Gött på jobbet igen.. Jordgubbar & smörgås...

img_5079 (MMS)

Gött på jobbet igen.. Jordgubbar & smörgåstårta :-)


High on life.

Nyss snabb-plockat-undan lite & ätit protein yoggi. Intervallade på löpbandet på gymmet imorse. Nivå 6.5 vs 13.5 cirkuuuus. 5.5 kilometer , 30 minuter, 400 kalorier. Jag älskar livet, jag älskar att träna, jag älskar allt, jag älskar att springa, jag älskar mina nära & kära, jag älskar vädret & våren.. och sommaren. Det är varmt & skönt ute.. kvavt lite fuktigt men ändå fläktar det - utomlands luft. Jag älskar att jag har så fina arbetskamrater & ett arbete att gå till. Jag älskar mina dogz.. jag älskar luften. Jag älskar allt. Det är en sån dag då jag är super women, som igår. Jag älskar allt och allt går så jäkla bra. Åååååå tänk om det alltid kunde vara sånna här dagar!

Battery life.

Jag har ätit frukost & nu ska jag snart klä om till träningskläder & cykla upp till gymmet.. Men jag hittade den här videon... De ska jag nog ta & prova nån gång här hemma.. ser grymt jobbigt ut!


Löp x2

Nyss klivit ut ur dushen, har varit uppe på gymmet igen och sprungit. Den här gången med Anna. Innan gymmet så var jag ut på en promenad med Marielle runt stan bland annat, och ett varv uppe vid spåret vid badet.. Ingen av oss mätte sträckan eller mätte hur många kalorier vi brände. Ganska skönt utan någon som helst press. Wellwell, när vi gått klart promenaden hörde jag av mig till Anna & jag hängde med henne upp till gymmet & körde ett till löp pass för dagen. SÅÅÅÅ SKÖNT det är att trycka på alltså... sprang på nivå 10.7 ungefär... i 20 minuter och spurta på dom 5 sista minuterna på ca 13,8. Och likadant som de var imorse.. så måste det vara något fel på luften där inne, för jag ser ut som jag hade dushat... och jag svettas aldrig så mycket vanligen. Sjukt varmt & fuktigt..

Men mitt i mellan löp passen åkte jag till Örebro med Emil.. först till STADIUM Outlet. Men hittade inget där som vanligt, så vi åkte ut till Marieberg till det STADIUMet som finns där. Och jag hittade ett par NIKE skor med en touch av Street-look. Ser liksom ut som vanliga skor man kan ha till både jeans & mysisar.. Men är en löparsko. Det var dock rosa sula på dom.. och jag gillar inte den färgen vanligen fall på tränings kläder men det kändes inte så farligt ändå på dom.. Så jag bestämde mig för dom. Emil skulle beställa sina skor på nätet, så vi tänkte ju att jag också lika gärna kunde göra det.. (VARFÖR förstår jag inte nu, så jäkla dumt när jag ändå stod & höll i dom??!) Så provade bara ut storleken, så åkte vi hem. Tror på fan att min storlek inte finns med på nätet... Åhhh jag blir så trött! Gah!! Så nu måste jag ta mig till örebro en tredje gång för sko köpande på 3-4 dagar!! Mhhhhhhmm.. nu ska jag ta mig en efter löpar macka m kalkon och ägg.. & protein yoghurt!!

Morgon snigel.

Jag har gått och blivit morgon trött! Och det är jätte jobbigt.. lägger mig samma tid som vanligt men kroppen vill sova mera på mornarna iallafall... Idag väcktes jag av alarmet som gick kl 8. Men, jag snooza till kvart över.. Gick upp och såg fram i mot min havregrynsgröt. Till jag kom på att jag skulle ju börja min Dukan käk idag.. Hade givetvis inte förberett något i mat-väg.. men det vart protein yoggi & 1 äggvita... Kom sedan på mig själv att det här kommer inte funka. Jag älskar min havregryns gröt på mornarna.. och älskar att äta smörgås på mornarna.. Idag hade jag ingen smörgås hemma så var ju tvungen att skippa just dom kolhydraterna. Men jag tror jag avskriver mig ifrån dukan maten. Kommer aldrig klara det, alldeles för stor utmaning. Skulle kunna flexa lite i den.. Hur som haver så har jag iallafall kommit hem från 25 minuter från löpbandet på gymmet. Spurta dom sista 3-4 minuterna på nivå 13,7 på löpbandet. Sen fick det va. -Ska åka iväg till STADIUM med Emil. Men han visste inte riktigt vilken tid vi skulle dra så kände mig lite stressad. Men vi har pratat nu efter och vi ska inte dra förrän om nån timme... Nu funderar jag på om jag hinner gå och handla lite käk eller om jag ska göra det efter Örebro? Hoppas jag hittar skor idag!!

Nomnomnom !!! Säger ju att man inte ska jo...

img_3716 (MMS)

Nomnomnom !!! Säger ju att man inte ska jobba inom vården när man ska hålla kroppen i form ;) Tjyv kollade på den här.. Finns en TILL... Mums ikväll!


continue.


ben&stjärt.

Hyhaaan va det plåååser ute!! Har precis kommit ur dushen. Och just druckit upp min protein dryck. Har varit uppe på gymmet & tränat ben och rumpa. Löpte på löpis 25 minuter innan jag körde styrka. Och jäklar så varmt och kvavt det var inne på gymmet idag! Brukar alltid vara kallt & svalt, dom måste ha glömt sattit på ACn eller något.. kändes nästan som man andades in små vatten droppar! Nåväl.. det gick hur bra som helst idag! Hade så mycket energi som ville ut & jag var stark(are) än vanligt! La på vikter på både sittande och liggande bensparks maskinerna & benpressen... och abbduction.. Vart alltså bara maskin övningar idag. Vet inte vart all styrka & energi kom ifrån. Har inte varit på gymmet en gång den här veckan. Har bara blivit löpning & snabba promenader.. Så det var riktigt skönt att få trycka ifrån ordentligt, att få jobba! Avslutade med 60 st bakvända sit ups..


Nån dag förra veckan, utan att spänna hehehhhh snaaaart sååå, hiehieie !! Övning ger resultat.


84.








One of my dogz.



Skulle göra citron vatten tidigare. Enzo trodde jag gjorde något till han så jag tog tillfället i akt & skulle jäklas med han. (Trodde givetvis inte att han var så dum & gillade citron av alla saker!) Meeen ack så fel jag hade, haha måste ju ha ett dumhuvud till hund? Han smaskade upp den skivan... Så glad han vart!



Jag bjuder.

