Valborg.

Dagen i sig har varit alldeles jätte bra!! Startade upp morgonen med en brakfrukost, & en liten prom med hundarna. Sedan en cyckel tur med Anna till spåret, där vi sprang ca 5 kilometer, brände va 250 kalorier. Cyckel tur hem & en super snabb protein dryck + kaffe hos Marielle. Över till Mikaela där det vart solhäng & sallads lunch med Anna & Elina. På efmtermiddagen tog jag & Anna oss upp till gymmet där det vart ett.. biceps, triceps, rygg & mag pass! Tycke det kändes för jäkla bra!! Vart det en sväng upp på stan efter det & till Nisse. Landade tillslut hemma hos Mikaela igen där Tobbe, Sebbe, Mattias, Elina, Josse & Mikalea var. Drack årets första glas rose vin för i år, så jäkla gott! Hade köpt mitt bästase rose vin ever! Vi gick sen till ågården för mat & sällskap. Mest för sällskapet för min del men tog självklart lite mat också.. Köpte in 2 st kiwi drinkar. Sen fick det vara nog, nu sitter jag hemma med ett glas vatten & en halv skål nötter + mörk choklad.. Känns så mycket bätte.. tappade verkligen suget..  blir en tidig kväll idag också! Såå skönt!!


SMS-inlägg

img_3202 (MMS)


Nu äre fest... Igen

img_2902 (MMS)

Nu äre fest... Igen


LOL! Sallad, sol & balkong häng hos mikael...

img_7017 (MMS)

LOL! Sallad, sol & balkong häng hos mikaela med hela tjej ligan!


"Excuses are for fat people, lets go!!!"

Har vaknat flera gånger inatt, pga av att några grabbs antagligen varit ute & rännt.. förtärigt alkohol.. & vågar ta sig i kragen att ringa. Gahh, blir så trött! Vem fan ringer en mellan 12-05 på natten egentligen? RESPEKT?! Jag är säker på att ett av de samtalen hade blivit något alldeles extra, & bra. Men inte när jag ligger & sover...

Ska strax ladda med en brakfrukost. Jag & Anna ska ut & löööpa!! Wihoho, fan är skit taggad! Ska bort till resmatt spåret. Har aldrig varit dit faktiskt så det ska bli kul att på prova ett nytt spår. Ska mäta rundan också.

I form.

Fredagar är verkligen något speciellt för mig, lediga fredags kvällar är verkligen något jag njuter av, det är då det känns som mest att man är just ledig, & man bara "är" ...

Jobbade till 14, hade tänkt träna när jag kom hem men kom på mig själv att det är bra att vila mig från gymmet lite så jag kan ta mig dit i helgen bland annat & dels att löpningen står på prio-ett denna vecka så energin & motivationen måste gå till det. Tvättade & åt lunch, fikade hemma hos min lille syster, som har nytt boende. Sen drog jag ut på en löp tur med hundarna! Nästan nio kilometer. Varav ca 4,5 av dom var pw & resten löpte jag.

Ikväll har jag legat med fötterna på bordet, på teven har hockeyn stått på & jag har haft munnen full utav bla morötter, 85% mörkchoklad & blandade nötter. Hehehhh. Fick hem nya iForm tidningen idag!! Så den har jag läst igenom, nästan 2 gånger! Nu är jag såå trött! Blir en tidig kväll idag, så jag är pigg & alert till löp passet imorgon bitti!



Torsdag, snart helg.

Frukost: en skål fiberhavregryngröt. 1dl fiber & ca 45 g jordgubbsprotein & en näve jordgubbar. MUMS! Vaknade 05,55 idag, nuuu börjar jag bli mig själv igen & vakna tidigt.. det är skönt!! Har precis kommit hem från gymmet. Tränade biceps & rygg idag. Pumpade på bra på biccarna, så kul när blodådran på biccen kommer fram, heehehehhh. Sitter och skakar iordning protte dryck nu. Ska snart ner & tvätta, vila från löpningen idag, buuuhu! Tar ev en pw - powerwalk vid lunch tiden.. mh mh mh, livet leker!

Rush.

Hoppla & godkväll! Jobbade till 15,30 idag. Cycklade hem & gjorde iordning middag/väldigt sen lunch. Det vart cödcurry kyckling & äggnudlar m grönsaker. Jätte gott! Vart 2 matlådor av det hela också, slipper jag laga käk imorgon! Kyckling, rödcurry sås.. broccoli, morot, blomkål & lök allt i ugn. Simpelt & smakfullt! Drog en 4,6 kilometers runda efter maten, det vill säga ÖoB rundan. Väl hemma vila & laddade jag om till ett gympass med ett gäng blandade & osaltade nötter blandat m keso & kvarg.., och det vart inte vilket gympass som helst, utan det vart ett riktigt jäkla tungt bröst & axel pass! Faasen vad jag körde på alltså, starkare än hulken var jag också! Haha vet inte om jag har köttat på så hårt nån gång förut, maxade på alla övningar & körde liksom slut på mig & de bareee brääände i mukklerna ;-D Avrundade det hela med 2 övningar mage, 3x12. Nu sitter jag hemma igen & ska dricka upp min jordgubbsprotte & sedan ska jag ner till grannen & leka hår frisörska.


Små söta kyyyycklingar på joppet, åhw ja t...

img_6722 (MMS)

Små söta kyyyycklingar på joppet, åhw ja tror ja dör lite!


Freerunning.


Apoteks piller VS ägg

"Genom att göra en omelett på tre till fyra ägg (180 -280g) tillgodoser man sig i stort sett dagsbehovet av vitaminer samt de flesta  av mineralerna. Det som saknas om man ätit 4 ägg är alltså: Vitamin C, Tiamin(Vitamin B1), Vitamin B6, Biotin(Vitamin B7), Pantotensyra(Vitamin B5), Zink, Koppar, Krom, Mangan samt Molybden.

Mangan och Molybden behöver inte vara uteslutna med det är inget som livsmedelsverket listar i sina näringsinnehållsanalyser. Molybden finns i ägg men jag känner inte till mängden.

Vitamin-C behovet tillgodoser man sig enkelt genom att någon gång under dagen äta en apelsin eller någon annan frukt. B-vitaminer får vi oss om vi äter frukt och grönsaker under dagen och vitamin B12 får vi oss från kött.  Följer du en diet där du äter kött och grönsaker så får du i dig dessa B-vitaminer utan någon nämnvärd ansträngning. Krom har många källor, bland annat ost, och koppar finns i animaliska produkter."

Noll uppladning.

