,.

släppte dogsen på gräsmattan vid gäddan för lite bus..




Lunch, vaniljprotein-pannkaka m mini keso, hallon & blåbär, så sjukt jävla gott!!


axlar, triceps & en jäkla träningsvärk!

booom! just nu sitter jag på balkongen och dricker en cola, som var menad till marielle, som hon ville ha innan vi skulle iväg & träna. (redig frukost;) meeen, hon dissade mig & träningen så den fick bli min nu istället;-)  har precis kommit hem från actic. har tränat axlar & triceps.. vart ett bra pass! även fast jag inte är stor byggd så känner jag mig stor, hahh. kul att se mukklerna svälla lite & känna sig stark. har & har aldrig haft stora armar men trots de så har jag aldrig haft större armar än vad jag har nu haha, inget andra folk lägger märke till men en själv gör ju de.. ;D  hojjade upp till gymmet & allvarligt talat trodde jag inte att jag skulle palla de. har så grymt ont i rumpa & lår. gjorde ont att bara sitta på sadeln, och att trampa, trampa upp för den lilla pytte backen innan man kommer upp till badet verkade heelt omöjligt.. men det gick, och det gck saaakta. det är ett helsike att sätta på sig strumpor & skor, att koppla hundarna, eller att sätta sig ner i soffan.. träningen igår var hel grym med andra ord. mitt ass behöver fler såna pass, hehehh.

tror jag ska göra protein pannkakor idag till lunch.. mh mhmhhhh. ska ta mig ut på en promenad..med hundarna innan.. ingen fett-förbrännande eller konditions-promenad, det pallar inte mina ben. men en för-hundarna-promenad ska det bli. skönt väder ute idag, myyycket skooent!!


nisse & enzo för nån dag sen, göllisar!


äppeldavon

min frukost idag blev äppeldavon. vilket var jätte jätte gott! jag använde mig utav;

¤ 1 rivet äppel
¤ kanel
¤ kokos flingor
¤ hasselnötter

och själva basen till davon gröten, såklart. och jag delade på den röran som var kvar. blir mellis i em. riktigt gott vart det idag, längtar redan till imorgon då jag ska prova en annan davon.. mango &nektarin davon kanske? mh mh mh.

22.02

05,20 vaknade jag av mig själv pigg som en lärka. hade ställt klockan på 07,15 ... efter frukosten virade jag om till tränings kläder och klunka i mig en kopp kaffe. gick sen trappan ner till marielle och fick en till kopp kaffe, hojjade sen till city gym, och verkligen piska skiten ur rumpa, lår & vader. fyfasiken vilket pass. ett riktigt riktigt bra pass, träningsvärken har redan smygit sig på under förkvällen... hela stjärten små värker... efter gymmet så honka vi hem och bytte saker i väskan, och hojjade upp till badhuset och simmade 40 längder, - 1km. och en 25 minuters solning på det. och fasen vad det solariumet tog på mig, brukar aldrig bränna miig, men jag har lite rodnad på kinder & panna.. kl 11 stod vi hemma igen, redo att gå ner till tvätt stugan och lägga in tre maskiner. vi var hos marres farmor kl 12 nästan precis, som vi hade bestämt med barbro (farmorn) då vi skulle få lunch. bästa maten, pannbiff brun sås & lingon. muuuums! marres farmors mat är som en bulle i handen. alltså fasen vad gott...  vart en liten promenad på eftermiddagen med marre enzo & stella, för en gångs skull. stellas första lite längre promenad sen valparna kom. kvälls mat vart det kycklingburgare på knäckebröd, sallad kvarg+sweet chili. nu, är det falk, och jag längtar i vanlig ordning till frukosten imorgon bitti, och gymmet....

frida jag & käärin...

davon gröten.

och dör ligger nu den kalla davongrlten i min mage. -& hur var den? jaaa, jo men den vad bra, det var gott. skulle ha användt mig av lite mer blåbär bara då jag tyckte det var lite väl surt, och skulle användt mer kvarg, la ner 2 msk extra kvarg idag... på "gröten" hade jag blåbär, hallon, gojibör, mandel & hasselnötter, kokos flingor & lite kanel. och tiig bara halva portionen davon. så andra hälften står kvar i kylskåpet till i em eller till imorgon bitti..... nu ska jag ta mig en kopp kaffe och piggna till ordentligt till min motionsdag idag.....