Ute kvällen igår med arbetskamraterna tog musten ur mig! Vart inte alls sent igår, men vi var kvar till sist. Vi stängde stället.. så att säga. Det var riktigt kul igår. Vi startade upp hemma hos Maria, som fyllde 30 i Onsdags så det vart ett dubbelt-kalas. Runt 18.30 snoret åkte vi till medborgar huset för god käk & dans. Jag skaffade mig en man, en svärmor, en faster, och ett x-antal kusiner igår, det hände massa tok med andra ord! Vi var sist ut från lokalen, såklart. Tror klockan var kvarten över 11 när vi gick.. på vägen hem.. Jessica & Maria var topmodels, Helena sprang & klacksparkade, Sonja stuka lätt foten.. jag var papparazzi, jag & Helena hade spring tävling, vem vann? Helena. Mycket rolig kväll! När jag kom hem hittade jag bland annat 3 styckna mini plopps i min väska.. he he he. Jag vaknade halv sex imorse pigg.. men låg kvar en stund till. Halv tio idag åkte jag & Emil till Eskilstuna. Vi gick båda in & drop-in klippte oss. Emil betalade min klippning också, sweeet! Vi gick sen för att köpa löpar skor till mig, men hittade jag några? -nej. Som vanligt kan jag inte bli nöjd. Avslutade tuna trippen på donkan. Jag vart bjuden ;) Så fort vi anlände Arboga så hoppa jag från en bil till en annan. Jag & Marielle åkte till Örebro Marieberg för att fortsätta mitt letande efter löpar skor. Ooooch i vanlig ordning kunde jag inte bestämma mig för ett par igen. Har för höga krav.. Kom iallafall hem med ett linne & en ny bh. Nåååt nytt åtminstonde! Vi tog en MAX burgare innan hemfärd. Har varit så sjukt trött hela dagen.. somnade tillochmed i bilen på vägen hem från Örebro.. Snacka om att en ute kväll m galna arbetskompisar tar musten ur en ;-)

Jag har sovit hela eftermiddagen/kvällen. Runt 19,30 tiden gick jag över till Mikaela och blev bjuden på kvälls käk. Kyckling grönsaker i baugette. Jordgubbar till efterrätt till talang. Nu sitter jag hemma hos mig och äter lite mer godis. Inga som helst räkningar i kalorier idag, ingen som helst träning idag, (mer än att gå mellan de olika affärer vi var till.. ;) Nu intar jag ryggläge för kvällen!



Torsdag@Komunfest.















































Tisdag

Sitter i soffan i löpar kläderna fortfarande sen jag Marielle & Denice var ute & sprang! Marielle fick springa i sin takt, och jag joggade heelt i Denice takt.. konditionen var inte den bästa men övning ger resultat! Så hon intervallade mer eller mindre ett varv - 2,8 kilometer. Och jag körde väl mer eller mindre ett fartleks pass runt henne. Jag sprang framför & bakom henne, fram o tillbaka, snabbt & sakta. Sprang till ett träd och sedan tillbaka bakom henne och sedan framför henne igen.. olika farter.. det var kul. Och hon var duktigt!! Första gången hon tog på sig att löpa den rundan, & hon tog sig åtminstonde igenom den! Jag & Marielle sprang ett varv till efter det, 14,28 sekunder tog det att ta sig igenom ett varv idag för mig. Sprang efter Marielle & i hennes takt, det kändes bra. Behaglig fart. 374 kalorier vart det idag. Efter passet kom Mikaela över till mig på en kvälls macka, som faktiskt blev tre styckna mackor!! Haha,, gööttmoos!! Sitter och dricker te nu.. Nu blir det som vanligt BB sen blir det dushen & sängen!










DOOOGGGE SNUUUUSK!!

img_1899 (MMS)

DOOOGGGE SNUUUUSK!!


Järnspikar!


Jag somnade om!! Skulle ha gått up kl 05 idag för att hinna med en rask promenad idag innan jobbet. Men vaknade dryga kvarten efter så då skulle det bara ha blivit stressigt känner jag. Gah, skulle vart så skööönt juu!! Jajaaaa... Imorgon försöker jag igen! Heehe. Nu blir det lite kvarg yoggi, smörgås & en kaffe.


Kalorier kalorier

Avrundar kvällen med en skål kesella + fun light wild berries & en smörgås. En halva m ost & en halv m äggvita. Jag har inte ätit ett endaste riktigt mål idag, bara små ätit massa sött & macka. Jag Marielle Denice & Lina gick till Överskottsbolaget för att handla lite tvål & tvätt medel och dylikt.. vi gick väääldigt långsamt. Men jag fick lite ryck & körde lite fartlekar skulle man kunna säga. Bäst att ta tillfället i akt och leka lite, hoppa & skutta, sprang runt dom tre medans de gick.. körde lite intervaller mellan lykt stolparna.. folk som åkte bil förbi fick sig nog ett gott skratt! Inspirerade Marielle till att ta ett löp pass i spåret idag också! Heeelt i hennes takt, jag sprang efter henne och anpassade min löpning efter hennes. För att hon inte skulle få någon som helst press på sig. Det tog 14,46 minuter runt ett varv, & ca 183 kalorier, (2,8 kilometer enligt Anna, och 3,3 kilometer enligt Marielles klocka.. 3 kilometer enligt Mikael. Känner att jag måste mäta upp det där själv..  he he he.) -Men jag & Anna har alltid trott & sagt 2,8 kilometer så.. Vi cyklade dit, och då passade vi på att mäta upp cykel sträckan! 2,1 kilometer, 141 kalorier! -Dit, och eftersom vi cyklar dit, och sedan hem. Så blir det väl det gånger 2. Om man cyklar i den farten vi cyklade idag vill säga.  När jag väl kom hem efter löp turen så tog jag med mig hundarna på en rask promenad! Ungefäääär, 20-25 minuter kanske? MINNS inte, skrattis... och ungefäääär, 170 kalorier?

Har äntligen, köpt hem batterier till min spel konsoll tlll WII! Så idag rockade jag rock ring som aldrig förr! ;-) 6 minuter höll jag igång, phuuue det är jobbigt att rocka! Joggade lite och körde lite styrka "hemma övningar" också... Kul spel tycker jag!




Donkan fika! Dagen i sig har bara innehhål...

img_6372 (MMS)

Donkan fika! Dagen i sig har bara innehhållit just den typ av mat. Kexchoklad, kvarg yoghurt, kexchoklad.. En smörgås .. Nu en flurry glass. Mums vilken god dag!


Jag är emot dieter..

Jag ska hoppa på DUKAN dieten på Måndag! Bara för att kolla om jag klarar av att äta strikt efter en regel, att äta inom en cirkel, se om jag klarar av det helt enkelt. Ska bli en kul utmaning. Varför jag inte börjar med detsamma är för att vi ska på komunal fest på Torsdag med jobbet där vi ska äta & dricka gott.. Ska bli äääs kul att prova det här tycket jag! Jag är emot dieter egetligen och tycker att man ska äta det man vill äta i en lagom mängd & inte för ofta. Så det här är verkligen en utmaning för mig., fun fun fun. Läste textn från inlägget nedan har jag läst ifrån Hälsonöten som precis har avslutat sin DUKAN diet.

DUKAN diet

En fransk diet i fyra faser som vuxit sig riktigt stor, och många Hollywood stjärnor följer den.

Det är en livsstil som i det stora hela går ut på att man ska kunna njuta av livets goda och ändå behålla vikten. Tänket är att man ska unna sig med måtta, utan att överdriva åt något håll. Dieten är dock väldigt strikt under viktminskningsfaserna.

FAS 1

Attackfasen

Första fasen går i stora drag ut på att enbart äta protein. Inga grönsaker, så lite fett som möjligt, bara protein! Både kolhydrats- och kaloriintaget hålls på en väldigt låg nivå, vilket gör att aptiten och sötsuget minskar, och man töms på vätska. Detta gör att man kan gå ner flera kilo i vikt under denna fas, trots att den bara pågår i några dagar. Men kilona är som sagt mest vätska. Man får äta så mycket protein man vill så man behöver inte gå hungrig. Men det kan vara bra att tänka på att inte äta för mycket av de fettrika proteinkällorna, som äggula (1-2/dag) och lax.