Det vart inget löppass! Var toktröttis, la mig i soffan i 1,30 timme o snooza. Vaknade & var fortfarande jätte trött. Fortsatte med att tagga upp till löppasset, klädde om & förökte piggna till. På med pulsklockan o bandet.. på klockan stod det att jag skulle ha vilo dag idag, tänkte då att jag kunde ta en powerwalk då... om jag nu skulle ta vila från löpningen. Men kom knappt så långt, knappt 90 kalorier brända. Jag vände, jag orkade inte. Fyfan så trött jag är idag.. så ställde mig & gjorde en ägg omelett istället, på 5 äggvitor & 2 ägg gulor. En liten rödlök & en liten skvätt kaviar. Ett glas soja mjölk & en morot till de. Så gott! Inte världens snyggaste omellet dock..


Motivation?!



Sitter & försöker tagga till, till ett löppass!
MEN det känns rätt tungt, lite omständigt!
"Skaaa uuut & bränna på, ba köra! Kooom igeen nu
det äääär skööönt så fooort du kommer uuut!"
go, go, go
....




Måndagen

Mätt & belåten sitter jag i soffan. Grötmixen ligger i magen och arbetas.. Fiberhavregryn blandat m vatten blåbär & jordgubbsprotein & mjölk. Micrade allt ihopa och rörde om så allt var en stor sörja, hehhehh. Imorse när jag vaknade så hade jag ström avbrott. Och vad finns det att göra utan el? Inte äns internet funka.. ingenting. Så jag tog med mig Enzo på en löptur, runt Ö&b, 242 kalorier brända, en snitt puls på 151. Nu ska jag låta magen arbeta gröt sörjan & sen vila & ladda upp för ett gym pass!

Lekfullheten vann.

Jag tog mig ut på en löptur efter att ha grillat, solat & ätit glass med Anna & Mikaela hela dagen. Promenad som uppvärmning till skogen, och sen löpte jag tre varv i spåret. Ca 3kilometer. Körde lite HIIT också. Så jäkla skönt var det alltså!! Sprang i bara t-shirt, sommarväder!! Allt som allt ca 6 km. Hade på mig min nya löparklocka! Finfin! Vart en kopp kaffe hos grannen efter det & sen en långsam prat promenad runt stan. En riktigt skön slappar dag har det varit!














Trodde det fannssärskilda förpackningar med bruna ägg? Trodde de var sorterade, vita / bruna... heehheh hehh,


Zero.

Morn! Hundarna hade chips fest hos mig igår märkte jag då hela chips skålen som stod på bordet är alldeles tom, ren skrapad. Dansa på borden gjorde de tydligen också... ligger saker på golvet som inte borde ligga på golvet...

Har just kommit hem efter en 5 kilometers promenad med hundarna. Vi gick upp till skogen för att kolla om spåret var OK, oooch det var det! Fyfan vad nice! Att äntligen få springa i skogen! Jag stängde av musiken, och bara njöt av allt ljud i skogen. Mina andetag, fotsteg & kvitter från fåglarna. Vi var alldeles ensamma. Solen i ansiktet & nästan helt vind stilla. Got damn it, inte mycket som kan slå de!

Jag hade riktigt kul igår kväll!! Tack alla som var med! Fyfan, jag hade tillochmed kul på källan. Och det händer väl typ en gång per år..


SMS-inlägg

img_3923 (MMS)


Only up to 2 U. Alkohol i vårt hål skål! D...

img_3721 (MMS)

Only up to 2 U. Alkohol i vårt hål skål! Dirty bit!


Påskgröt

Jag drar inte för persiennerna i sovrummet BARA för att det är kväll & man ska sova. Jag älskar att vakna i ett ljust rum, så dom inte, igen dragna.

Sitter och ska äta frukost, men gröten är på tok för varm. Hade i en näve blåbär idag, mosade runt det i gröten så den vart alldeles lila. La på 2 msk mini keso, och sen ca 2 msk jordgubbsprottein i soja mjölken, sååå... hehhh en lila gröt med rosa milk. Snajsigt! GOTT framför allt! Glad påsk alla!


Fredag

Tuggar morot för fulla muggar, så tråkigt att stå & skala dom men så gött det är när det är klart! ;-) Jobbade till 12 idag också, tog hojen hem och la i en tvätt & gick ut m hundarna. Sen hojjade jag vidare til gymmet där det vart 25 svettiga minuter på crosstrainern & sedan lite övningar bröst. Hem & vände i princip, snabb dush & nya kläder sen cycklade jag över till mamma. Påååskmat. Min lille syster Denice hade gjort en jätte god efterrätt, vit choklad mousse m sura hallon & blåbär. -Gjord bland annat utav ägg kesella vit choklad lite grädde. Och jag hitta givetvis på en ännu, nyttigare variant. Heeheh, huvudet börjar bara leta efter ett gott nyttigare variant av sig själv.. "not my problem" -tänkte jag säga... Meen hursom så var den jätte god!

Tog mig en kvälls promenad med hundarna för ett tag sen. Och det är så himla skönt väder alltså, jag avlider. Älska våren!



Min väg.

Gooodkväll! Sitter i soffan och tar det riiiktigt lugnt. Idah har det varit en riktigt bra-dag! Slutade jobba vid 12-slaget. Mikaela kom & hämtade mig och vi åkte upp till gymmet på en gång. Jag köttade på benen som bara fasään! Känndes riktigt bra, tyngre vikter & bra muskel kontakt. Hehhhhhe.

Efter det åkte vi & handla lite käk, protein dryck vart de sen på hennes balkong i solen. Vi ordnade i ordning fläskfileen och la den sen på grillen medans vi satt i solen & snacka skit & allmänt njöt! Elina kom & hämtade upp oss efter nån timme, och vi åkte till Köping för lite H&M shopping & påsk godis shopping! Jag har nog aldrig handlat så mycket lösgodis som jag gjort idag.. På vägen hem skulle vi (jag) ta en snabb fika -(de andra 2 skulle keka.) på donken i driv-in.. Jag ville ha en liten cola & en liten glass. -Glassmaskinen var trasig. Okej, då vill jag ha en paj då.. Näeee när vi kommer fram till sista luckan så säger de att vi måste vänta på pajen. Och då fick det va! En liten cola till mig, tack! Tror det var Guds kall till mig att jag ska dra ner.. FATASS liksom?!