punkt.

jag karin & frida på hem vägen i fredags..... hee heheh ;-)


jooobbat hela helgen, menb det har varit skönt. inte vart något direkt häjdar väder ändå, fast vi fått någon fin timma sol på kvällen..  sen har jag ju såklart haft duktiga jobbar chompizar också ;-) jag tar lördag idag, fast jag vet att jag kommer ångra det imorgon bitti när magen kommer vara svullen haha. meen men.. kör sten hårt i veckan istället;-)

har föresten gjort iordning en davos-gröt... man ska göra den kvällen innan. & jag använde mig utav
¤ 1 burk lätt kvarg
¤ 1 dl, blandat med - krossade & hela linfrön, kruskakli & blandade gryn.

och så imorgon så ska jag blanda i lite annat gott, som smaksättning. har inte riktigt bestämt mig vad jag ska prova, blåbär/hallon/jordgubbar/kanel/mango/gojibär... mhmmmm.. får se vad jag bestämmer mig för imorgon. men det ska bli väldigt intressant och smaka de, har aldrig gjort det tidigare..  kall gröt helt enkelt. fast jag tycker ioförsig att det skulle passa att kalla de för fullkornsyoghurt.. typ, istället?!

ser dock inte så gott ut nu....



Jonas/Bullen.. på jobbet. lattjo va?! hahahm jag klippte av mina byxor & irene & bullen hade väldigt roligt med den avklippta delen.....

turk i burk.

jag är alldeles tom i huvudet.. har kommit hem efter ett 9 timmars pass på jobbet. blivit mycket bullar idag.. igår, vart det en spontan utekväll på ågården med karin! vi korkade upp hemma hos mig, med nisse. vi satt på balkongen och drog oss runt 12 tiden..  det var en mycket kul kväll! men tur att vi inte gick på "efterfesten" som vi hade tänkt, då hade jag vart vääldigt sliten idag antagligen... nu ska jag bara moffa chips & ligga i soffan, heela kvällen!

fullt ös medvetslös.

morgonen startade 07,15. ner med hundarna, på med träningskläder och sedan ner till marielle. vi var på gymmet 8, körde bröst idag & avslutade med 3 set mage. tog med oss protein dryck till gymmet så vi pustade ut & drack upp den där. sedan hojjade vi hem, och böt ut sakerna v väskan, från gym kläder till badkläder & hojjade direkt upp till badhuset och simmade 40 längder bröstsim. jag tog med en varsin banan till oss som vi käkade i omklädningsrummet medans vi klädde på oss. åkte hem & lämnade sakerna sen hojja vi vidare till hällbacken & solade 20 minuter var. seeen, hojjade vi till marielles mamma. & fick äntligen i mig lite käk, vart ju ingen frukost för min del så var ganska hungrig om man säger så.. pasta sallad vart det. en kaffe på maten & sedan tog vi bilen till ö&b och inhandlade lite shampo & balsam.. tvätt medel.. vi lämnade bildne & hojjade till slut hem. och nu är jag ganska slut.. vilken rivig start på morgonen. det har varit en så skön dag.. motion på motion på motion.. men nu är det ganska skönt att bara vara ny dushad.. med nytvättade slapp kläder.. ligga i soffan. och bara vara, min aktiv tidning låg på golvet nedanför brevinkastet så ska ta och läsa mig igenom den nu.. sen får vi se hur dagen blir. blir ev ett löp pass på actic i em/kväll.. i love träning ;) för att sen äta en välförtjänt ugnsbakad chipspåse & cola light... mmmm!!!

snuskig frukost macka.


gooodmorgon! guess what,.. somnade jag i soffan?  tog säkert max 30 minuter efter gårkvällens inlägg innan jag somnade, fattar inte vad det har varit med min soffa hela veckan? tror peter pan vart hit m sömnpulver i hela soffan eller något, det är peter pan som hade sånt? eller.. nån i den filmen?

har just dragit i mig en hårdmacka m tonfisk o purjo + salt. jag gillar då fan inte tonfisk alltså. men bara för att det är så nyttigt så ska jag tvinga mig själv att tycka om de, om nån vecka kommer jag säkert gilla de. men inte för tillfälligt.. uscha! naaae nu ska jag ta o fixa, innan jag drar till jobbet.. kort tur idag för en gångs skull! så jääädrans skönt!hejpa!