  • Fasen hålls mellan 1-10 dagar beroende på hur mycket man behöver gå ner i vikt. Är det mindre än 4,5 kg ska man bara köra en dag, mindre än 9 kg -tre dagar, mindre än 18 kg – 5 dagar. Har du mer än 18 kg att gå ner kan du hålla attackfasen i 7-10 dagar, men då bör man först ta hjälp av läkare/dietist.
  • Man ska väga sig ofta, helst varje dag. Håller motivationen uppe.
  • De flesta proteinkällor med låg fetthalt är tillåtna. Dock får man äta fet fisk, som lax och makrill (ej i tomatsås). Kyckling, kalkon, räkor och torsk är  exempel på bra, fettsnåla proteinkällor.
  • Tillsätt inget fett ens vid stekning. Bäst att koka, grilla eller ha i ugnen med bakplåtspapper.
  • Mjölkprodukter med fetthalt så nära noll som möjligt är tillåtna. Som minikesella, minikeso, minimjölk och lättyoghurt. Både naturell och smaksatt med sötningsmedel är ok, dock inte med frukt i. Ost får man inte äta.
  • Man måste dricka minst 1,5 liter vatten om dagen, samt äta 1,5 msk havrekli varje dag.
  • Man kan bli slö i kroppen och t.ex få huvudvärk för att kroppen ”avgiftas” från socker. Det går över efter några dagar.
  • Det går bra att träna om man känner för det, men Dukan rekommenderar främst lågintensiv träning i första fasen.
  • Man kan få dålig andedräkt av ketosen, men tänk på att inte tugga för mycket tuggummin, då även sockerfria oftast innehåller massa kolhydrater. (HAHA, så knäpp grej att behöva tänka på egentligen)

FAS 2

Cruisefasen/Viktnedgång



I andra fasen stannar man tills man nått sin målvikt. Här varvar man enbart-protein-dagar med protein-och-grönsaker-dagar. Man kan välja att antingen köra femdagars-intervaller, om man har mycket att gå ner, annars varannan dag. Man ska inte äta samma grönsak två gånger per dag (detta tror jag främst gäller de mer kolhydrat-rika grönsakerna.)

Här är hela listan på protein och grönsaker man får äta.

 

FAS 3

Konsolidationsfasen



Nu när målet är nått är det dags att trappa upp. Eftersom kaloriintaget varit så pass lågt under en tid, har förbränningen saktats ner, och kroppen suger hungrigt åt sig allt man äter. Då är det lätt att lägga på sig kilona igen om man inte trappar upp försiktigt. Fasen kan behöva hållas ett bra tag, men är helt rimlig och inte särskilt svår att följa, då man bl.a har vissa ”njutardagar”.

  • Ska följas fem dagar för varje halvkilo man gått ner. Har man t.ex gått ner 10 kg, ska man stanna här i 100 dagar.
  • Fortsätt som i Cruisefasen, men nu får du äta grönsaker varje dag.
  • Havreklimängden ökas till 2 msk/dag.
  • Man får även äta en ”portion” frukt varje dag. Vilken frukt som helst, förutom banan, vindruvor, körsbär och torkad frukt.
  • Två skivor fullkornsbröd om dagen, även 40g ost är okej men välj inte de allra fetaste. Använd fortfarande inte smör, utan bre på till exempel lättkesella eller något annat, som mager mjukost/färskost.
  • Det är även dags att introducera mer stärkelser i maten, såsom t.ex råris och fullkornspasta. Det ska trappas upp långsamt. Under första halvan av fasen, äter man ETT mål(motsvarande 225g) med stärkelser i veckan, och under andra halvan äter man två mål/vecka.
  • ”Njutardagar”, eller snarare MÅLTIDER, är även tillåtna. Under första delen av fasen får man äta ett valfritt mål mat i veckan, och under andra delen av fasen får man äta två mål /vecka. Dessa två mål ska dock inte ätas under samma dag. Här  får du välja vad du vill att njuta av, godis, chips, alkohol, you name it. Men frossa inte, det är den svåra biten, att man själv ska hålla koll på att det blir lagom. Och se till att det inte blir en tre-rätters, utan välj ut nåt specifikt och njut, eller ta lite liite av några olika saker du längtat efter.
  • En bestämd dag i veckan (t.ex torsdagar) går man tillbaka till att bara äta protein.

FAS 4

Stabiliseringsfasen


Nu är man i mål, och går tillbaka till att äta ”normalt”, vad man vill. Nu är det upp till en själv att hålla koll på att man äter normalstora portioner, gör bättre val och inte frossar, men oftast är sötsuget som bortblåst efter en sån här diet. Man har även fått bättre koll på vad som kroppen mår bra av, och troligtvis vill man inte gå upp alla kilon igen. Det finns dock några regler som man ska följa resten av livet för att behålla vikten, även när dietandet är slut. Det är inte ett särskilt dyrt pris att betala.

  • Man ska, för resten av livet, ha en dag i veckan då man äter bara protein. Man kan välja vilken dag man vill, men det ska vara samma dag varje vecka.
  • Fortsätt äta havrekli varje dag, nu 3 matskedar.
  • Promenera åtminstone 20 minuter varje dag, samt alltid välja trappor istället för hiss eller rulltrappa. Vardagsmotion helt enkelt.


Ingenting jag kan hantera, jag vill ha mera.

Heelt förstörd har ja varit i eftermiddag. Efter jobbelijobb idag vart det en sväng till Denice som sagt, sedan till mamma för fika tårta! Jag & Kim tog sällis hem.. Jag gick över till Mikaela och åt kycklingsallad på balkongen. Första gången jag beställer mat denna månad!! Klarade mig nästan hela månaden! Under Juni - då jäklar ;) Vi åkte till ICA & pantade alla hennes pantburkar strax efter, och DET behövdes!! Sen var det ju tänkt att jag skulle ut & gå en promenad.. men soffan locka mer & jag sov. Hårt. Riiiktigt skönt var det, är inte van att hållas vaken på nätterna... he he he ;-) Mysigt. Och jag har färgat håret nu, äntligen! Under helgens gång har jag blondera slingor 2 ggr.. & nu ikväll har jag lagt i en "blond" som det heter, fast det är mellan brunt..



Snart kör vi igång " haaalv åtta hos mig" IGEEN!  Wohoooo, göddigt!


Ligger hemma hos Denice & snackar skit.. H...

img_8096 (MMS)

Ligger hemma hos Denice & snackar skit.. Helgen har bestått av jobb, promenader & löppass, finbesök av ett cepe igår natt... ;) vilket resultera i - 3 timmars sömn! meeen, 6 imorse ringde klockan så det var bara att pallra sig upp fast man önskat kunna legat kvar. Pigg & alert cyckla jag till jobbet. Antar att tröttheten kommer ifatt mig ikväll. Jobb helgen är slut.. Och i em ska jag hem till mamma på mitt & Kims försenade - kalas fika. Mums! Angående bilden så är det såklart JessICA som varit i farten... ;-) SÅ kul, jäättte kul, VERKLIGEN!';-)


Dagens

Mikaela skjutsade mig på cykeln, och jag var väl i stort sett livrädd. Men hon skötte det relativt bra ;-) Ja sprang spåret på ungefär 13,37 om ja minns rätt. Nånstans där omkring. Och 153 kalorier brännda. Var skit trött, gick inte alls så bra som ja ville att de skulle gjort. Startade ganska bra och körde på, och flåset kom snabbt. Sen trappa ja ner i farten, det vart för jobbigt. Hitta ett ganska måttligt tempo tillslutt som var skönt, det kändes.. men ändå behagligt. Åt brakfrukost när jag kom hem. En halv portion havregrynsgröt, precis som den är. Bara mini mjölk på. Sen 2 skivor dinkel bröd med ägg vita på & en kopp kaffe. Efter magen fått arbeta frullen tog jag med mig Enzo på en pw runt Ö&B. Ca 4,6 kilometer på 33 minuter, 293 kalorier brända. Så dagens förbrännda kalorier: 446. Dagens kilometer: 7,4 kilometer. Behövde tömma kylen på lite varor så lunch vart nötfärsbiffar m ägg & keso omellet m gräslök & cocca cola.