&&& när vi kom hem så gick jag & marre & fixade naglarna. Vi tog båda bara en förstärkning med permanent färgning. Jag tog ett aprikos färgat glitter.. somm ett fall från toppen ner mot roten liksom.. tjockt glitter högst upp på tippen, och sen blir det glesare & glesare ju närmare roten man kommer... Det är inte så jätte tjusigt nu eftersom jag inte har så långa naglar men de kommer, de kommer bli jäätte tjusigt :-)))) oooch efter det... virade jag om till löpar kläder & tog en kort löptur med hundarna. Så nice väder att springa i ikväll! Hade en bra fart idag. Min, fart.. "mitt gung" liksom.. känns bara som ja behöver lyfta på fötterna.. Synd att jag träffade på Georg precis när jag startat Löparappen, stannade & pratade med han nämligen i säkert  5-7 minuter.. så det ska dras av lite på tiden. Tror jag hade en bra tid.. om jag inte hade stannat och snacka så mycket.. Vi snabb planerade vår sommar trip ;-)





Här tycktes hon se en cellulit?? Haha, toka ;) Färgen på min nagel ser mer guldigt ut på bilden, men.. - persiko ;)



Curry kyckling m ugns bakade tomater & min...

img_9865 (MMS)

Curry kyckling m ugns bakade tomater & mini keso. Min första riktiga måltid påå.. Ja de här blir andra dagen?! Mums..


Super delight äppelkaka

Super delight äppel kaka för den som är sugen på något gott till kaffet men ändå nyttigt.. då är det här ett perfekt mål. Jag skivade ett halv äpple , massa kanel sen värmde jag på det i micron 850 grader på ca 1 minut. Sen la ja på vanlig kall mini keso. Guuud så gott!


Mjaaadaa, Känns bra efter att ha legat sju...

img_6426 (MMS)

Mjaaadaa, Känns bra efter att ha legat sjuk hela dagen igår, att mjukstarta med en lång promenad.


Ville försöka få i mig något & de enda möj...

img_2580 (MMS)

Ville försöka få i mig något & de enda möjliga i flytande ja har hemma är protein dryck.. Lite mer pulver än vanligt & blandat m mjölk, lite is i.. Så smakar de som milkshake:) har precis satt mig på balkongen oxå, jäkla sicken värme!! Och ja har legat o soffan hela dagen.. Börjar bli rastlös nu..


vatten,vatten bara bara vatten.

Uhhhh.. har ta mig tusan sovit i princip hela dagen. Ynka kvarten jag varit vaken sen jag kom hem från jobbet.. Har frusit som en dåre, och har legat i soffan under täcket med dubbla mysbyxor & tröja. Det gör ont i hela kroppen. Har spytt hemma en gång bara som tur är. Är jag magsjuk kanske.. kanske eventuellt en släng av både magkatarr & magsjuka? Fick en läkar tid idag kl 13 men kände att jag var tvungen att avboka den pga jag höll på att nästan svimma i trappen när jag skulle rasta hundarna innan jag gick till läkarn. Tog paus i trappen efter varje trapp... & hundarna fick snabb kissa. Så otroligt jobbigt var de.. var alldeles slut när jag kom upp igen.. Har inte ätit nånting idag, spyr hellre känns det som. Så vatten är det enda jag får i mig & vågar mig på...

nu fick ni lite extra info..

ÄÖÅ@TYUJDAPDI9J

KUL ATT MAN INTE FÅR JOBBA IDAG HELLER! SPYDDE PÅ JOBBET IDAG OCKSÅ! ÅÅH JAG BLI SÅ TRÖTT!!

En för tidig födelsedags present till mig! :-)




SUUNTO M5 W

Pulsklockor/SUUNTO M5 W från stadium.se

Premiär grillning.

Premiärgrillning på balkongen. Kyckling, mozarella, förgrillade tomater, sallad & vitlökskvarg. Mums. LOKA vattenmelon i glaset. Nu ska jag låta maten vila i magen sen blir det eventuellt en promenad i det jätte sköna vårvädret, sen går jag nog på efterrätten som blev kvar från igår kväll. Kvarg glass + jordgubbar, till BB kanske..


Solhäng


Legat i solen på balkongen nästan hela eftermiddagen. Enzo kom och myste i solen han också. Nu ska jag sätta mig i solen igen med en kopp kaffe & en banan! Göööötttmooos!!

Säga ifrån!

Har precis landat i soffan. Gympasset imorse gick finfint. Rääsade upp på hojjen, så det vart min uppvärmning. Sen körde jag benpress, sittande benspark & liggandes benspark, abduction & adduction och sist men inte minst utfall. Oooch så hojjade jag hem.. väl hemma så plockade vi fram, mini keso & färska jordgubbar, ägg, lingon grova & kaffe. Muummms! Vinkade av Ingla, som nu är på väg hem. Och nu sitter jag och väntar på att korven ska kallna lite. Stekt korv m bröd blir det till lunch idag! Har hunnit med en promenad också, skulle ja sprungit den rundan men jag har fortfarande ont i benet.. benet säger ifrån.. så det fick bli så.. vill ut en sväng igen på eftermiddagen men då kanske det blir till och löpa istället! JAG säger ifrån ;) Hiiihhhh fyfan vad nice det är!

Mooorn, nu taggar vi inför ett benpass på gymmet! Brak frukost m Ingla när jag kommer hem!


Lördag natt

Den här dagen kan ha varit den mest segaste ever. Jag har inte alls varit mig själv. Avbröt en löprunda m Anna tillochmed. Och det kändes då fan inte bra, men jag orkade verkligen inte. Heelt slut.. Mikaela fick komma och hämta mig efter 3.7 kilometer. Drack av å vattnet till och med för att jag var så jäääkla törstig & kunde inte fortsätta.. Kvällen spenderades likadant som gårdagen. Oxfile sallad & bea a'la ingla & ett glas rött. Dock så vart det inte mer än 2 glas för min del. Vattnet var min kompis idag! Vi gick till källan, där det vr 30+. Jag hade väl ganska "trevligt" ... fast jag var så inni bomben trött.. & Ingla tyckte jag var allmän tråkig ;-) Nu är mina ögon så tunga så jag orkar inte hålla upp dom.. gonatts!

apa.2



Apa

Gårkvällen.. Jag & Ingla korkade upp hos mig till matlagningen. Oxfile & tomater i ugn & beanese sås a'la Ingla. Så jäääkla gott! Jag njöt utav allt. God mat & gott röd vin, gott sällskap.. Marielle dök upp strax efter 20 snoret. Runt 10-11 tiden begav vi oss till Ågården. Vi stapla väl hem runt 01-tiden.. Naajsit värre var de..  Desto mindre kul imorse, spydde ett x antal ggr, cycklade till jobbet där jag gjorde ifrån mig typ 2 ggr.. sen fick jag inte vara kvar! Misstänkt magsjuka (eftersom en hel avd på jobbet har det) eller.. vanlig bakfylla?? Fast jag brukar aldrig bli så där dålig.. fast jag mår bättre nu.. ahh jag vet inte.