kvälls käk hos mika.

jag & enzo har precis kommit hem, har suttit på mikaelas balle hela kvällen med josse. vart en sallad från metropol till kvälls käk. vi har även varit i resmatt spåret & sprungit. även de ett "skönt" pass, vi sprang 3,3 km sen gick vi bara.. mycket skönt! meeen det var de här med spring-träning......... imorgon kanske? -nu ska jag luta ryggen i soffan & bara njuta av ledigheten för ikväll, njuta av livet & goa vänner, njuta av att det faktiskt är ljust ute, ska skära upp en kiwi & njuta av den också! somnade i soffan igår natt, (och som alla andra kvällar den här veckan) .... och kommer säkert göra det inatt med.. men vad gör väl de?






6 varv.

just kommit hem från ett intervallspass med mikaela i spåret uppe vid badet. ett lättare motionspass. ökade farten sista varvet och det tog bra! skönt med lite sköna, "lätta" pass ibland. som en paus i det hela... vi såg en orm, på vägen! mika sa att det var en snok, men ändå! gosh, två brudar i skogen, mika hoppa hejdlöst i farten och skriker & jag vänder mig om och fick till ett tok skrik haha!  nu -har precis klämmt en nektarin & mika har gått hem till sig.

igår, så åkte vi, hon & jag till badet och körde på löpis 40 minuter på kvällen. mycket skönt, nästan inget folk alls där uppe då.. faaan måste ta tag i löpandet ordentligt, kör pass nu som om jag gick runt & små fes. för mycket & många "sköna pass" ... måste springa hårt för träningens skull snart.. gah! ska försöka hinna med ett mils-pass i veckan också. vart lite sporrad av "en" tidigare... he he he. ;-) hur som haver så känns det skönt efter ett "skönt-pass". ikväll blir det tacoos för två!


rutiner.


efter frukosten imorse däckade jag i soffan 45 minuter, innan det var dags för gym time med mikalela & anna. det vart ett helkropps pass, lite av varje. vi följde med mika hem på lite strunt prat på ballen & fick lite sol på oss också! till lunch idag vart det grilad ytter file, min hemma gjorda coleslaw m kvarg, kvarg sås m sweetchili, och en kall sallad. rrriktigt gott var det faktiskt om jag får säga det själv. en kaffe på maten & sedan drog vi iväg på en promenad till spåret vid resmatt. löpte ett varv och sedan fortsatte vi till donkan & köpte en sallad plus meny. hem gick jag med ett glatt humör och ett glas rikare, heehe. ca 4 km till donkan, lite mer... 4km tillbaka.. + 2,8 km i spåret.. jodåååå det vart ett pra motionspass.. har för övrigt vart en riktigt bra dag, en konstig men bra dag. har skrattat som aldrig förr..

sitter och varvar ner nu innan sängdags med en kopp te cho-yung...............

hälsosam fetto kväll. - lördagskväll.

uppe med tuppen pigg som ett piggsvin en söndags morgon känns suuuper! det är inte stella eller enzo som väcker mig på mornarna längre.. det e dom tre nya. Atlas, Amber & Auqila.

igår, mötte jag upp Denice och vi gick till ICA i stan. köpte massa gott, fett & nyttigt. Lördagsmys! hemma på upplöggningsfatet låg upp skurna morötter, kiwi, nektarin, mörk choklad, chips & en vitlöks baugette. Cola & kolsyrat vatten till dricka. Mums! så skönt att vakna och inte vara bakis av godis som man nästan kan vara om man äter as mycket godis & chips.... det är så fräsht att äta morot/nektarin, så varken chipsen eller chokladen lockar särskilt mycket.. efter halva kvällen så gick vi och hyrde en film. "svinalängorna" noomi rapce har huvudrollen, och den är ungefär lika samma som stieg larsson filmerna, samma stuk. hat kärlek längtan & saknaden.. den var bra! och idag känns det så jääkla skönt att  - "idag kan jag gå och träna på gymmet", mot vissa andra som kommer ligga mer eller mindre slitna efter gårdagen... wiho! nana nana nanananaa!! blir en springtur idag ute också, tror på skönt väder.. nepps nu ska jag äta frukost. en riktig söndags frukost, tekakor, ägg & kiwi + kaffe.