Vakna upp.

Sovit dåligt som dom senaste nätterna. Meeen, pigg & gla' kexchooklaa'.. Idag är det lite extra kul att ta sig till spåret. Mikaela ska följa med mig & Anna på en löpis turis!!

Folk klappar sig själv på axlen när de haft en vit nykter kväll. Folk är otroligt duktiga när de haft en heel, vit helg? -Nästan så att man unnar sig att dricka sig redlös en kväll nästa helg? Vad är detta? Är man dukti för att man pallat "hålla sig ifrån" alkohol? Eller vaddå? Har man sug efter alkohol kanske man ska ta & söka hjälp.. Tycker det känns som att det gått ganska långt om man själv tillochmed känner sig duktig, innan folk omkring sig börjar misstänka prob.. Ja vet att de flesta säger det med en nypa salt & att det är en viss ironi/skämt i det. Fast varför? Är det konstit att vara nykter eller? / bitterfittan

Freddy.

Min fredag startades upp med en pw med Mikaela. 05,15 ringde mitt alarm så ja kunde hinna med att powerwalka innan jobbet med in bääästaste. Så jädrans gött, var sjukt jäkla trött precis när ja vaknade. Kan bero på att ja vaknade runt 03 snoret i natt & trodde det var morgon så vaknade såklart pigg... Meen efter nåra minuter i raskt tempo vaknade man till relativt snabbt & det kändes genast upp piggande. Kvart i sju stod ja på jobbet redo i hösta hugg. Känns så skönt att komma till jobbet på bra & piggt humör! Sista tre kvarten på jobbet bakade ja en rabarber paj, prov smakade endast på en matsked så jag kunde godkänna att den skulle serveras. Och mumsa, tror ja lyckades bra med den. Efter åkte jag mamma Denice & Lina till Köping och hämtade upp Kim på station. Vi åkte där efter åt käkade thai buffe. Mätt och belåtna gick vi till Intersport & jag handlade bla en turkos löpar tröja & tre st smala hårband. Hittade lite fina toppar & klänninar inne på H&M också, ska åka tillbaka nästa vecka... hmhmhmhm.. På tal om H&M fick jag hem ett paket där ifrån igår.. Byxa, linne, halsband, bikini...

Dödensdöd.

Torsdag och min "G" - knapp är nästan ur funktion. Skulle ha sprungit ett pass med  Anna imorse, men halsen sa ifrån. Hade så ont att ja knappt kunde svälja. Men den hoppa tillbaka i funktion under förmiddagen så den var väl lite rinrostig.. Har inte haft nå ont i den annars idag. Men har därmimot varit heelt slut!! Sovit typ hela dagen.. inte orkat gjort nånting. Middag idag vart hemma gjord hamburgar "biff" dinkelbröd som underlas bröd & kvar+chili sås till dressing. Riktigt gott, krydda biffarna med chilli, cayenne, svart & vitpeppar. Sen sov ja lite, & sov lite till.. Gick och handlade med Mikaela, sov lite.. sen har ja bakat protein muffins & kesokaka! :-D Muffinerna skulle ja haft mer hallon i för dom skulle bli riktit goda.. Använde mig bara utav 3 äggvitor, lite jordubbs prot & lite bakpulver. La några hallon på också, sen in iugnen 20 min 200 grader :D Kesokakan blandade ja iordning med kvar + minikeso & lite hackad mandel, in i ungnen dryga 20 min och sen åt jag det med hallon & blåbär :D MUUUUMS! Jaja, min cepe fetto sovardag :) man behöver väl kanske sånna också...









Dryga 19,6 kilometer

Min middag idag: Kamutvete, stekt kassler, vitlöks stekta champinjoner & aubergine. Rädisor, och kesella & sweet chilli sås. MUMS!

Något jag inte kan förstå faktiskt.. är hur människor kan förgifta sina kroppar som de gör med all färdig mat, alla tillsatser, allt socker och allt som är flottigt. Och hur kan man supa sönder sin kropp varje helg? Kroppen mår dåligt av det, man blir trött, får högt kolesterol, hjärtproblem, njurproblem, baksmälla för att nämna något. Om man bara lär sig laga nyttig mat smakar det så mycket bättre och är så mycket bättre för din kropp. Du kommer att märka skillnaden när du byter rutiner. Visst om man "fuskar/unnar sig" då & då, det är inte det. Det är just när det blir rutin på det hela, fet  & konserverade maträtter.. alkohol till max fredag & lördag. En ond cirkel. HALLÅ DÄR KÖP BLÅBÄR LIKSOM! Jag vill att min kropp skall leva länge och må bra under tiden till jag bli gammal tjurig tant skräll!!








Ännu en toast gosar ihop sig i min mage just nu. Jag kan tamigtusan inte hålla mig ifrån att göra toast när jag har sådant bröd hemma! Det är väl bra gott!! Tog mig ett glas kallt o'boy till! Muuums! Men det är jag riktigt värd, kvälls målet.. För jag har precis kommit hem från en 9,4 kilometers löp tur med Anna! Vi värmde upp med snabb gång på ca 5  minuter, och varvade ner med lååångsam gång på ca 5-10 minuter.. Benen kändes som spagettin när vi började gå igen. Och sååå stela dom var när jag drog upp knäet mot magen. Känns att vi inte sprungit på asfalt så mycket på sistone! Men skönt var det! Det är Onsdag och vi har avklarat ca 19,6 kilometer! Det känns nice! Meen det värsta är just nu för mig.. att jag börjar få kännngar i halsen!! Jag hoppas innerligt att jag inte blir sjuk! Jag hoppas att jag vaknar imorgon helt frisk i halsen.... Jag ska lägga benen i soffan nu och läsa nya ELLE tidningen som dämpte ner i brev lådan för nån dag sedan.




Kesella@Arla

Var ute och kollade lite på nätet och hamnade sen på Arlas hemsida och sedan kom jag fram på en sida om man vill tävla om att få vara testpilot för Arla!!  Jag fyllde i formuläret och hålller tummen för mig själv nu haha, skulle ju vara sketa kul & gott att få testa massa nytt ju.. LOL! Här, har ni länk om ni också vill chansa :-D Kesella måste vara världens produkt! Man kan fan verkligen använda det till allt! Från nyttigt till gott, chips-dip till mat-sås... MUMS! Jag har alltid Kesella burkar hemma, har det nog tamigfan till nästan alla måltider...




Konditionens dag.

Vaknade halv sju idag, och var så grymt trött så jag somnade om igen. Vaknade dock en kvart senare & gick upp. Ville prova något nytt till frukost så till havregrynsgröten blandade jag iordning kvarg +  protein pulver. Jordgubb like always. Och så la jag ner några hallon i gröten. Blandade allt i en enda stora röra och åt, vart lite som en tjock smoothie, gottmos! La mig och vilade en stund till, sen gick jag ner till grannen & drack en kopp svart för att piggna lite. Strax efter tog jag med mig hundarna på en halvtimmes pw. Gick runt ÖoB, ca 4,6 kilometer på 31 minuter och brände 257 kalorier. Nu har jag duschat och smockat i mig 2 toast mackor. Fullkorns bröd med mini keso, massa kalkon & kruksallad, och bubblewater ofcourse.. Ikväll ska jag & Anna träffas på en spring tur!