SMS-inlägg

img_1494 (MMS)


hey hoe lets go



Nu är det fredags kalas! Vi siktar mot stj...

img_3532 (MMS)

Nu är det fredags kalas! Vi siktar mot stjärnorna inatt!


SMS-inlägg

img_9156 (MMS)


Vart tog solen vägen?


Hemma från gymmet! Det vart ett såndärt halv konstigt pass, igen. Jag har förmåga att göra de ibland.. Biccarna fick jobba fullt ut iallafall! Sen vart det några övningar triceps, mage & axlar, lite rygg också faktiskt.. Tränar man mer än 4 muskelgrupper så ökar fettförbränningen. Så kan ju låtsas att det var på flit passet vart som det vart.  Har även hunnit med några core övningar hemma.. Jag cyklade, premiär cycklade för i år! Haha, livrädd.. jag är såå rädd för att cykla! Blir nervös i trafiken & trottoarer, grus, människor bilar & cylkar.. ja you name it! Vill cykla där jag är själv.. men  i år ska jag över vinna den känslan haha! Går ju så mycket fortare att ta sig med cyckel än att gå.. Har klunkat upp min protte dryck.. banan & choklad. Så jäkla god, som godis. Tror jag ska ta & vila mig lite i soffan nu.. dra ut på tiden. Sen ska det stor städas eftersom jag får gäst hem i kväll! God mat & dryck .. skönt med Fredags kväll!!


Fräjday.

Morn morn morn!! Härliga underbara fredag!!! Det skulle sitte jääkligt fint att knyta skorna & dra ut på en löptur,  jeeffla fot! Inte bra än! Just nu väntar jag på att gröten ska kallna. Fiberhavregryn m äpple & kanel idag. + ett kokt ägg. Ska ta mig upp till gymmet under förmiddagen... Ikväll får jag besök, fin besök!

Sommar, det är sommar snart & jag har 2 veckor semester!!:) Snygg bild va?!


Mer kött på bena!

Gooodevening ..... jag fryser om fötterna så in i bomben! Fick hem H&M paket idag.. neon gul träningsbh & en vit overzise slappar t-shirt m lysande rosa & gula ton-nyanser. Nu sitter jag & väntar på käääk! Vart hemkörning idag.. för sent att stå vid spisen ;) Kyckling rulle! Efter min & Annas löptur spökade det onda i benet lite, var ganska så stel & det värkte mer i benet när jag gick på de.. men efter lite stretching & vila så tycker jag det är ganska bra igen! Det är inte helt 100 än, men OK. Ska ta det lite lugnt så det får vila.. Det vart ett ben pass med fröken Lundin runt 14 snoret. Ett lagom hårt pass. Vi chillade hemma hos henne hela eftermiddagen sedan. Nu sitter jag som sagt här, väntar på käk & ser på näe kära FBK tar hem skiten;-)

Prov smakar;) smakar som pressad apelsin j...

img_9045 (MMS)

Prov smakar;) smakar som pressad apelsin juice med fruktkött i glassen känns den nästan nyttig! 65 kalorier. Heeehheh.


Kyckling burgare m kvarg dressing & 2 olik...

img_4937 (MMS)

Kyckling burgare m kvarg dressing & 2 olika sallader utan bröd. Man tager vad man haver.


12.9 KM

Har just landat i soffan. Jag & Anna tog en löptur imorse, klockan 09.00 möttes vi upp och började vår tur. Vi provade på en ny runda. Vi sprang bort till en liten inplanterad typ sjö.. träsk? Bortom för jihovas.. fram till sjön & sedan tillbaka & runt ÖoB. Vi sprang bort ca 900 kalorier. I prat tempo.. ganska lagom takt.. ca 6 minuter / km. Behaglig takt! Och det var så jäkla skönt! Så skönt att springa ute i de friska luften, & så vart det ju i en ny miljö, mycket skog. Såå mysigt liksom, älskar höra fåglarna kvittra, och att vistas i skogs miljö, men ändå inte springa i, skogen. Var alldels perfekt! Kul dessutom att variera sina rundor! Benet mådde sådär, men definitivt mycket bättre! Det gör lite ont i bland i vissa lägen. Men så pass lite att jag inte tror att det gör något att träna på det. Har klunkat i mig en protein dryck med carbo flex i. Ska ta mig en banan & sedan vila lite, sen ska jag förmodligen vira om till gym kläder & köra ett styrke pass på gymmet! Vill kötta benen hee heheheh eheh ;)



Hakouna ma'tata!

Sitter & äter kvarg glass m banan & choklad smak. Ap gött:) Har gått bra att jobba, är dock magsjuka på min avdelning, så jag hoppas jag slipper bli sjuk! Emil hämtade mig, så jag slapp gå med min onda fot! Gutttaaans! Hoppas verkligen min fot är sig själv imorgon! Sitter och är riktigt taggad att ta en spring tur med Anna imorgon förmiddag!! Hoppas hoppas!! Gahhh!:) Energin flödar & jag tror jag nästan tog kål av min arbetskamrat på jobbet idag, hon var så trött & jag var jätte sprallig! Hakouna matata feeling liksom!


Stella & Enzo i somras!:)



Logik & sans är ur balans!

Har legat och läs en massa bloggar hela förmiddagen, lyssnar på musik.. lagt till Hanna segfelt i länklistan, många som har ändrat plattform till myshowroom istället, så dom har jag förnyat.. och så har jag drömt mig bort .. med en dröm kropp. Jag fick hem min korall röda bikini från h&m idag också.. gahh, jag vill upp och mosa benen som faaan. Eller ut & springa, springa till man hör flåset fast man dunkar musik i öronen så att det heter duga. Bli alldeles jätte varm & svettig, mjölksyra i benen..  och att känna att man har gjort bra ifrån sig... hungrig är jag också som pricken över i:et! Har ätit hallon & blåbärs gröt, fisk & grönsaker, & jag är huuuungrig. Mamma kommer snart & hämtar mig. Då vi ska åka & inhandla en MASSA mat, så jag slipper åka & små handla som jag alltid gör..

Jag tror på att jag kommer vara återställd imoooorgon:) YEY!


Frukost. Tvätten är igång & mitt ben är på...

img_3542 (MMS)

Frukost. Tvätten är igång & mitt ben är på bättrings vägen!:)


Home makeover.

Har precis konkat mig upp till mig, har min vinge på tredje våning såatt siiiga ;-) Att ta sig upp & ner i trapporna med en ond fot, dte är illa. Det tar tid, och ser nog jäävligt dumt ut. Haltar & stonkar mig fram.. ser antagligen inte klok ut alla gånger. Går mer eller mindre bra, rätt som det är hugger det till extra mycket, Jeeeflla skit! Har lite Tissda's mys! Cola & lite blandade nötter åker snart fram på bordet! Mums! & nya ELLE tidningen kom idag!!