körsbärsblomma.

fredagen har börjat & det gjorde den med fart, klockan ringde 06,30. tittade till små puppisarna  var ut m dogsen. sen hel portion gröt m ½banan + kanel, 1 äggvita & en liten pytte kaffe. snurrade om till träningskläderna och gick ner till marre. sen promenerade vi till ICA i regnet och hämtade ut paketet grån gymgrossisten. en jacka till marre, whey-100 till george, en jacka, ett linne, whey-80  till mig. mycket bra! sen gick vi till city g. jag körde crosstrainer intervaller i 30 min, det fick räcka idag kände jag. gått igenom hela kroppen i veckan.. väl hemma så tog vi en varsin protein dryck, jag -varm caffelatte prot. m kaffe i, jag sparde faktiskt bullarna ja fick av tina igår så det vart en bulle var till "kaffet". Efter vårat lilla fika så tog vi med enzo på en promenad runt ö&b. nu sitter jag och är hungrig.. men ska inte äta något för jag ska hänka på marielle till tuna park. så då får det bli en sallad .. eeelller? med plus meny så jag får ett glaaaas....

stillsamt.

sitter på ballen & dricker en kopp smal-te. typ cho-yung? .. med enze & tänker på enzo-junior.. stackars lilla plutten. kom till livet så snabbt & fick inte stanna så länge.. dom andra tre ligger o tjockar till sig bra med stellis iallafall... 2 flickor & en kille är de..

har vart upp till actic idag, 20 min löp på löpis & sedan fram & baksida lår + rumpa. det var väl typ det som har varit bra idag.. georg (mr gay of swed;) & mamma tina var över på en begravnings & välkommen till världen fika också.. dom lämna dock kvar 3 as goda hembakta vaniljbullar i en påse......

16.45

.. dog en av mina små pluttar.. Lassie-Guden tog han i stora famnar, han kämpade in i det sista.. :(((( min minsting.. lilla plutten.. enzo-junior.. kommer sakna massor!!!
En fin kista med bomullsbädd & orkideé blomma brevid sig gjorde jag iordning.... :'((((




reka.

räkafton @chris place. ;-)

kvällen har varit dunder bra & mysig! Räkor & god dricka, mums. med ett vääldrigt trevligt besök. säger jag inget mer, har jag heller ingenting sagt ;-)  kan bara hoppas på fler kvällar/nätter och det är jag inte orolig över att det inte blir heller.. mums ;) hiihi..  nu är det jag & mina dogs iallafall.. jag & 6 hundar.. låter galet! sitter och tittar på japan-sverige.. och äter vaniljglass m blåbär. hör hur de små liver gnyter i bakgrunden.. ska gå o titta till dom nu, stella är bäst! <3 ha en bra kväll. gissar på att de flesta i arboga hänger på vinbäcken ikväll/natt. untz untzz untz!!


4 små liv!!

dagen startade med en halv skål gröt.. m  ½ banan & kanel.. sen bar det åt till city g m marielle. tränade ryggen, och det kändes faaan bra alltså.. avslutade med 20 min intervall på crosstrainern. &&&& när jag kommer hem, så skulle jag bara upp och lämna vatten flaskan sen var det tänkt att jag skulle ner till marielle.. men, när jag kom upp i all hast så hör jag små skrik.. stella låg och födde valpar för guds skull! en var ute och en var på väg ut.. så jag fick panik & rusade ner till marre igen och skrek att stella valpa.. upp igen och jag börja stört tjura.. fyfan va de kom tårar... av glädje & panik.. och jag vet inte vad.. hela fantastiskt var det! guuud.. ringde efter marres mamma så hon kom upp på en gång, hon är van katt uppfödare.. men allt gick huuur bra som helst! min lilla stella var världs bäst!! & är fortfarande :-) puttiiinussarna... den minsta väger 120gram & den största 131gram. så de är inte särskilt stora, heehe. sååå söta.. åhw.. :')




tröttmössa.