Tårtorna från jobbet igår..






Åh-åååoooo. Bådar inge bra för mig när ja ...

img_5558 (MMS)

Åh-åååoooo. Bådar inge bra för mig när ja ska cykla hem om de ska fortsätta så här under kvällen.. Mmm mummsat tårta på jobbet har jag gjort också ....


Trött


Gick upp från sängen 06.30 idag, jag börjar bli trött & seg på mornarna (?!!) Var inte alls hungrig, så det vart bara en kopp kaffe. Magen var mycket plattare än vanligt imorse, man fick inte tag i så mycket mjukt. Haha konstigt i och med att jag åt smörgås tårta tre gånger igår? Det hade väl mycket med att göra att det var mycket kondition, styrka & förbränning igår. Kroppen kanske förbrännde maten bra.. NICE. Jag och Mikaela har varit uppe på gymmet, jag körde biceps & bröst. Gick sådär,kände mig något svag. Men skönt att ha varit upp och arbetat lite! Nu har jag fått i mig frukost, 1 dl havregryn, sen mosade jag i några hallon i gröten, och en halv dl jordgubbsprotein. Sen blandade jag ut en halv dl jordgubbsprotein i mjölken också! Mumsa vad göööttt!!


Min bästa.

Emil kom över på kvällskvisten på en smörgåstårta fika! Han hade med sig en brak stort paket... så himla kul att öppna stora paket!! Nanannaa... det var en Sodastreamer, sodamaster, sodastreamer.. EN buubblemaskin! guuldvärt. Fyfan vad glad jag blev, lätt min bästa presenten ;-D Snyggaste designen tror jag att han hittade också, super glad är jag över den verkligen!! Så himla bra!! Ihh!!







Endorfin-hög.

Fyfan vad nöjd jag är över denna dag! Vilken start på en ny vecka!! Efter vårt 1,2 mils äventyrliga löp pass gick vi hem till varsitt hem & laddade om. Det behövdes dock inte mycket mat för min del för att ladda om då jag måste vara hög utan endorfinerna som bildats efter löpning, eller något i den stilen!! Jag har överskotts energi fortfarande och skrattar åt allt möjligt, allt är så kul & jag känner mig lycklig idag. Inget kan stoppa mig. Ni vet en sån dag, man kan bestiga vilket berg som helst tusen gånger om?









Weell, väl hemma så drack jag en protein dryck. + ett äpple. Var fortfarande lite små hungrig så gjorde iordning fisk i ugn m sallad & kvargsås. Men det smakade inge bra i munnen så jag slängde maten. Jag började städa här hemma istället, eftersom att jag visste att det kunde bli halv stressigt efter gymmet. Jag & Anna träffades vid 13-tiden igen och åkte upp till gymmet för att träna rygg. axlar & mage. Och så vart det också, fyfan vad vi körde på bra alltså! Riktigt nöjd över passet. Vi körde tungt och jag kan bara tala för mig själv men tyckte jag fick bra muskel kontakt och jag kände att jag verkligen tog iallt vad jag hade. Wiho! Hojjade hem & gjorde iordning dekorationen på smörgås tårtan, och gjorde iordning en frukt sallad & kvargsås till barnen, (ooooch till oss vuxna givetvis, som efterrätt ;) Mums så gott!



Ja jag hade ju fortfarande träningskläderna på mig när  mamma + barnen kom. men va tusan, jag fyller ju bara år. Inget märkvärdigt med det, så det struntade jag i. Sån är jag haha, ehhhhhhh:-)








Terräng intevall?!

Phueee! ÄNTLIGEN HEMMA I SOFFAN! Det var ju.. ett mer intressant löp pass. Sprang vi vilse? MMmmm det kan vi ju lugnt säga. Haha, vi hade verkligen noll koll om vart vi var nånstans. Sen tillslut kom vi fram till något sten rös.. & vi följde vägen, som tillslut ledde oss till "stora vägen" och vi kände oss fortfarande helt lost och vi visste inte åt vilket håll på vägen vi skulle gå... till vi äntligen får syn på "NALLES" Hahah. Fyfan. Duktiga var vi iallafall! Ca 1 mil & 2 kilometer. 102 km, 10,2 km, 1,2 mil! Wooo!! 1h 15min var vi ute & traska. Det var väldigt många "helsike backar" långa, dom tog ju aldrig slut. Backe på backe på backe.. & vi vart skrämda av en groda under passet. Haha jag höll på att avlida. Det har varit ett mycket roligt & jobbigt pass!! 1,2 mil i regn, dessutom! 685 kalorier brända! 2 blöta katter, mjaooow!! Nu laddar vi om för ett rygg pass!

Milen?

Taaggaaaa nu kööör vi mileeeen!!! Eller? Fck det reeegnar ute, vi får se om vi hittar i spåret bättre idag! Vi har sagt att vi ska ta milen idag, men det regnar + att vi inte vet riktigt i skogen vart vi ska. Men jag viker inte? Jag köör!! Vi får se vad fröken Jansson säger. Go go go! Hehehe va ju BA tvungen. Draaama queeen, prooovoceeeera, eh va? Lagom svullen efter godis? Girls girls girls.. they wanna have fun! Fyfan dryg & pigg humör, hohoohhh friskt humör hejhejaheja. Dont be a drag just be a queen! Look into her eyes, lekte lite med iphånen imorse av tristeessss... nu äre slutt med goudis ser jag på maggen ;) Morötter here i come, Anna here i come! Dags att snöra skorna!!

Look into her eyes.. moha

Middag a'la Eriksson & Finland.


Överbjuden på grillat hos Eriksson ikväller. Mycket gott, min första riktiga måltid för idag... Saknade som vanligt det gröna på tallriken bara, guys guys guys ;-) Började titta på hockey där också, men gick hem i pausen. Har såklart satsat en peng på att Finland tar hem guldet. Det är 3 minuter kvar nu & dom leder med 5-1- Tror jag tagit hem lite kosing ;) Guld värt då! NICE liksom. Har suttit & räknar ut va min smörgås tårta innehåller. Och den vart inte så fet ändå....

@Vattenverket.

Efter jag tagit mig en 20 minuter powernap efter lunch/tidig eftermiddag så vaknade jag med löpar-suget! Det kom från ingenstans. Har tänkt hela dagen:  "orkar inte bege mig ut på en joggtur, inte ens ett pw pass. 2 flödo dagar gör mig inte 50 kilo fetare liksom.. kan göda hela dagen med choklad & glass. Skitsamma, tar det imorgon.. fettomat <3" Men så var det så jäkla skönt att vakna med dom där känslorna. Tog på mig löpar kläderna & tog med mig Enzo. Vi började med pw, och vilken känsla det faktiskt är, sån frihet att bara röra på sig.. känna mukklerna arbeta... Skönt väder också, + !! Vi tog oss upp till Ekbacksbadet, och tanken var att vi skulle jogga mil spåret. Men jag tappa bort mig nånstans.. och kom iallafall ut vid vattenverket. Det vart 5 kilometer lunkandes. Men det var inte illa pinkat ändå, för inte är jag van vid sånna där backar som det var i det spåret inte. Tyckte det var backe på backe... puhe, det var joppigt. Svettig som en gnu var jag. Fast det var iof inte så konstigt då jag hade både, linne, t-shirt, underlagströja + vindjacka. hehehh, trodde det var kallt ute:) Wooo, fyfasen vilken energi jag har nu! Riktigt nice! Ska ta och plocka iordning här hemma nu, sedan plocka iordning en smörgåstårta. Och förresten.. smörgås tårtans ingredienser vart lite efter mitt humör. Skulle göra en nyttig variant, sen vaknade jag med skiiit dåligt humör, med bara fet mat & läsk i huvudet. Men det vart en blandnings tårta :-D Hittade en fettfri majonäs.. Och jäkla vilken skillnad i innehållet det var på den & vanlig. På fettfria ca - 50 kalorier på 100 g. Vanliga ca 350 kalorier på 100 g !! Gissa vilken jag tog? ;)








fetto bort från min chips skål!

