Mikaela nu ikväll. Krabbsallad m ägg & avokado. I love! Nu sitter jag och gottar mig med popcorn & fun light saft. Idag känner jag mig verkligen bakom flötet alltså, haha. Visste inte att de var en festar-dag.. idag?! Alla dricker/festar idag. Är det en tillfällighet & vädret som lockar.. eller är det en sådan dag idag? Som påsk & judagen.. ? Eller? Eller är det för studenterna? Jag fattar nada. Menmen, jag jobbar 10-timmars tur imorgon så för mig blir det ingen förtäring inte. iForm tidningen dämpte ner i brevlådan idag så ska lägga mig & läsa den nu innan BB. Ha en bra kväll! Btw.. I love to mongås ;)








Ser ni vad jag ser?! Jag blir rädd, kan de...

img_1246 (MMS)

Ser ni vad jag ser?! Jag blir rädd, kan de verkligen stämma?!


RSS 2.0