Har iallafall kommit hem precis, har varit hemma hos Mikaela & städat lite, röjjt undan & slängt massa skit rent ut sagt! Maaassvis med kläder! Goooshisss! Tre stora svarta sopsäckar, tror jag vi slänge. Och en mer el mindre full sopsäck m kläder som vi gav till Nisse, resten vet vi inte vad vi ska göra med ännu. Tradera/blocket/röda korset/slänga?! Jag hitta iallafall MIN favorit, aka paaallestiinaaaa!! .. & vi har plockat maajsen...




Benvärk!

Fy bövelen! Sitter & väntar på att maten ska bli klar, har en bit mörkchoklad i munnen så länge! :-) Fisk & grönsaker står på menyn idag, fryst fisk m broccoli, blomkål, morötter & tomater. Allt i ugn. Så smidigt & gott! Ska göra en sås av kvarg & sweet chili till. Ev en kall sallad till också. Weelllll, fy böövelen vad jag har ont i mitt högra ben, vaden.. fotleden.. Fick lite salva på jobbet av en arbets kamrat & en annan arbetskamrat linda foten/vristen/vaden på mig. Gah! Ja jag får väl skylla mig själv som var så på språng igår.. men svårt att hålla i tyglarna när viljan är så stark!

When it hits you, you feel no pain.

Sitter och dricker kaffe, har precis ätit frukost. Fiberhavregryn halv portion & 2 lingron grova mackor m tomatoes på! Goottt, känns som jag behöver fylla på kroppen med lite energi sen igår, heehheh. Är nästan hungrig igen.. men nu får jag hålla mig till frukost nr 2 - det vill säga till fikat på jobbet runt 10- taget. Någon måtta får de va! Spänner i benen på mig, känner mig ganska stel också, faaast jag tyckte att jag strechade på bra igår! :-) 258 kalorier till frukost idag, det är fan svårt att komma upp i tillräckligt många kalorier varje dag!! Jaajaja, nu ska jag pyssla lite & göra iordning inför en prom till jobbet!

Speedos.

Gahh, började dagen med 4,6 km löpning, & har precis avrundat kvällen med ca 9.8 km promenad! & runt 18 snoret tog jag & Anna en 9,4 kilometers löpning. 23,8 km har mina ben stått ut med idag.. Maran here i come! NU har jag ont i ena vristen & vaden! Och min mage skriker efter mat.. Det gick för jävla bra att springa med Anna idag alltså, hade hur mycket energi som helst och fick knappt upp flåset. Heeel skumt kändes det, ! Gogogo, hade fan kunnat springa två jäkla varv till alltså ;-D Muuuucho energia today! Nu ska jag ta mig nån smörgås & lite kvarg. Sen blir det kvällproteinet...

Fika kl 17 ;-) sedan ska jag & anna ut på ...

img_0518 (MMS)

Fika kl 17 ;-) sedan ska jag & anna ut på en löptur!


Smööööörgås tårta på G!! :) tur jag hann m...

img_7354 (MMS)

Smööööörgås tårta på G!! :) tur jag hann med en runda imorse ;)


Wooo gogogogoo löp tur - check! Nu jobbet!

img_8061 (MMS)

Wooo gogogogoo löp tur - check! Nu jobbet!


Sju

Åh när jag gick ut m dogsen imorse så ångrade jag djupt att jag inte gick upp 30-40 minuter tidigare. Sjukt sugen på att dra en löp, det var alldeles tyst ute, & VARMT. Redan 7 plus ute!!

Är det värt att röka?!


En cigarett förkortar vårt liv med 11 minuter! Värt att fundera över om man röker flera cigaretter varje dag.
Så jävla skönt att jag har slutat! Kan inte äns fatta att jag har rökt i nästan 10 år!! Usch & fy! Aldrig mer nikotin beroende! Smakar skit, luktar jävligt illa, man får fula äckling rynkor vid munnen som gammal, gula naglar & tänder, lungorna blir svarta, konditionen försämras, smaken & lukt sinnet försämras, blod cirkulationen försämras, alla dessa sjukdommar.. & de kostar ju multon! USCH säger jag bara...



I ett enda ord, grisen.

Vart ett löp-pass på gymmet också! 30 min vart det på löpbandet & 2 övningar mage m 10 reps. NU kanske jag har brändt bort hälften av vad jag år igår?? Knappt det kanske till och med haha! Brändt ca 1000 kalorier idag.. Har nyss ätit kyckling-burgar-kött med sallad. Nu blir det en kopp kaffe, sen kommer emil & hämtar mig och skjutsar mig till jobbet. Han ska även laga min cyckel & passa dogsen...

Så här tänker jag, säger jag till mig själv, försöker jag gå efter, peppar mig själv, mina egna regler.. som iblands bryts, men regler är till föööör att ? ;-) men det är skönt att ha en slags ram att tänka i ...

  • vardagsmotion, cykla/promenera dit man ska, jag har ju ingen bil så det e givet för mig,
  • Äta frukost med både kolhydrater, protein och nyttigt fett – så att man får en bra start på dagen, orkar med mer samt håller en jämnare fettförbränning.
  • Styrketräning en viktig träningsform som inte bara ökar fettförbränningen under passet utav även bygger muskler -> & ju mer muskler man har, ju mer energi förbrukar man. Ökad muskelmassa - högre fettförbränning och man kan lättare hålla vikten.
  • Äta fem mål om dagen, stora som små mål - Fettförbränningen hålls på en jämn nivå.
  • Äta mycket protein och mindre kolhydrater – på så sätt förbränner man ju mer fett vid högintensiv träning etc.
  • Konditionsträna i form av löpning eller till exempel simning. - så att man får en bättre kondition vilket ökar fettförbränningen och ämnesomsättningen. wohohoooo liknar nästan en uppsats ;) hehehehhh jaja mitt tänk som jag försöker gå efter..  eller?