ussschhh, idag är ingen bra dag. Idag vill jag bara äta allt jag ser, godis. Jag är aldrig godis sugen på mornar men känner att jag skulle vilja trycka & trycka.. äta pizzza. trycka till jag spyr, duvet. typ. jag tycker inte om pizza. men idag vill jag faan ha det, och massa godis. äta allt jag ser, jävla skit. vill ingenting. ska läsa iForm tidningen nu, och hoppas på att jag kan vända mitt humör. jag skulle göra en hälso tårta imorgon när jag fyller, men nu känner jag bara för att göra en fet smörgåstårta istället. fett in my heart.. typ.


Watch me.

Träningsvärken i baklåren & rumpan växer sig större smygandes! Jädrans så ont & stel jag var igår kväll. Samma lika idag.. Fortfarande mätt efter allt godis igår. Men åt en förkus macka iallafall & väntar nu på att kaffet ska bli klart, Idag är det jobb hela dagen. Kanske eventuellt får hjälpa JessICA att måla lite? ;) Eller så målar jag henne.. heh hehehehh....

Ryssland - Finland

1 x 2 ;) Nu är det hockey som gäller & Ryssland kommer tamig faaan ta hem det! Jag har såklart lagt ett spel, LOL! Inga stora pengar, så plussar väl kanske 60 spänn eller något, haha. Spelade på Sverige - Tjeckien tidigare idag, och gångrade fan pengen med tre! Wihooo! Synd bara att jag inte satsade mer! ;) Kände liksom på mig att Sverige skulle ta hem det, trots Fredag den 13:e ;) Jag har köpt hem lösgodis , himmel & pannkaka! Vet inte hur länge sen ja köpte hem det, förutom i påskas. Är hungrig men det får bli min kvällsmål ikväll! Nya iForm tidningen kom idag! Blir lika glad varje gång, så bra!



Här kan ni läsa, ni som pratar om 181 cm långa tjejer som väger under 60 kilo sträcket KAN få vilja gå ner i vikt utan att man är sjuk! Beror faktiskt på helt hur man gör det & vilken inställning man har. Sååådeså! Man kan må bra & ha ett hälsosamt liv till man ligger på 4-6 % fett på kroppen. Det är snyggt med lite underhudsfett om man har en trimmad kropp. Det kan inte någon säga att det inte är. Såå först bygga upp den.. sen slipa lite ;) Utan att det är sjukt. Det är bra att ha kontroll över vad "jag" (du!!) stoppar i sin egna mage, kalorier/kolhydrater/protein/fett...  bjäbbjbjäbbbjäbbbjäbb

(Ooooch så tycker jag fler skulle ha koll på vad ni stoppar i er egentligen! Då kanske världen skulle vara med hälsosam, & fetma kanske inte skulle vara så stor sjukdom som den är idag! Man mår bättre av att veta vad man stoppar i sig, + det är lärorikt) Ladda ned Appen: Shapeup.




I-ntervall.

Galet ap hungrig är jag nu!! Fisk i ugnen.. tror det här har varit en riktig fisk vecka för mig.. så himla gott! Och man blir så skönt mätt på det.. inte så där tung som man ex blir av pizza.. uäääk!!

Jag tog sovmorgon idag ända till 07.20 idag! Sjukt skönt, fast vet inte om jag vart direkt piggar utav det. Snarare tvärtom.. Protein dryck & en smörgås vart det till frukost. Var inge hungrig, eller sugen på något..  Jag & Anna cyklade till spåret runt 10 snoret. Och körde ett intevalls pass. Sprang i princip nästan allt vad vi orkade 400 meter, och gick tillbaka. I ca 35 minuter, bestämde oss under halva passset att vi skulle jogga runt hela varvet, 2,8 kilometer. Efter vi var klara med intervalls passet. Men vi orkade inte det så det vart 1 kilometer, hehe. Värt att nämna? Dagens pass brände 452 kalorier! & det var nåt så sjuuukt jobbigt. Första varvet jag körde, så trodde jag aldrig, att jag skulle orka med att springa. Var så trött i kroppen! Men jag peppa mig själv och körde på, och det gick ju fint! Skönt att verkligen få ta i.. att få andas med hela, lungan. Ända från botten. Sista varvet körde vi verkligen ut alla krafter i benen, och kuta på som bara fa-an, kände hur jag axxade fort som fan i några sekunder och var tvungen o sakta ner för ett skratt anfall. -Kände mig som en V75 häst!! Hehehhh det var riktigt skoj!! Carbo flex dryck, direkt, efter löpningen vart det. Sen åt jag en halv banan hemma & kaffe x2 hos grannen. Har inte ätit något mer idag så nu är jag verkligen sjukt hungrig! Har träningsvärk i asset sen igår också.. men "de eee niiice"


Work it, baby!


Var ganska trött imorse när jag vaknade. Frukost idag, 1 frökus macka m äggvita x2, 1/2 grape & 1 kaffe.

Smockade i mig frullen sen hojjade jag i vanlig ordning upp till gymmet. Där det bara var gamla penisonärer idag. Jag började i "lilla rummet" -fria vikter. Och idag fick rumpa & ben arbeta! Efter några övningar där inne så blev det några maskin övningar i stora rummet.., & avslutade det hela med dryga 100 st reps av olika typer av magövningar.
Strax, pw med dogsen om vädret tillåter. Fläskfille, champinjoner, lök, tomat, ruccola & kvarg sås blir min lunch idag! Blir ett kvälls pass på jobbet ikväll också! See you..,


Snabbdistans

Halv sex imorse ringde mitt alarm, & jag skulle ta min vilo puls dessutom. Ligger på ca 55-62. Var inte så jätte hungrig imorse och ville inte vara för tung i magen inför vårt snabb distans pass. En halv tallrik gröt m hallon & blåbär fick magen arbeta på innan. Klockan 8 möttes vi, jag & Anna. Och hojjade till Resmatt spåret. Jag var lite halv nervös inför passet faktiskt haha, vi började samtidigt men sen gasa jag på lite före Anna. Fick upp flåset ordentligt & jag kände mig som en frustig gammal häst eller något dylikt. Galoperade på som aldrig förr, typ. Jiiihaaaa!! Skämtosido, vi sprang 2,8 kilometer på dryga 13 minuter. 178 kalorier brända. På ynka 13 minuter.. brända vi 170 kalorier alltså.. Nästan 13 kalorier i minuten. Hehehehh. Nemen vi är nöjda över passet! Det var så jäkla kul!! Brist på fantasi idag så blir det lax idag igen. Men sen så är det ju riktigt jäkla gott också!!







Nu ska ryggen grillas! Sen ska jag unna mi...

img_2648 (MMS)

Nu ska ryggen grillas! Sen ska jag unna mig en fräsh fruktsallad m kesella sås! Därefter vankas det jobb! Have a nice day!


Uppvarvad.