jag känner att hag är uppe på hästen igen.. så att säga heheeh. jag och mikaela vart det som åkte upp till actic i em. 10 min crosstrain, dirket till träningscykeln, och där gäääsa vi på i tio minuter, sen snabba vi oss direkt till löpbandet och raska på i 20 minuter. nice pass faktiskt! lagade iordning (för en gångs skull) mat, i mitt kök. exprimenterade.. det var ett tag sen vill jag säga!! Meeen, jag vet inte. Tror det kallas coleslaw? Iallafall en variant utav en sån tror jag. Jag gjorde hur som helst en röra på; 250g kvarg, 2 rivna morötter, lite purjolök & lite vitkål och 4 små sommarpotatisar. jag åt det till kyckling bröst file. rrriktigt gott måste jag säga! det vart röra kvar så det blir alldeles perfekt att ha på hårdmacka imorgon.

jag mamma & ungarna var till skogen och skulle plocka massa blåbär, hitta vi några? -neeej! så vi åkte till affären och köpte en låda blåbär & en låda jordgubbar.. så jag tog mig en efterrätt ikväll, jordgubbar + alpro soya mjölk! snuskigt gott!

nu är jag så sjukt trött igen, som igår. känns ändå skönt för jag vet att det är pga av träningen.. skönt att vara aktiv på dagen, och trött på kvällen. :)  thats sooo me! haha p ik m ik aela....





im in the house!

Uppe med tuppen klockan halv 7 idag, skönt att gå upp tidigt. man blir ju så mycket piggare hela dagen! & njöööt verkligen utav grynblandnings gröten m en halv banan & kanel imorse... <3 !! igår efter cykelturen tog det inte lång stund innan jag däckade i soffan. gick & la mig i sängen kl 2 inatt..

det vart ett gym pass på city g imorse. biceps & bröst. hem till marielles farmor efter på en kaffe & smörgås. har börjat tagit med protein drycken i smartshaken, skit bra! & skit gött att dricka den meddetsamma.. har nu efter lunch fått håret färgat av marre, jag hjälpte även henne att dra slingor på hennes huvud.. & nuu, så ska jag ladda om - vila i soffan en timme med 2 hårda mackor m makrill i magen, till ett pass på actic med mikaela & anna! .,.,.,.,.,.,..,.,..,..

bortom ropen, bortom skratten.

ligger i soffan & äter körsbär. jävlar-en-mamma, vad gott det är!!! ;) pik mikaela. har varit heela dagen. startade den ju som sagt med en försovning.. vart en liten promenad m denice & båda hundarna.. sen vart det grillad lax + sallad hemma hos mig. Efter en stund vila, begav vi oss (jag & mikaela) ut med cykeln. först ett varv runt öob (ca 4,6km) vi räjsade på som fan, verkligen  träning, inge fin cykla utan vi cyklade för att få träning, mjölksyra & andfåddhet. sen fortsatte vi ut till donkan, minns inte riktigt hur långt det är ut dit? men dryga 4 km... sen beställde vi en varsin plus meny, enbart för att få de förbannade glasen som jag måste ha, jag ska ha tre av varje färg.. så ja, jag kommer leva på donkan mat ett tag fram över, så gäller att ligga i i träningen om det ska bli någon size zero.. eller hur var det?;) esch... har tre gröna glas tack vare emil.. ja hur som helst.. så hojjade vi hem med maten och åt på mikaelas balkong. så vi kan väl säga att vi tränings cyklat ca 12,5 kilometer.. m ett uppehåll då vi beställde maten.. det var svettigt när vi kom fram..  nuuu, längtar jag till frukosten imorgon & sedan gymmet.. mh mh untz untz untzzzz!!! känner från ingenting att jag behöver något drastiskt.. något nytt, något äventyr;) spola fram tden till pride... sedan medeltidsveckan.. sen längtar jag till jag kommer in i mina vanliga rutiner som jag älskar.. fängelse käk & träning & jobb!!

shoulders.