Puuuhhhh, just nu känner jag mig som en svettig bacon bit! Har just avfärdat ett löpar pass med mina hundar! Vart ett varv i ö&b rundan,. som den kallas. 4.8 km. Enzo var gandka trött sista biten, jobbigare att springa än att gå. Han ligger på golvet och sover nu.. Mmm. Kände mig nästan bakfull imorse när jag vaknade av allt godis jag åt igår, frossade verkligen som aldrig förr!! Började redan precis efter jobbet, Emil & jag köpte med oss pizza hem till mig, jag åt en halv kebab pizza (!!) , sen var det lite dush & fix.. efter det gick jag hem till Mikaela & jag tog med mig en hel mörk choklad kaka. Men hon hade en hel skål med chips, 2 vin glas fyllda med godis, en skål med jordgubbar.. & så fick jag ett glas av det svarta tornet av henne. Det kan va bland det godaste vinet som jag druckit, men igår kändes det som att hon hade spetsat det med lite vodka, fast det var jag själv som hällde upp så så var icke fallet! Jag gick hem vid 21 snoret och väl hemma fanns det en till påse chips, en kaka mörkchoklad & nötter & popcorn.. och en stor cola, haha! Öppnade dock bara chips påsen & colan... Risken finns ju att det öppnar något mer ikvälll.. Som sagt, sitter dyng blöt i soffan.. typ. Ska äta något mellan mål nu, sedan är det gymmet!


SMS-inlägg

img_2347 (MMS)


Just köpt de här 2 små godingarna!


Frihet.

2 veckor kvar till påsk, 3 veckor kvar till valborg.. det är snart MIDSOMMAR! Det kommer gå sju jäkla fort, så jag passar på att njuta av varje sekund just nu. Det är vår, det är ljust, vår-fåglarna är här, gatorna e torra & fria från grus.. alltsåå ååh!! Fan vad nice! Snart är värmen här också, och snön & de blöta borta från spåret i skogarna.. MUMS! Helt galet alltså!! Man säger varje höst "den här sommarn gick så jäkla fort" Men man måste börja njuta redan NU! Skjut inte på det, ta vara på tiden liksom :-) / filosofen chris!

Jag vill bara att klockan ska ticka lite fortare nu så att jag kan ta fram mitt snacks! ;-D Nötter, morötter & äpplen.. Sprite zero, mörk choklad. Ja i vanlig ordning har jag massvis med godheter hemma! Bara för att jag skrev imorse att jag ville ha en iForm tidning som kom den nya i brevlådan idag runt lunch! Fyfan vad glad jag blev! 2 tidningar att läsa ikväll :-D Har inte blivit av någon längre prom idag, max en 20 minutare & då var det för hundarnas skull. Normalt tempo, och jag släppte dom fria en stund, så jäkla kul att se dom springa & busa! Stella försöker komma ifatt Enzo, men lyckas aldrig & hon blir skit tjurig för de haha! Nu ska jag hoppa in i dushen, sen blir det mys för hela slanten!

Fick hem min BetterBodies hood tröja idag! Och mina söta adidas strumpor, heheeh. Tröjan var något kort.. men va tusan, palla skicka tillbaka eller så?! Naee.. krymper den i tvätten så gör den, då får den hänga fint i garderoben ;-)

Just idag är jag stark.

Nyss hemkommen från gymmet, och har hunnit druckit upp en protein dryck. Har choklad-banan hemma. Och så jäkla god den är då!! Im in love, smakar gooodis! 50/50 vatten & mjölk, blir bäst! Mummmmss! Tränade biceps & triceps ORDENTLIGT idag. Riiiktigt bra pass, fick muskelkontakt med detsamma tycker jag.. Kunde ta 2 repitioner m 12.5 kilos hantlarna i en bic övning :D haha, tänk när jag kan köra 10 st ... ;-) Har allt-i-hemma tidningen hemma. Alldeles färsk dräpte den ner i brevlåddan för några dagar sen men har hållt mig till att läsa den, ska göra det ikväll! Vill ha en ny iform tidning!! Borde vara en ny varje vecka... Ska snart ner på kaffe sen ska jag till thulegatan & arbeta. Ska måla lister, väggar, & element. Ett vid sidan jobb så att säga ;-)

Åh det känns så ...

Åh det känns så skönt att vara vaken i tid, kanske kommer jag in i rutinen igen? Jag sitter och smuttar på Pauluns superjuice blåbär & acai. As god! Väntar på att min gröt ska kallna, har toppat m färska jordgubbar idag också! MUMS! Verkar bli fint väder idag?! I hooope, ska ta tag i mina målar händer idag.. de ska få arbete..

Re-load?

Nydushad och sitter i mina bääästaste mysis byxor & väntar på att vattnet ska koka klart så jag kan göra iordning mitt the! Började dagen med världens sovmorgon!! Vaknade inte förrän halv nio! Så vart ju skapligt stressad av att det var SÅ sent.. gah! En skål fiberhavregryns gröt med färska jordgubbar, sen bilade jag upp till gymmet med Swalin. Vart ett halv knasigt pass, några övningar bic, 20 min löpning, bröst & tric 20 min löpning! Haha, vrt inte varför det blev så.. hem & vilade en stund. Sen gick jag ner till grannen med jordgubbar & drack en kopp av de svarta guldet! Seeen vart det en promenix på 30 min, sen var jag hemma nån timme & vilade & tvättade.... Träffade mickis & vi drog en 40 minnare till promme. Mycket skönt, synd att det har blåsit så jäkla mycket idag bara!! Har varit lite halv seg & tom hela dagen idag. Inte ätit något speciellt heller, så det kan ju vara de! Gröt, protein, kvarg.. äpple, jordgubbar, mini keso, kaffe.. mmm bara en massa mellan mål har åkt ner i min strupe idag. Förutom nu på kvällskvisten, jag Elina & Mikaela åt en varsin sallad. Trööööttt är jaaag! Alldels tom & tung ... Hockey.. fbkfbkfbk, eller hur var de?!

One should eat to Live, not live to eat.

Den här dagen har jag verkligen gillat! Började lite grått både i vädret & i mitt huvud. Men det ordna upp sig så fort jag kom till gymmet! Så jädrans härligt.. fart & fläng! Mina Converse skor kom på posten idag, & för jäkla sköna var dom också! Svarta , tyg, orginal modellen. Har alltid haft vårens "nya" modell förut.. Tror jag ska köpa mig ett par låga också! Och så kom protein paketet idag med, hela 9 kilo vägde paketet haha! Tur jag inte behövde GÅ hem med det.. Sitter i soffan nu och försöker varva ner. Skulle vara så skönt att dra en jogg nu på kvälls kvisten.. men orkar inte blir svettig & dann igen! Eller? I have antz in my leg liksååm. &&& vill ni veta?! JAG, hade jeans på mig idag. Hahhh det händer inte varje dag alltså, bor numer i mina tränings/mys byxor! Det enda jag tittar på på nätet är just , tränings redskap/mat/kläder... Haha. Kändes nästan konstigt på benen att ha jeans haha, då har det nästan gått ut för!
Oooch på tal on ingenting.. den 21:a ska jag göra mina naglar fina! Franskmanikyr står det i kalendern!