Jag & Anna cycklade upp till gymmet 8 imorse. Laddade upp med en halvportion havregrynsgröt med gojibär + linfrön i. En halv macka m mini keso, & mivi total. Vi körde bic & tric idag. Kändes fint, vi gjorde bla ett super set i tric.. det tar hårt!! he he he ... Sista övningen körde vi dips, och jag hade bara ca 20 kilo hjälp på sista settet! Snaaaart så! Innan augusti SKA vi kirrat!!  Avslutade passet med mage. Snackade lite med Anders ang vår löpning. Tycker han inte sa så mycket mer än vad man kan läsa sig till på nätet. Men de var väl bra.. Han hade själv sprungit Göteborgsvarvet så.  När jag kom hem så laddade jag om med en protein dryck & en banan, sen gick jag ut med hundarna på en power walk runt Ö&b - ca 4.6 kilometer. 198 kalorier brända. Nu har jag precis ätit lunch! Laxfilé, ruccola, tomat, rödlök, caschew & mandel. Kvarg sås av kvarg + sweet chilli sås. Planerar lite smörgåstårta recept gör jag också.. som jag ska bjuda familjen på när jag fyller år. Och nå gott & hälsosamt för barnen..  mmmm kan bli bra!! :-)

Tänk om någon kunde öppna ett litet fik m lunch & fika som går åt det lite nyttigare hållet.. & uppskrivet bakom varje meny hur många kalorier det innehåller! Som Hälsofreak som finns i Linköping. Någon som känner sig manad att öppna det i Arboga kanske? ;-) Stads gården borde ta efter lite....




GAYPOLICE.


Aaaack så skönt det är att sitta hemma i soffan på kvällskvisten ;-) Hungrig är jag också dessutom! Ska strax äta upp mina fullkorns smörgåsar med minikeso, avokado & örtsalt på! Fyfasiken vad gott, smal te till det! Var på affären idag.. & jag köpte min första burk oliver. Jag tycker liksom inte om oliver... Efter jag slutat röka så vart jag bara sugen på just - oliver. Fast jag då, inte alls tyckte om det! Sen åt jag det hemma hos Mikaela av nån anledning (halv åtta hos mig?) ...i en sallad. & andra gången åt jag det hemma hos Julia i vintras när hon var hemma, med vin & ost. Så nu sitter jag här och ska provsmaka mina, oliver. & tänka tillbaka då Julia var hemma när vi drack vin, åt ost & kex -hade det riktigt tjeeej mys-trevligt!! , & när vi hade "halv åtta hos mig" hemma hos Mikaela. Konstigt, 2 av mina bästa kompisar är utomlands just nu, dom som jag ätit oliver med! Haha! Ena är bosatt i Gran Canaria & den andre är på Rhodos på semester.. här sitter jag, och oliverna! Konstigt nog saknar jag dom inte så värst mycket heller! Haha, dom finns i mitt hjärta. -Det är nära nog! Aaaall lööööve 2 you!



Körde ett hårt ryggpass idag runt lunch. Var bara jag & två killar där idag! Körde bland annat chins, -med mer av min egna vikt, deeet går framåt :D Wohohoo, efter passet så la jag mig på balkongen med dogsen & stekte på brännan lite. Riktigt nice väder! Framåt 17 tiden gjorde jag mig redo för en till löptur, skulle ta med mig Enzo också så han fick springa lite i skogen. Men något hände innan jag hann öppna dörren & gå. Haha, jag ångrade mig & fick beslutångest.. "ska jag springa?" el "ska jag stanna hemma och vila benen.. sprang imorse + att jag gymmat...?!" Haha gahhh, det vart så jobbigt så jag sket i allt, jag gick till affären & handlade lite käk istället. George bjöd över mig på en kopp te & vindruvor  när jag kom hem. Så vi har suttit i kvälls solen & njutit. Planerat lite för sommaren.. Det kommer bli gaaaalet!! Wooza!




En bland miljarder.

Veckans träning är igång & startade bra! Jag & Anna åkte bil till spåret & trampa igenom oss 5,6 kilometer på 32 minuter, 332 kalorier förbrännda. När jag kom hem körde jag 4 super set mage. Total kross, om jag får säga det själv. Brännde på som aldrig förr i magen.. 
  • 10 Benlyft
  • 10 Cykelcrunches
  • 10 Crunches med händerna rakt upp
  • 10 Sneda crunches
Nu ska jag ladda om & vila lite sen ska jag upp & köra ett styrkepass på gymmet. Äppelkaka deluxe ;-)


These tricks that I’ll attempt will blow your mind.











"Tråka ut någon annan med dina frågor!"















Avslutningsvis kvälls mellis i kvälls solen på balkongen.. mysigt sällskap dessutom! Fruktsallad med en burk ICAs lätt kvarg + en halv burk kesella vanilj. Mums så jäkla fcking goootttt! Miiin skööna lööördag!





Osynliga blåmärken.



Hade det inte barit för min jäkla träningsvärk i bena hade jag tagit mig ett lååångt löppass just nu!! Har inte alls hunnit tagit något bra löp pass den här veckan, måndag då jäklar. Då ska det tydligen bli 22 grader också (!?) så det blir skönt att göra på morgonkvisten när luften e mild men solen inte hunnit blivit så het. Jobbat med en superstar ikväll på jobbet, He he he he heeelena! Loka & nötter är det som gäller nu! Innan läggdags blir de faan nattprotin också, sjukt gott. Som choklad pudding :-)



Rygg, mage & bic

Hem kommen från gymmet & tvätten! Protein dryck - upp drucken. Jag börjar snart tröttna på jordgubbs smaken.. och jag har typ 2 kilo kvar i påsen.. ?!! Måste nog köpa hem en annan smak så jag kan variera.. Gym passet var heeelt okej. Tyckte inte jag fick den muskel kontakten i biccarna som jag brukar få, inte den riktiga pumpen.. men blod ådern vinka lite glatt åt mig ;) Körde på tungt på ryggen och det kändes bra.. tror jag. Dagens pass såg ut så här; Skivstångsrodd, hantelrodd, latsdrag framför huvudet, skivstångscurl, hantelcurl, sittande kabelrodd & avslutningsvis 100 st sit ups på 2 olika varianter. 2x50. -Heheeeh för er intresseade ;) Jaaag vill ha feeeta ryggmukkler, tycker det fan är skit svårt...


don't give a fck.

Mätt och belåten sitter jag i soffan. Med hicka dessutom. Har varit ner till tvätten & lagt i 3 tvättar. Tvättar även åt Mikaela idag. För övrigt så känns det som att jag har stora blåmärken på ben & rumpa!! Satan i gatan vad ont jag har alltså! Kan knappt gå.. och trapporna i huset piskar på bra när jag måste springa upp & ner ut m hundar, ner & tvätta... Vet inte vad som är värst att cykla eller gå.. cyckel går åtminstinde fortare..


Styrka & volym!

Huup! Har gymmet avklarat för idag! Bröst, axlar & triceps. Triceps - alltid lika kul att köra! Eller när man kör triceps, biceps & axlar.. känner man verkligen när man får upp pumpet & armarna blir nästa alldeles stela eller svullna.. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig? Men fasen va nice det är hehehehh. Eller när man tränar ben.. benpressen eller sittande bencurl, efter att man gjort några set knäböj.. man känner att benen nästan vill vika sig... sladdriga spagettin! Haha kör ba kör! Jag är iallafall super nöjd med passet idag! Hantelpress, militär press, bröst i maskin, enarms hantel press & pushdowns hehehehh. Jag börjar lära mig namnen heh heh hehehh

Har hur som helst precis druckit upp mitt jordgubbs dryck. Ska göra iordning en sallad till lunch idag. Räkor & ägg. Men känner nu att jag nog behöver sova en stund innan, power nap så att siiiga. Gud så trött jag vart..