Nyss hem kommen från gymmet på stan. jag och marielle skulle ses kl 8 imorse, hon ringde mig 07.50 & frågade om jag sov? svar: ja. så det var bara att hoppa upp från sängen, på med tränings kläderna, ut med hundarna & sen hoppa upp på cykeln.. väl där så körde vi axlar.. tungt pass. körde bl.a. några nya övningar. så det känns ganska säkert att jag kommer ha värk i dom imorgon, smyger väl sig säkert på under dagen.. tog med protein drycken till gymmet idag för vi skulle handla på ICA efter..

hardcore.

eh va fasen, drar ihop ett till inlägg bara för att statistiken alltid höjs på söndagar. varför?! söndagar toppar alltid, alltid statistiken.. känner egentligen för att dra på löparkläderna och dra en runda.. men jag är för trött. Alldeeeeles för trött.. vart lite sol häng nere vid herrgårdsbryggan idag på kvälls kvisten. Nu blir det 2 skålar GB grädd glass & två glas cola zero på bordet.. ska sova tiiidigt idag är det tänkt. Veckan som kommer är det sten hård träning. verkligen as hårt... fm, em & kv ska det finnas tamigtusan..

föresten, stella växer & växer.. fettis stella. hon trivs i valp lådan iaf..  eftersom jag inte riktigt vet när dom göka så vet jag inte riktigt när valparna kommer heller.. men från och med denna vecka som kommer.. fram till säkert 1.2 veckor framåt... tror ni jag är någor nervös??!


life.

Fredags, cyklade jag & marre till city g & körde crosstrainer intervaller i 30 min. Riktigt öste på allt vad vi kunde, och kämpade in till de sista med att varkligen trycka ut all energi vi hade kvar. Var så sjukt trött när jag gick av, kunde knaaapppt bära mig själv heehehehh. Så det ska va med andra ord?! Lite vila & vatten på det så drog vi snabbt några ärenden på stan när vi ändå var där.. Gick till Mikaela på direkten för att rensa lite, va lite snack att ta igen.. om man säger så ;-) På em åkte jag & josse opp till actic & körde styrka i biceps, triceps & mage. Kändes riiiiktigt kul att vara tillbaka på actic & köra styrka. Med de fria vikterna. Var så sjukt länge sen jag var där, så vart alldeles jätte sprallig hhaA! Det kändes fan riktigt bra & kul alltså.. bra pass! Åkte hem och tog en protein dryck & gick ner till grannen.

Slutade jobba 16 idag, heeelt slut är jag. Nu väntar jag på kina mat, sen blir det soffan för hela slanten. Ev kaaanske donken ikväll med mr E.




Booom!









mätt & belåten.


Sitter i soffan mätt efter att ha tryckt 2 stoora pizza slizar. Gjorde egen pizza igår på em.. lite nyttigare än vanligt. Använda bara halva tomatsås burken, och halva ost påsen. Sen hade jag tonfisk på. Och en grön sallad la jag ovanpå innan jag skulle äta. Och klickade på naturell mini kesella.. Göttmos!

Gick upp halv sju imorse, åt 2 hårda mackor m kvarg & örtsalt på till en kopp kaffe. Tog även en super cap så jag skulle vakna till lite extra fort. Halv åtta cyklade jag & Marielle till city g. Och tränade bröööst. Kändes bra, men det hände något i mitt huvud på ena övningen.. det var så jäkla tungt och jag försökte så gott jag kunde, sen fick jag aaas skit ont i bakhuvudet. Marre kom och hjälpte till i själva övningen för att det vart för tungt.. och när hon kom med sin hjälp, släppte huvudvärken lite.. och kom tillbaka när hon släppte. Det gick från bakhuvudet och nästen in till gommen & tänderna, skit skummt!! Det släppte efter ca 5 min igen.. Efter att ha kört bröst intervallade vi på crosstrainern i 20 minuter, sten hårt. Svetten ba spruta! ;) Avslutningsvis vart det lite mage för att fördriva tiden så vi matchade in Georg till han var klar..

Caffelatte protein m 1 tsk snabb kaffe i, mummsfilibabba! Vi hojjade sen till vetrinären med Stella.. & hon var ju livrädd som vanligt. Skakig & nervös.. hon kan liksom inte sitta still, vil inte äns gå in i vetrinär huset.. &&& ............. JA, Stella är garanterat med valpar. Så nu måste jag fixa massa saker och läsa på massvis så jag är lite kunnig & påläst om vad som händer & ska hända & blablablaaa... Jag kommer vara mer rädd än Stella själv när dagen är kommen... Det lär ju bli as små hundar.. Stella väger ca 2,5 kg & Enzo 3-4 kg... Oooch så hoppas jag att det inte blir så många! hmhmhmhmhmmm...