Anna Skipper & Anna Anka 50/50  har hittat mig! Eller har jag hittat dom, i.. mig? Hehehh, jag gillar dom!
If your food can go bad, it's good for you. If it can't go bad, it's bad for you!

Pasta sallad m kyckling röra ligger fint i...

img_9878 (MMS)

Pasta sallad m kyckling röra ligger fint i magen och skvalpar nu! & kaffe på maten.. Sitter på stadsgården.. De vart både min lunch & middag idag.. Får äta extra kvälls mål ikväll.. hihii


Raise your hands!

Jag har överflöd med energi!! Pump it up! Imorse, åkte upp till gymmet med Swalin. Körde fram & badsida lår & rumpa + mage. Sen sprang jag på löp bandet 20 min, åkte hem. Drack en protte drink, och sen gick jag & hundarna 5 km promenad. Varvade då & då med lite jogg. & nu har jag kondition disco städat i en timme! Med det menar jag attjag inte stått still en sekund typ. Joggat stilla ståendes liksom, spungit till vardagsrummet, hoppat & studsat. Rockdansat & gjort grodhopp & utfall. Jag har liksom sprayat ajax medel i takt med musiken i mina öron.. Förstår ni hur speedad jag var.. är? Så här jag om dagarna.. dunk dunk dunk. Baam heheheh. Super capen hjälper en heeel del! Nu vet jag inte vad jag ska göra så går ner till grannen & rockar lite till!

Wanna make You sweat.

Fick sovmorgon idag också.. vaknade 7,20. Men är kluven alltså, haha. Fick ett sms imorse som gjorde en störning i min hjärna som nu gör att jag inte fått tummen ur arslet & är på gymmet just nu. Ska tagga till... snart..  Var ner till grannen & försökte tagga nyss.. det hjälpa mig lite på traven kanske.. kaffe & dunka dunka.. mmmm... ska ta en super cap så är jag snart igång.. ,.. mm ;)

... 567 & 8 !

Baaam och jag sitter tillbaka i soffan efter lite gympa i Götet. Det var bra, medel pump? Jag vet inte vad det hette.. men något med medel... & det var bra alltså.. fast jag vart ju inte särskilt andfådd eller svettig.. men det kan ju ha och göra med att stereon inte var sig själv & stängde av musiken titt som tatt. Och vi var tvungna att avbryta några gånger.. Men jag ska nog betala in den där summan så jag får vara med när jag vill. Är ingen stor summa så det spelar liksom ingen roll om jag bara är med 10 ggr.. liksom. Så woho, sitter & äter mini keso & jordgubbar! Tamig tusan, vad jordgubbarna i affären är GODA! Smakar ju precis som svenska.. ännu godare! Got damn it ;) Ska ta mig en dush, sen häng i soffan! Kyckling burgare - till lunch idag, mellis - kvarg, keso, äpple & kanel, (direkt ut kvarg burken) & nu alltså minikeso & jordgubbar. MUMS!

Har för övrigt lärt mig att sticka idag på jobbet! Se vaaad duktig jag är, ska sticka ett par tofflor till mig är det tänkt haha, har aldrig stickat i hela mitt liv men det blir nog bra ;)



Fit for fight!

Bam! ,. im fit for fight för lite hopp & skutt i Götlunda med Mikaela & Anna! Vet inte riktigt om jag vet vd jag ger mig in på då jag är ur värdelös på takt känsla & hänga med, kommer stå som ett fån & titta och försöka komma ifatt.. men det handlar väl om att ha kul också?! Motion & kul.. kan väl inte bli bättre?! Två flugor i en smäll så att säga. Att träna & ha tråkigt - finns det nån poäng? Man måste väl h någerlunda intresse i vad man gör.. & ha kul under tiden för att palla göra det i en längre period.

Har legat i soffan & vilat i ca 45 minuter nu. Det vart inget ben pass på gymmet. Vart en 5 km promenad med hundarna istället. Tar benen & rumpan imorgon istället! Nu ska jg snart trippa över till Mikaela, så dags att slurpa i sig kaffe & omega3 kapseln..  HEEEJPA!

MER.

Ligger i soffan och är väldigt irreterad över att kanal 11 inte fungerar så BB missas haha, & ännu mer irreterande över att jag irreterar mig på de! :) Funderar på att mosa lite ben imorgon efter jobbet.. Att träna ben är både fysiskt och psykisk påfrestande och varje pass är tametusan en kamp :D (Jobbigaste för min del är fanimig liggande bakspark.. skjut mig. Får så ont i ena benet varje gång.. flera kvällar efter) Man klarar av mer än vad man tror & man kan lasta på nästan hur många klossar som helst.. och köra fler reps än vad man tror.. Handlar väl kanske mycket om att våga.. Det är många kilon man lägger på och det ser ju jätte mycket ut också.. man lurar sig själv. Jag skriver "man" ska väl prata för mig själv.. hehe hehe. Och när tröghets momenten kommer.. gahh, haha. Ehh kör ba kör ;) Beställde nytt protein igår.. kommer förhoppningsvis på Onsdag. Var lite annat smått & gott i paketet jag köpte med.. mmm.. hehehehh... Ska ta mig kvällsvälling nu.. Hoopas på att BB börjar snart, annars går ja & lägger mig.. Godnattiiis!



Matmonster


Min dag.. har bara bestått av att stoppa mat i mun idag tror jag. Men inget som helst onyttigt, så som en kaka har gått igenom min mat strupe!!Har verkligen haft en svart hål till mage... Började dagen med

Frukost 1. hemma.. Havregrynsgröt + en fullkornsmacka med kokt äggvita.
Frukost 2. på jobbet.. stor skål m verums fil blandat m kvarg + 1 äpple & 1 kopp kaffe
Mellis: Protein dryck
Lunch/middag: Viktväktarnas matlåda kyckling verona
Mellis: Mini keso + jordgubbar
Kvällsmiddag: Fläskfile & lite pommes




Och nu sitter jag nästan fortfarande hungrig haha, helt sjukt.. tycker jag äter mig mätt på måltiderna jag äter.. men kanske måste göra portionerna lite större.. ska köpa mig en matvåg dessutom! Mohaha haha hahahhh hahahhah / doktor mugg

Vart bjuden på käk hemma hos Emil ikväll.. fläskfile pommes & tsatsiki. Väldigt "killig" måltid må jag säga, enkelt men  gott! Saknade dock lite grönt på tallriken.. Annars idag.. kunde ta en timmes friskvård från jobbet idag så klockan 15 tog jag prom hem & hämtade dogsen och begav mig på en lång promenad. Var först tänkt att jag skulle upp till gymmet men bestämde mig för en långis prommis istället i det så jäkla sköna vädret!! Fyfan vad jag gillar de.. Så himla skönt att vi äntligen redan är i april.. mhhmm!!