Jag har sett en tjej  uppe på gymmet. Som e vääldigt musklig. Jag undrar vart hon kommer i från eller vem hon är? Huuummm... 30-35 års åldern kasnke.. Nyfiken i en strut! -jag?!

Kvälls mellis på jobbet! Har gått huuur br...

img_0456 (MMS)

Kvälls mellis på jobbet! Har gått huuur bra som helst att jobba:) superstars till arbetskamrater!


Protein pannkaks dille

Såååja, nu är min träning klar för idag! Gick upp strax efter 6 idag, på med löpar kläderna me detsamma sen tog jag med hundarna på en löp tur runt ö&b. Vanliga lilla rundan på ca 4,6 kilometer. Väl hemma igen var ja ap hungrig. En protein dryck med en halv dl carbo flex i. Sen vart det en halv portion havregrynsgröt & en grovkorns macka m mini keso & tomat. Sen slocknade jag i soffan illa kvickt. Vaknade igen runt 10 snoret, åkte upp med Svahlin till gymmet strax efter.. Mosade benen rumpa & vader. Knäböj, utfall m vikter, benpress, liggande & sittande lår curl, abduction & adduction oooch sist men inte minst stående vadpress. Eller jo den är ganska så liten, inte så komplicerad. ;) Och nu sitter jag propp mätt igen efter protein pannkaka! Gjorde en liten pannkaks tårta, 3 äggvitor + en halv dl vaniljprotein + lite vatten. Gjorde tre pannkakor utav de. Och varvade pannkakorna med mini keso, äpple & kanel. Mummmaaa!!! Jäklar så gott det är..


Igår när jag tränade armar i lilla rummet så kom en gubbe in, och mitt i en övning när jag tog i som allra mest klämde han ur sig "man ska inte ha för mycket muskler som tjej.." jag brast ut i ett litet skratt.. vad skulle jag svara på de? Speciellt när han säger det till mig...  som är typ minst, på hela gymmet..  heehhehh ;) Gubbe i annan generation som tycker tjejer inte ska ha några muskler alls antagligen. Skulle vilja svara; Gubbar ska inte ha bukfetma heller, typ. ;)






Stockholm halv marathon.

Nuu är det 20 jäkla veckor kvar till jag & Anna springer halv maran!! "Halv maraton är en populär distans. 21 098 meter innebär en rejäl utmaning. Samtidigt är sträckan inte längre än att många kan klara av den om de bara bestämmer sig för att träna ordentligt. Antar du utmaningen? -Upplev Stockholm på ett annorlunda sätt Du får uppleva Stockholm på ett annorlunda sätt när du springer den sköna banan genom Norrmalm, Vasastan, Kungsholmen, Gamla Stan och Södermalm. Banan passerar några av Stockholms mest kända byggnader; Stadshuset, Riksdagshuset, Slottet, och Operan.

Längs banan finns sju vätskekontroller där det serveras Maxim sportdryck och vatten. Det finns dessutom fem svabbstationer och ett par energikontroller.
Speakers, orkestrar och DJ:s ser till att det blir hög stämning.
Vid målet bjuds på musik, dryck, frukt, tilltugg m.m.
Läkare och sjuksköterskor är beredda att hjälpa till om någon löpare skulle få problem. Vid målet behandlas trötta ben av kunniga massörer från Axelsons Gymnastiska Institut.
Vid målet får du DN Stockholm Halvmarathons exklusivt präglade medalj som ett bevis på att du genomfört tävlingen"

Wowowow,
fan vad kul det ska bli! Jag började att löpa förra sommaren mer på skoj, för att få känsla & för att jag tyckte det var kul, och jag vart för en gångs skull svettig! Och nu ska jag springa ett halv maraton!! Helt sjukt, hade någon sagt det till mig för några år sen hade jag skrattat åt det. Det ska bli såå kul!! Från 0km- 21.1 km! Jag vill, då kan jag!





Torsdagsmat!

Just nu är min mage alldels proppfull. AV vaniljprotein-pannkaka! Fyfaasen vad gott! Idag vart det tre äggvitor + ca 40 g vaniljprotein. Blanda iordning de + lite vatten i en skål. Stekte sen på det i stekpannan till två st pannkakor. Det åts med mini keso + blåbär! Fyfan vilken applåd för min smaklökar!


My day off.

Nyyysss hemkommen från gymmet m fröken Lundin! Hääärliga goa pass, jag är verkligen starkare än Hulken ;-) Känns bra att lägga på fler kilon på olika övningar, att ta en större hantel i hyllan. Hehehhh. FEJJNT! Axlar bic & tric vart det idag, blodådern kom fram idag med. Tilloch med på axlarna växte den fram hehehhhh.... heheh hehehehh. Började med att köra tungt som tusan, gjorde 6-8 reps och sista repitionen fick jag verkligen ta i, knappt så att jag pallade. Baam! Åååh nu är ja sådär taggad & pigg igen.. what to do.. Ledig idag. Ska städa lite här hemma & läsa ur actic's "nya" tidning. Sen ska jag ta mig ut i "snö ovädret" på en pw med dogsen!

Kvällsmat!


Strax under 50 min

Har precis kommit hem efter en löptur med Anna! Hade glömt bort att vi skulle springa idag så det var tur att jag inte hade hunnit ut själv innan jag såg henne inloggad på facebook :D Vi hojjade bort till resmatt spåret & körde tre varv. Ca 8,4 kilometer & ca 410 kalorier brända! Innan löpturen gick jag ner till grannen och bjöd på protein pannkaka till frukost :D Och inte vilket protein pannkaka som helst utan det var med jordgubbs smak! Hehehhh. Heelt okej. Men vi åt den bara rätt upp och ner som den var, ska göra en med vanilj smak antingen senare idag eller imorgon. Som då ska ätas med mini keso & blåbär :) Skriver med om det seeeeen! Nu ska jag göra iordning lite käk och fylla några matlådor!


Mondaymonday morning.

Varit vaken i snaaart en timme, ska snart ner till tvättrummet & lägga i en tvätt. Ska tvätta sängkläder åt både mig själv & till Marielle. Jag har såån träningsvärk i övredelen utav ryggen, och triceps. Fybövelen, när jag & Anna var uppe sist, så körde vi chins & dips.. & det är inte något vi brukat gjort förut så jag gissar på att de bland annat beror på det. Och det är något jag tänker börja med, ska ha som mål att kunna göra ett set med hela mig, utan någon hjälp :-D Efter frukosten ska jag ta med min Enzo på en löptur..

Söndagskväll.

Jag blev väckt runt 04,30 snoret idag.. utav min hund Enzo. Stod med fram tassarna på sängen, och dunka & kraffsa.. pep.. föröskte typ hoppa upp, kände hur sängen gunnga lite smått. Var lika bra att gå upp & gå ut med som små liven då.. la mig i soffan med täcket och somnade om till nåt tv program som gick.. vaknade kl 9,30, frukost på de och sedan till Mikaela för lite snack. Hojjade upp till gymmet sen och tränade benen & rumpan. Har sovit bort nästan hela eftermiddagen. Fick jag sova ostördt inatt? Nix, folk ringde som idjuter igen. Hur som.. har dragit i mig nattproetinet nu & ska strax sussa.

Gjorde en sk färsk ost idag :D 100 g kvarg, 1 liten rödlök, & massa örtsalt. Muuums! På en
grovmacka m sallad & tomat!


.,


RSS 2.0