Stella & Enzo, när han var liten.. plutten..




Stella liten plutttis valpis






Stella & Enzo sooooftar


Enzoooo

@ctic.


Väntar på 2 paket från nelly, som är väääldigt sega!! Igår kväll drog Anna med mig på ett löp pass fast jag inte tyckte själv att jag orkade. Samtidigt visste jag att det skulle vara så skönt efteråt & + att jag verkligen behöver ut och springa.. Så vi körde Öob varvet. Dryga 4,6 km. I hög fart dessutom. Myycket högre än vad vi brukar göra. Och det kändes så skööönt, så braa!! Jag kan inte föklara hur jäkla bra det känns, hehehhh! Ångrade bara att jag inte hade med klockan.. Väl hemma åt jag en halv protein dryck. Nisse kom vid 20,30 tiden.. så vi beställde en varsin sallad. Hon stannade även över Johan Falk.

Imorse hade jag ställt klockan på 7,15.. gick dock upp 8. Vart min "just-nu-vanliga-frukost" gröt + banan + kanel. & solros rågbröd m ägg vita. Innan jag hojjade upp till gymmet så svängde jag förbi Mikaela för lite morgon-stund-i-mun-snack. Väl uppe på gymmet körde jag lite axlar & triceps & mage.. och avslutningsvis 10 min på crosstrainern intervaller. Just nu har jag Perrelis caffe latte protein pulver hemma, för det är så sjuukt gott! Idag hade jag i en ca halv tsk snabb kaffe i. Och det smakar ju som ett café kaffe! Mums vad gott det är! Ska röjja undan lite här hemma sen blir det en skål linssoppa som blev över när mammsen var här och åt igår..

hård helg.

Sitter fint med en kall rökt lax skiva på hårt bröd med bubbel vatten. Det låter inte så klitschigt men fasen vad gott det är!

Har precis kommit hem från Mika. Hel dag med med josse anna & mika. Balkong & soff häng... lunch vart det onlinepizza.se. Satt fint i kistan m några slizar kebab pizza! Helgen i sig har varit kanon! Helt klockren. Igår grillade jag lina & jim hemma hos mikaela, efter att ha suttit och kollat på raggar bilarna som åkte i stan. Lagom till vi skulle öppna rose flaskan kom pillan & johanna, vi satt ute på balkongen & hade det super! Perfekt väder & stämningen var på topp! Vi knatade till ågården och sedan till PÖRN (källan). Det var år sen jag var på efterfest, det var år sen jag gick till Fellini efter krogen, men nu har jag gjort båda på den här helgen, haha! ......Fast nu längtar jag faktiskt bara till min frukost imorgon, gröt & rågbröd! Fast först.. lyxnötter & bubbel vatten ikväll till någon film..

Imorgon.. jobb!



Gammal bild från i våras på mig & anna ovan & under från tidig sommar på mika & anna..


frukost in my heart.

Gooodmorgon Lördag! Har sååån grym träningsvärk i mellan ryggen & neråt.. Har precis ätit frukost. ½ portion fiberhavregryns gröt m några skivor banan + kanel. och en skiva solros rågbröd m 1 st äggvita. Nu sitter jag och väntar på kaffet..

Tränade rygg med Marielle på citygym igår. Därav värken..  Ska bli kul och träna på ett annat gym och se lite nya saker & ansikten. Vi åkte till Marres farmor vid lunch tid och åt en skål hallon + mjölk, mmmm!!!  Jag älskar farmor'oar! Dom e så goooa!  Stella, min hund. -Jag är 90 procent säker på att hon är med valpar.. hon e så tjock, och det skulle passa så bra in med när hon löpte. Och när dom hade samlag eller vad jag ska kalla de? Är hon med valpar så är hon i ca sjätte veckan.. Ska till vetrinären på Onsdag. Panik om hon nu är med valpar.. hoppas lite att hon är sken dräktig. Sen ska Enzo få kapa kulorna.. jajaja vi får se på Onsdag vad som sägs.. fet är hon iallafall. :( Blir hård diet & hård träning efter hehehhh. Fit!

RSS 2.0