Älska.

Jag älskar tidiga mornar, jag älskar att powerwalka på tidiga mornar!! Har sovit som en gud inatt! Huur pigg som helst är jag också, äääälska!! Nu är det snart jobb dags för hela slanten! Och fan vad nice det är att det är så jäääkla ljust ute nu för tiden på mornar/kvällar!!  Love.

You.


Söndag



Hör och häpna! -Jag sov till 07.30 imorse! Vilken sovmorgon! Har  inte sovit så länge sen jag vet inte när.. Vad hände? Aja kände mig nästan bakis när jag vaknade, haha! Gjorde iordning en skål gröt & gick ut med hundarna. Sen gick jag till tvätt stugan & la i två tvättar, sen åt jag upp min frukost & gjorde iordningen en protein dryck med extra kolhydrater i. Virade om till löpar kläder och mötte upp Anna. Vi sprang 9.2 km i snack takt hela vägen. Det tog oss 59 minuter. Så vi är ändå nöjda! I snack takt och det var första riktiga, riiiktiga rundan tillsammans. Fler ordentliga rundor ska de bli.. blir kul och se förbättringarna! Nu ska jag fixa tvätten och sen måste det bli nå käk!



Beat iiiiiiiit, beat iiiiiiit, no one wants to be defeated

Wooo, jag sitter och dricket min kvälls välling, det vill säga mitt nattprotein. Tycker det är ett bra namn på de, kvällsvälling. Låter liksom lite mysigt & gott.. mhmmm! Choklad, tjockt & krämigt ;) Sitter och läser artiklar om löpning, och jag blir så taggad! Längtar till löpturen med Anna imorgon! Vi ska göra så gott vi kan & hoppas på att Annas benhinnor vill oss väl! Gogogogogo, hiiiihhhi. Nej jag ska möta John blund nu när ja snart druckit upp vällingen, lol ;) Godnattis!


5.4.6.3.

Tjaappa! Har precis ätit ett litet kvälls mål, - mini keso, ICAs lätt kvarg, ett halv äpple & massvis m kanel! Muuumms! Sov en timma på eftermiddagen, jag däcka i soffan efter gympasset & tvätteriet..  Gjorde i ordning en kyckling sallad och gick sen en liten promenad, och mötte M & J. Vi gick hem till grannen och drack en kopp svart, nu sitter där jag vill sitta. I min soffa, i mjukiskläder & tittar på vinnarfesten och ska snart plocka fram lite gottigheter. Mörk choklad, popcorn & apelsin.. bl.a. Kanske ska ta & bada hundarna innan jag myser....

klunk klunk

Nästan nyss hem kommen från ett gym pass med Anna! Det blev det vi kör mest när vi väl kör, biceps & triceps! Och i vanlig ordning tycker jag att jag får upp ett sånt jäkla pump haha! Det var ett bra pass, jag är nöjd! Vi köttade även på mag musklerna med 3 övningar. Har just slurpat upp min proteindryck, och håller på & tvättar för fullt. Har på mig till klockan 14. Men är snart klar! Brödet jag bakade imorse var utomordentligt gott!! Huur bra som helst! Det kommer jag gör ofta! Det här använde jag mig av, 4 dl soja mjölk,  Ca 6-7 dl havregryn (jag tog 3dl vanlig, 2dl fiber & 1-1,5 pauluns müsli) , 0,5 dl flytande margarin, 1 dl minikeso, drygt 1 dl linfrön, en nypa kruskakli, mindre en 0,5 tsk salt & mindre en 0,5 tsk socker. Sen rörde jag bara ihop allt och sen ut på en plåt m bakplåtspapper, två st plättar typ som scones. Så fick det stå i ugnen i drygt 15 min. Voila! Garnerade med lite linfrön & solrosfrön. Kalkon, mini keso & tomat på och fyfan va de satt fin till frukost! :D Hur mättande som helst var det också, trodde jag skulle orka en skål hälsofil/gröt också... men icke!



SMS-inlägg

img_5508 (MMS)


Chlas Kent? -Nej kapten Filling!

Goodmorgon! Sitter och titttar på Doktor mugg! Jag tycker det är jäkla kul, haha! Jag väntar på att mitt bröd ska grädda klart i ugnen. Har stått & bakat så här på morgon kvisten.. ett nytt recept. Utan mjöl.. & lite på egna händer! Vi får se hur det blir! Mohaha .. hahahaha... hahaha.., hahahh..


Freaky Friday

Sitter och dricker GEVALIA kaffe från maskinen och ska snart hugga in på en bit mörk premimum choklad. Sea salt & pecan. Kan va något? Har precis skrivit i 2 st ansökningar till 2 olika utbildningar i höst... men mer om det sen! Ska snart tappa upp ett bad, ansiktsmask, hårmask, kropps & fot skrubb står på schemat! Sen ska jag slänga mig i soffan med mystofflor & mjukiskläder. Med min iForm tidningen som jag inte läst ut än & massa gott snacks - mitt fredagsmys! Have a nice Friday!


Don't mess with me;)

Hej på er.. halv ligger i soffan & är väldigt trött. Har tillochmed sovit en timme nu på em.. Vaknar ju 7 nu förtiden istället för sex, så det var väl bra att vi ställde om klockan, - en timmes sovmorgon...... Var upp och tränade i fm. Axlar & triceps. 15min crosstrainer & typ 10 dåliga minuter på löpbandet. Startade först upp på löpbandet med att springa, men så fick jag mitt jäkla håll som vanligt.. så det vart inte så mycket med det. Avslutade och körde på styrkan istället.. Halvdant pass.. Var hem till mamma efter & hälsa på en magsjuk john, & en snorig linn. Väl hemma blev det en lite tacos lunch, och som efterrätt - jordgubbar med soja mjölk hos grannen! Har varit och handlat lite gott till ikväll, är just nu inne i värsta sötsug behovet... eller söt & söt.. vill äta! MAT. Äta vad som helst.. bara jag får något i munnen liksom.. Sen är det ibland enklast att  ta en choklad bit istället för att laga något men det är ju en annan femma ;) Jag sitter och funderar på om jag ska ta mig i kragen och pallra mig ut på en promenad eller om jag ska ligga kvar i soffan.. trööööttt!

Det här fick jag i brevlådan idag: mp3, hörlurar till min söta iphone,
& en gummi klocka. Och ett svart tonat skal till phånen..


RSS 2.0